inşAllah canım benim ne güzel sözler onlarmerak ettim tabi kuzumm baktım yoksunnohhh ne güzel çok güzel şeyler var yaaa Allah yardım etsin kuzum herşeyi içine sine sine all ohh
aynı sorunlar kuzum hep kendi haklı çıkarmaya çalışmalar evden adım attıgımda burnumdan getirmeler gereksiz yere kavga çıkarmalar vs. bak aramızda kavga sebebi bir konuşma daha dün yaşandı..neden kuzum noldu
ayy canım benim güldüm okuyunca ama kusura bakma nolur çünkü bazen bizde de oluyor.:) kafasına bişey taktığı gün sürekli böyle geçiyor.beni yanlış anlıyor.o gün bitiyor bizim için.o da farkında oluyor ama daha sonra özür diler mutlaka.artık yavaş yavaş bunu törpülemeye başladık biz.aynı sorunlar kuzum hep kendi haklı çıkarmaya çalışmalar evden adım attıgımda burnumdan getirmeler gereksiz yere kavga çıkarmalar vs. bak aramızda kavga sebebi bir konuşma daha dün yaşandı..
asker : kuzenimin hanımı doğum yapmış
ben : aa ne güzel gülegüle büyütsünler bebişlerini
asker : güle güle nasıl bi cümle bu şimdi
ben : güle güle de denir hani mutlu mutlu büyütsünler diye
asker : gülegüle ne demek karım sanki çocugu bi yere mi gönderiyorlar
ben :ayy kocaaaaaammm :) sen tersten mi doğdunn :) herşeyi ters anlıyorsun amaaaaa :)
asker : bu nasıl bi konuşma sen kiminle konuştuğunun farkında mısın nasıl böyle bişey söylersin blbalalbalblabalblaba
ben :
asker: blabalablbalaballalaaallbalalb
böyle gelişti herşey kuzum sebebi bu ve aynennnn yazdımmmmm
malesef bu donemde cok degisiyolar eger ilk zamanlariysa boyle davranmasi normal kendileri orda bi sok yasiyo acisini da bizlerden cikariyolar malesef ama bi kere bu yola cikmissiniz ben sana sabirli olmani tavsiye ederim suan ne desen seni anlamaz oyle bi psikolojidedir biraz alisinca duzeliyo .. Gerci bizdede 8. Ayin sonunda sakinlesti ve normale dondu .. Cok zor haklisin ama eger seviyorsan ve deger veriyosan bitirmek yerine yapici olmak icin sabret yolun yarisinda birakma canim Geldiginde guzel sekilde sorunlarini anlatirsan eminim anlicaktir izne geldiklerinde degismis cok kiymet bilmis oluyolar
buna ancak gülünür zaten kuzum ama seninki yine anlayıp özür diliyormuş benimki kalass yaa yokk anca dediği beni sen öyle konuşturdun sen yaptın sen ettin hep bi suçlama hali. benimkinin kafası hep takık zaten :) bazen onun bu agresif sesini duyunca sinirler tepeme biniyor çekemiyorum telefonları bile kökten kapatıyorum biliyorum yanlış ama acayip sinir oluyorum acaba bizim sevgimiz bitttimi kiayy canım benim güldüm okuyunca ama kusura bakma nolur çünkü bazen bizde de oluyor.:) kafasına bişey taktığı gün sürekli böyle geçiyor.beni yanlış anlıyor.o gün bitiyor bizim için.o da farkında oluyor ama daha sonra özür diler mutlaka.artık yavaş yavaş bunu törpülemeye başladık biz.
bence o da böyle bi günündedir canım benim üzülme sen. yarın o hatasının mutlaka farkına varır..ama düzeldiğinizde mutlaka bundan rahatsız olduğunu belirt.
bunu yalnızca siz bilirsiniz canım ama bence askerlikten dolayı .orda sürekli askeriyenin içinde sürekli başka memleketten insanlar görüyor.sıkılmıştır artık ondan böyledir diye düşünüyorumbuna ancak gülünür zaten kuzum ama seninki yine anlayıp özür diliyormuş benimki kalass yaa yokk anca dediği beni sen öyle konuşturdun sen yaptın sen ettin hep bi suçlama hali. benimkinin kafası hep takık zaten :) bazen onun bu agresif sesini duyunca sinirler tepeme biniyor çekemiyorum telefonları bile kökten kapatıyorum biliyorum yanlış ama acayip sinir oluyorum acaba bizim sevgimiz bitttimi ki
çok çaresizim ve çıkış yolu bulamıyorum kuzum 25 ocakta 7 günlük izne gelecek o zaman oturup konuşacağım ya şafak saymaya devam ya daa tamam diyeceğiz çünkü gerçekten sıkıldım yani bu durumlardan. boşveeerrr beniiii evine nasıl ciciler baktın nasıl bi mobilya düşünüyorsunbunu yalnızca siz bilirsiniz canım ama bence askerlikten dolayı .orda sürekli askeriyenin içinde sürekli başka memleketten insanlar görüyor.sıkılmıştır artık ondan böyledir diye düşünüyorum
Canim merak etme izne geldiginde emin ol hep seninle vakit gecirmek isticek ve hersey daha duzelicek sen sadece sabret insallah aranizdaki sorunlar cozulur ..çok çaresizim ve çıkış yolu bulamıyorum kuzum 25 ocakta 7 günlük izne gelecek o zaman oturup konuşacağım ya şafak saymaya devam ya daa tamam diyeceğiz çünkü gerçekten sıkıldım yani bu durumlardan. boşveeerrr beniiii evine nasıl ciciler baktın nasıl bi mobilya düşünüyorsun
inşş canımm dediğin gibi düzelir inş sabretmekten içim şişti ama artık :)Canim merak etme izne geldiginde emin ol hep seninle vakit gecirmek isticek ve hersey daha duzelicek sen sadece sabret insallah aranizdaki sorunlar cozulur ..
modern bi ev olsun istiyorum canım spor gibi olsun ama çok hafif klasiklikte olsun öyle bişey işteçok çaresizim ve çıkış yolu bulamıyorum kuzum 25 ocakta 7 günlük izne gelecek o zaman oturup konuşacağım ya şafak saymaya devam ya daa tamam diyeceğiz çünkü gerçekten sıkıldım yani bu durumlardan. boşveeerrr beniiii evine nasıl ciciler baktın nasıl bi mobilya düşünüyorsun
bayıldımmmmmmmm ben sopa bacaklı koltuklar çok hoşuma gidiyor ben o köşeyi beğendim kuzum yaa açık renk istiyorum bende herşeyi daha ferah duruyor evin içi. ayyyy ne güzel telaşlar bunlarr yaa Allahım içinee sindirsin kuzummmodern bi ev olsun istiyorum canım spor gibi olsun ama çok hafif klasiklikte olsun öyle bişey iştebi kaç tane beğendim canım ama emin değilim.tabi daha araştırıyorum.sadece internetten baktım.cumartesi gezip bakıcam birazda..çok pahalı şeyler bakmıyorum iki tarafıda zor durumda bırakmamak için :) şimdilik bu kadar beğendim ama fikrim değişebilirde
1.yatak odasını çok beğendim
Eki Görüntüle 1745111 Eki Görüntüle 1745112
Eki Görüntüle 1745113
köşe koltuklarında bi tane daha beğendiğim var ama onun fotoğrafı yok canım .onu da çok sevdim..mavinin rengini modelini sevdim ama kahvelerini sevemedim .s
Eki Görüntüle 1745116 Eki Görüntüle 1745117
amiiiiin canım inşAllah enyakın zamanda rabbim sana da böyle heyecanlar nasip etsinbayıldımmmmmmmm ben sopa bacaklı koltuklar çok hoşuma gidiyor ben o köşeyi beğendim kuzum yaa açık renk istiyorum bende herşeyi daha ferah duruyor evin içi. ayyyy ne güzel telaşlar bunlarr yaa Allahım içinee sindirsin kuzumm
aminnnnn inşşşşş tümm yarenlerimize nasip etsin kuzum . 1. yatak odası başlık rengi somon olsa daha soft durabilir belki ama bu rengide çok klass duruyoramiiiiin canım inşAllah enyakın zamanda rabbim sana da böyle heyecanlar nasip etsin1 . köşeyi mi beğendin sende canım? peki yatak odaları hakkında fikrin nedir?
annemde aynı senin gibi düşünüyoraminnnnn inşşşşş tümm yarenlerimize nasip etsin kuzum . 1. yatak odası başlık rengi somon olsa daha soft durabilir belki ama bu rengide çok klass duruyorköşeye gelince rahatlığı nasıl olur bilmem ama evet ilk köşeyi açık renkli olanı çok beğendim benim tarzım çünkü ama mavi köşe rahat duruyor ama bende koltuk altı temizlik takıntısı olduğu için illlaa altına sokucam o viledayıı
kuzum anneler her zaman haklıdırannemde aynı senin gibi düşünüyorkendi koltukları yere kadar o yüzden sürekli çekmek gerekiyor diyo. alt kısmı açık olsun illa diyor .2 yatak odasını eleyeyim mi dursun mu sence canım?
ayy haklısın canım vileadayı sok çıkar koltuğun altına hemen temizlenir. .altı açık yataklarda baza olmuyor genelde canım ama şık duruyorlar bilemedim şimdikuzum anneler her zaman haklıdırbak daha bunun bebiş bekleme halleri var o zaman napcan alma yere kadar koltuk bizim evdekilerde öyle gına geldi çek yerine koy yapmaktan en çok korktuğum şey misafir gelince çocuğunun oyuncağı düşşse koltuk arkasına almaya çalışırken annesi ya toz çıkarsa onun için sopa bacak tercih edeceğim ben innşş yani 2. yatak odasıda şık duruyor fakat başlıktaki o kutucuklar zamanla siniri bozacak gibi duruyor aslında yatak odasındada var sopa bacak yatak odası baktın mı hiç öyle bence dursun 2. yatak odasıda kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?