359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

●○•°°•○●şafak 24 - Erzincan●○•°°•○●

¤¤¤¤¤ $afak 22 - Edirne ¤¤¤¤¤ çok az kaldı bebegiimm

Şafak 21 Diyarbakır

Sağol canım amin.. aynen kız zaman çabuk geçiyo bak sizin de hmncecik gecer :)
zamanın çabuk geçtiğini sadece o yanımdayken anlayacağım sanırım bak 25 ocakta gelecek ama ayyy sanki geçmiyo yaa sanaa da öyledir şimdi kocaaaaaaaaa 345 gün geçerde 20 gün durur o hesapp

Hani derler ya askerlik adami olgunlastirir diye iste o laf adam olan icin gecerli sanirim yoksa askerlik 48 ayda olsa degisen birsey olmayacak adam olmadiktan sonra. Biraktim artik safak falan sayilarla isim yok gecen zamanimdan sonra. Bugun son safak 201.

Nolduki canim tartistinizmi Bu zamanlar zor gunler Allah sabir versin hepimize

Nolduki canim tartistinizmi Bu zamanlar zor gunler Allah sabir versin hepimize
Zamani kolaylastirmak bizim elimizde haksiz yere uzerime gelmesi anlamina gelmezki. Herseyde kendi hakli her dedigi dogru bir tek onun kalbi kiriliyor. Bendeki domates ya farketmiyor. 25 ocakta izine geliyor oturup konusucam ve ne oluyorsa olsun artik gercekten sıkıldım herseyden

malesef bu donemde cok degisiyolar eger ilk zamanlariysa boyle davranmasi normal kendileri orda bi sok yasiyo acisini da bizlerden cikariyolar malesef ama bi kere bu yola cikmissiniz ben sana sabirli olmani tavsiye ederim suan ne desen seni anlamaz oyle bi psikolojidedir biraz alisinca duzeliyo .. Gerci bizdede 8. Ayin sonunda sakinlesti ve normale dondu .. Cok zor haklisin ama eger seviyorsan ve deger veriyosan bitirmek yerine yapici olmak icin sabret yolun yarisinda birakma canim Geldiginde guzel sekilde sorunlarini anlatirsan eminim anlicaktir izne geldiklerinde degismis cok kiymet bilmis oluyolar

Kuzummmm nerelerdesinnn senn merak ettim hasta misin yoksa
ayy canııııım benim çok mutlu oldum merak edenlerim varmışş yavaş yavaş evimiz için mobilyadır odur budur araştırıyım derken fırsat bulamadım kuzum gelemedim buralara

canım ama bu hep öyle ve askerlik kat be kat arttırdı yani bu durumu. 6. ayımızdayız ama sor 6 ayda 3 kere ayrılmanın lafı geçti. inanki hep susuyorum ama sınırlarımı zorluyor ve bende patlıyorum bazen hep kendi doğru ve haklı karşısındakinin fikirlerini anlamaz daha çok onun bana yaptıklarını sanki ben ona yapmışımda bi de kalkmış bana anlatıyo. nasıl dayanacağım bilmiyorum birbirimize yeteri kadar saygısızlaştık zaten nasıl olacak bilmiyorum gerçekten.

ayy canııııım benim çok mutlu oldum merak edenlerim varmışş yavaş yavaş evimiz için mobilyadır odur budur araştırıyım derken fırsat bulamadım kuzum gelemedim buralara
merak ettim tabi kuzumm baktım yoksunn ohhh ne güzel çok güzel şeyler var yaaa Allah yardım etsin kuzum herşeyi içine sine sine all ohh

neden kuzum noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…