359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

yaa iyi bi yer miymis bari internette hiçbi sey bulamiyorum Erzincan hakkindaa. :KK43:
: ben biraz bakindim merak edipte canim evet orada yapan askerler iyi insanlari iyi rahat gecer askerlik demisler fakat hava sartlari biraz sogukmus ama kotu bisey yokmus aklina kotu seyler getirme iyi dusun iyi olsun.sen karamsarligini ona yansitirsan o da umutsuzlanir Allah savir versin askerlerimize korusun onlari ...

Tamamdir bende oyle sayayim o zaman belli olmaz çünkü kullanabilir de izinlerini.. ayy inşallah canım yaa kavuştuğum güne bi gelse zaman.. hic ayirmicam yanimdan bir daha :KK74::KK68:
Ben toptan tum izinleri kullanacagimizi bildigim icin hepsini dusup oyle ayarladim yani tam 365 oluyo. Benimki bana diyor bi geleyim evlenelim seni belime baglicam uzaklasma bi yere :KK4:

°●○•°Şafak 32 - Isparta●○•°●

Ben toptan tum izinleri kullanacagimizi bildigim icin hepsini dusup oyle ayarladim yani tam 365 oluyo. Benimki bana diyor bi geleyim evlenelim seni belime baglicam uzaklasma bi yere :KK4:

Aynen ya benimki de oyle diyor zaten bi an evvel evlenmek icin gitti askere. Allahım bir an once de kavusmayi nasip etsin yaa. Kardeşi gidecek haftaya yanına bende biseyler aldim versin diye. Tespih istedi bende yaptim bol bol sabır ceker artik :KK68:

P
ne demek canım benim :KK68: hem izinden sonra düşünce çok iyi geliyor

Bugun izin kulanmicam ben diyordu ama dedim bak daha cok var hic belli olmaz yine de inşallah istedigin gibi olur cabucak kavusuruz dedim. Bazen sanki hic bitmicekmis gibi geliyor en son onunla gitmistim Gaziemire bugun gitmek durumunda kaldim nasil kötü oldum o gunleri hatirlayip Allahim hepimize dayanma gucu versin ama geçecek inşallah bugunlerde kavuscaz sevdiceklerimize :KK33:

: ben biraz bakindim merak edipte canim evet orada yapan askerler iyi insanlari iyi rahat gecer askerlik demisler fakat hava sartlari biraz sogukmus ama kotu bisey yokmus aklina kotu seyler getirme iyi dusun iyi olsun.sen karamsarligini ona yansitirsan o da umutsuzlanir Allah savir versin askerlerimize korusun onlari ...
ya canim sen ne İyi insansin. amiin kuzum aminn allah hepsini korusun ona hicbi sey yansitmiyorum hep guzel seylerden bahsediyorum uzuldugumu belli etmemeye çalışıyorum. allah korusun kollasin kolaylik versin hepsine canim benim.

Aynen ya benimki de oyle diyor zaten bi an evvel evlenmek icin gitti askere. Allahım bir an once de kavusmayi nasip etsin yaa. Kardeşi gidecek haftaya yanına bende biseyler aldim versin diye. Tespih istedi bende yaptim bol bol sabır ceker artik :KK68:
Aminnn kuzumm kavusalim biran once iyi yapmissin tesbih yapipta. Ben de genelde atlet dona calisiyom. :KK22: Termallere buladim benimkini usumesin kocis diye. :-) Ufff eyyy zaman su gibi ak kavustur bizleri sevdiceklerimize :KK74:

ya canim sen ne İyi insansin. amiin kuzum aminn allah hepsini korusun ona hicbi sey yansitmiyorum hep guzel seylerden bahsediyorum uzuldugumu belli etmemeye çalışıyorum. allah korusun kollasin kolaylik versin hepsine canim benim.
estafrullah canim lafimi olur. Bende ilk zamanlar yansitmamaya calisiyordum hep telefonu kapatinca ziril zirildim ama sonra dayanamayip telefonda honkur honkur agladim sonra o basladi o gun bugun ben zirlayinca o beni teselli ediyor o aglayinca ben onu saglam saglam teselli ediyorum ama gel bana sor o beni guclu bulmazsa dayanamaz ordan dusunsene sirtini dayadigi tek dag oluyoruz bizler ne ana ne baba sadece bizden destek aliyorlar Allah butun askerlerimize kat kat sabir ve dayanma gucu versin. Sende guclu ol tmm mi bizim icin ordalar cunku :KK74:

Aminnn kuzumm kavusalim biran once iyi yapmissin tesbih yapipta. Ben de genelde atlet dona calisiyom. :KK22: Termallere buladim benimkini usumesin kocis diye. :-) Ufff eyyy zaman su gibi ak kavustur bizleri sevdiceklerimize :KK74:

Valla bende alicaktim atlet termal corap falan ama onlari simdilik annesi aliyor. :KK49:Kendim gotursem alırım hepsinden ama bende gidemiyorum simdilik boyle idare edicez. Zaman gecsinn benimki gelince siz yuvanizi kurmus olursunuz insallah hayirlisiyla canim :KK33:

Valla bende alicaktim atlet termal corap falan ama onlari simdilik annesi aliyor. :KK49:Kendim gotursem alırım hepsinden ama bende gidemiyorum simdilik boyle idare edicez. Zaman gecsinn benimki gelince siz yuvanizi kurmus olursunuz insallah hayirlisiyla canim :KK33:
Eger orgu biliosan boyunluk or canim nobette takar atkida olur carsida takar onuda ben pek bilmiom ama anneme ordurdum birazini ben birazini annem ordu dedim. :KK69::KK8: Hemen annesine soylemis elif bana atki ordu boyunluk ordu diye simdi kirlenmesin diye kullanmiyo orasi ayri. :confused: Evlilik nasipse olacak ama bakalim zamani kesin degil canim hayirlisi. :KK37: Hepimiz sabrimizin meyvesi olan kocisleri alalimda gerisi olur :KK74:

Safagimiz bir gun daha atti ve bana bir adim daha yaklastin.
kollarimi actim bekliyorum cocuk gibi
kos desen olecegim sanki heyecandan
Duracak kalbim ellerinde
Nefes nefese kalacagim belki
Ve o an...
Biriktirdigim en guzel hasretlerle sarilacagim sana onca gecen zamandan sonra intikam alircasina.
Gokyuzunu sorarsan sevdigim beraber bakacagiz
O artik hep masmavi ve gunesli.... safak 214....

Kuzum bize zor onlara 2 kat daha zor cunku ustumuzde sorumluluklari da var sahiplenmek istiyorlar ama 4 duvar icindeler Allah kat kat sabir versin tum askerlere. Ins minnos yuvalarimiza da geceriz hayirlisiyla sen istanbulda mi oturcan izmir demi
inşAllah canım:KK16:manisada oturucam ben kuzum

yaa iyi bi yer miymis bari internette hiçbi sey bulamiyorum Erzincan hakkindaa :KK43:
o 5-6 sene önce askerlik yapmış canım.tanıdık komutan olduğu için rahat yapmış
hem korkmayın siz o taraflar karışık değil

Son düzenleme:
large.webp

3 Ocak 2016 Pazar

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

En Büyük TÜRKİYE _HaRiKa_ : Şafak .. 31 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE miracleDK : Şafak .. 65 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE Peaceaysu : Şafak .. 71 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE axi___ : Şafak .. 86 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE Buse Buse : Şafak .. 118 :KK37::KK74::KK200:

:KK200: En Büyük TÜRKİYE GİMUm : Şafak .. 122 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE sevda ceylan : Şafak .. 128 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE _Kkbra : Şafak .. 168 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE etipuffer : Şafak .. 214
:KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE elmas gzl : Şafak .. 214 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYEvanilya35 : Şafak .. 215 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE tugce_ody : Şafak .. 304 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE blue_dream : Şafak .. 304 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE tavsannn : Şafak .. 349 :KK37::KK74::KK200:

:KK200: KAVUŞAN YARENLERİMİZ :KK200:

1 = :nazar::KK200: zamansiz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

2 = :nazar::KK200: julican En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

3 = :nazar::KK200: olive_bluto En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

4 = :nazar::KK200: kekoer En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

5 = :nazar: :KK200: panzehir121 En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

6 = :nazar: :KK200:
thalix En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

7 = :nazar: :KK200: GerekirseYazariz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

8 = :nazar: :KK200: silemm En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

9 = :nazar: :KK200: esradbk En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

Eger orgu biliosan boyunluk or canim nobette takar atkida olur carsida takar onuda ben pek bilmiom ama anneme ordurdum birazini ben birazini annem ordu dedim. :KK69::KK8: Hemen annesine soylemis elif bana atki ordu boyunluk ordu diye simdi kirlenmesin diye kullanmiyo orasi ayri. :confused: Evlilik nasipse olacak ama bakalim zamani kesin degil canim hayirlisi. :KK37: Hepimiz sabrimizin meyvesi olan kocisleri alalimda gerisi olur :KK74:

Yaparım canım örgü ama sevmiyor atkı takmayi ondan yapamıyorum. Ellerine saglik kuzum kiyamaz tabi ellerinle sevginle ordun diye.
yaa bizde bugun dogru durust konusamadik dakikam bitti :KK1: aldiklarimi vermek icin dun kardesiyle gaziemirde gorustuk. Sebdicegimle en son gittiği gun bulusmustuk orada o anlar geldi hep gözümün önüne tutamadim akti gozyaslarim kardeşinin önünde bi de durduramiyorum kendimi. Kardeside söylemiş ağladı diye çok kötü oldum sen neden ağladın dedi ben uzulmesin diye dememistim kardesi demis bende üzüldüm. ben sabrediyorum sende sabret dedi resmen bu sefer o teselli etti beni :KK74:

Safagimiz bir gun daha atti ve bana bir adim daha yaklastin.
kollarimi actim bekliyorum cocuk gibi
kos desen olecegim sanki heyecandan
Duracak kalbim ellerinde
Nefes nefese kalacagim belki
Ve o an...
Biriktirdigim en guzel hasretlerle sarilacagim sana onca gecen zamandan sonra intikam alircasina.
Gokyuzunu sorarsan sevdigim beraber bakacagiz
O artik hep masmavi ve gunesli.... safak 214....

Cok guzel yazmissin canım ya okuyunca içim bir kötü oldu. ellerine saglik..Insallah o gunlere kavusmaniz nasip olur..

Hmm hayirlisi kuzum desene tutturamadim ikisinin ortasi oldu. :KK35: Allah gonlune gore sirin bi yuva nasip etsin canim. En son bi ev begenmistin hatirladigima gore tutulmus mu
aminnn olsun canım ama izmirliyim ben :KK19:
nikahımız olduğunda bulmuştum bi tane canım ama emlakçı bi gün önce tutuldu dedi.bide geçen hafta bulmuştum bayıldım eve ama 2 aylık kapora verip martta tutucaz evi dedim.emlakçı olmaz en iyisi siz martta ev bakmaya başlayın dedi sinir oldum..çevremizde 2-3 kişi öyle yapmış olmuyacak şey değildi ama emlakçı yüzünden olmadı

Yaparım canım örgü ama sevmiyor atkı takmayi ondan yapamıyorum. Ellerine saglik kuzum kiyamaz tabi ellerinle sevginle ordun diye.
yaa bizde bugun dogru durust konusamadik dakikam bitti :KK1: aldiklarimi vermek icin dun kardesiyle gaziemirde gorustuk. Sebdicegimle en son gittiği gun bulusmustuk orada o anlar geldi hep gözümün önüne tutamadim akti gozyaslarim kardeşinin önünde bi de durduramiyorum kendimi. Kardeside söylemiş ağladı diye çok kötü oldum sen neden ağladın dedi ben uzulmesin diye dememistim kardesi demis bende üzüldüm. ben sabrediyorum sende sabret dedi resmen bu sefer o teselli etti beni :KK74:
Ahhhh ahhhh her kosede hatira ve buram buram kokmasi beni aliyor goturuyor. Gunun yarisi nerdeyse hayal kurarak gecior bi bakiyorum evdeyim nasil sinir oluyorum ama gunlerin hemen gecmesi lazim diyorum bazen cizgi filme takiliyo gozum kavustular mi agliyorum. Nasil sevinmistir simdi seninki senin gonderdiklerine kuzum ruh hali sekilden sekile girmistir artik sevinsinmi huzunlensin mi.dusunsene onu ugurladigin o yere esin oldugunda kac kez gideceksiniz ve onunuzde artik engel olmadan.:KK74:sabret kuzum Allah mukafatini verecek elbet. Allah dayanma gucu versin tum askerlerimize. En Büyük TÜRKİYE

Back
X