359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

aminnn olsun canım ama izmirliyim ben :KK19:
nikahımız olduğunda bulmuştum bi tane canım ama emlakçı bi gün önce tutuldu dedi.bide geçen hafta bulmuştum bayıldım eve ama 2 aylık kapora verip martta tutucaz evi dedim.emlakçı olmaz en iyisi siz martta ev bakmaya başlayın dedi sinir oldum..çevremizde 2-3 kişi öyle yapmış olmuyacak şey değildi ama emlakçı yüzünden olmadı
O emlakcilara zaten dunyayi versen yok ben istemem demez kuzum bak sinir oldum simdi:KK67::KK67: temsili emlak ci sekil a :) aslinda istese yapardi uyuz sey. Allah hayirlisini versin kuzum belki daha guzeli seni bekliyordur inssss :KK30:

Cok guzel yazmissin canım ya okuyunca içim bir kötü oldu. ellerine saglik..Insallah o gunlere kavusmaniz nasip olur..
Aminnnn kuzumm hepimiz mutlu mesut olucazz inss :KK74:Tesekkur ederim canim begendigine sevindim. Bende yazdim ama sonrasi zir zir agladim. :mad:

O emlakcilara zaten dunyayi versen yok ben istemem demez kuzum bak sinir oldum simdi:KK67::KK67: temsili emlak ci sekil a :) aslinda istese yapardi uyuz sey. Allah hayirlisini versin kuzum belki daha guzeli seni bekliyordur inssss :KK30:
tam benim durumu mu anlatan bi ifade olmuş :D yapardı tabi canım .bi ev sahibine sorun belki kabul eder diyorum hayır olmaz kabul etmez diyor.ya sen bi sor bakalım dimi o versin cevabı.
bende öyle düşünüyorum canım en son bulduğum ev ilkinden çok daha güzeldi.belki sıradaki de öyle olur :D

Ahhhh ahhhh her kosede hatira ve buram buram kokmasi beni aliyor goturuyor. Gunun yarisi nerdeyse hayal kurarak gecior bi bakiyorum evdeyim nasil sinir oluyorum ama gunlerin hemen gecmesi lazim diyorum bazen cizgi filme takiliyo gozum kavustular mi agliyorum. Nasil sevinmistir simdi seninki senin gonderdiklerine kuzum ruh hali sekilden sekile girmistir artik sevinsinmi huzunlensin mi.dusunsene onu ugurladigin o yere esin oldugunda kac kez gideceksiniz ve onunuzde artik engel olmadan.:KK74:sabret kuzum Allah mukafatini verecek elbet. Allah dayanma gucu versin tum askerlerimize. En Büyük TÜRKİYE

Oyle iyi anlıyorum ki seni ben sevgililere bile bakmiyorum bakamiyorum biz geliyoruz aklima kotu oluyorum. Nasil sevindi kuzum anlatamam bi de heyecanlandi bende mutlu oldum onun sesi boyle iyi gelince onlar icin biseyler yapmak mutlu etmek ne guzel. Insallah canım benim ya hayirlisiyla bitse bu gunler yuvalarimizi kursak boyle gulerek hatirlasak o gunleri.. insan kotu oluyor tabi izmirin her yerinde bir animiz var. Rabbim hepimize sabirlar versin. Siz de ayni sehirde miydiniz ?

tam benim durumu mu anlatan bi ifade olmuş :KK70: yapardı tabi canım .bi ev sahibine sorun belki kabul eder diyorum hayır olmaz kabul etmez diyor.ya sen bi sor bakalım dimi o versin cevabı.
bende öyle düşünüyorum canım en son bulduğum ev ilkinden çok daha güzeldi.belki sıradaki de öyle olur :KK70:

Allah gönlüne göre versin kuzum. Manisa küçük ama güzeldir. izmire de yakin zaten. Her işte bir hayir vardir mutlaka daha guzelleri bulacaktir seni. :KK19:

tam benim durumu mu anlatan bi ifade olmuş :KK70: yapardı tabi canım .bi ev sahibine sorun belki kabul eder diyorum hayır olmaz kabul etmez diyor.ya sen bi sor bakalım dimi o versin cevabı.
bende öyle düşünüyorum canım en son bulduğum ev ilkinden çok daha güzeldi.belki sıradaki de öyle olur :KK70:
Inss olur kuzum bence emlakciyi aradan ne kadar cekersen o kadar iyi olur. Keske o evin oldugu yerde komsular biliyordur illaki ev sahibi numarasini gidip kendin sorsaydin kuzum bende arasira bakiyorum ev sonra icim bi kotu oluyo su aralar dis mekan fotosuna taktim kafayi o kadar cok fotografci var ki :confused:

Oyle iyi anlıyorum ki seni ben sevgililere bile bakmiyorum bakamiyorum biz geliyoruz aklima kotu oluyorum. Nasil sevindi kuzum anlatamam bi de heyecanlandi bende mutlu oldum onun sesi boyle iyi gelince onlar icin biseyler yapmak mutlu etmek ne guzel. Insallah canım benim ya hayirlisiyla bitse bu gunler yuvalarimizi kursak boyle gulerek hatirlasak o gunleri.. insan kotu oluyor tabi izmirin her yerinde bir animiz var. Rabbim hepimize sabirlar versin. Siz de ayni sehirde miydiniz ?
Evet kuzum bizde izmirdeyiz bucadayiz:KK76:. Adim atilan her yerde evde bile o var yani. :KK61:Cok sevindim seninkinin mutlu olduguna benimkide bugun attigim mektubu okudu nihayet. Mektup ona gideli 20 gun oldu daha yeni firsat bulup okumus o bile moral oluyo ona. :KK55: Onlar iyi olsunda baska bisey istemiyozz ki biz :KK19:

Ahh kızlar keske benim nisanlimda geldikten sonra hep benim yanimda olsaydı ama malesef yine uzak olucak bana :(

Evet kuzum bizde izmirdeyiz bucadayiz:KK76:. Adim atilan her yerde evde bile o var yani. :KK61:Cok sevindim seninkinin mutlu olduguna benimkide bugun attigim mektubu okudu nihayet. Mektup ona gideli 20 gun oldu daha yeni firsat bulup okumus o bile moral oluyo ona. :KK55: Onlar iyi olsunda baska bisey istemiyozz ki biz :KK19:

Siz nisanlisiniz tabi sana daha zor oluyodur. Siz ayni yerdeymissiniz ne guzel. Biz uzagiz birbirimizden dicem ama su an ki uzakligi düşününce aslinda hic uzak degilmisiz diyorum :KK61: kiyamam nasil mutlu olmuştur simdi yanindaymissin gibi hissetmistir. bende gondereyim diyorum herkes okur bana gelene kadar diyor carsiya cikamadigi icin o da gonderemiyor bende kardesin gelecek onunla gönder dedim bi animiz olsun hic degilse bakalim ne yapacak :KK22:

I
nss olur kuzum bence emlakciyi aradan ne kadar cekersen o kadar iyi olur. Keske o evin oldugu yerde komsular biliyordur illaki ev sahibi numarasini gidip kendin sorsaydin kuzum bende arasira bakiyorum ev sonra icim bi kotu oluyo su aralar dis mekan fotosuna taktim kafayi o kadar cok fotografci var ki :confused:
çok sinir oldum zaten bi daha o emlakçıyı aramam :KK48:
manisanın girişinde canım orası .sırf sıfır bina yapmaya başladılar oralar a.o yüzden kimse kimseyi tanımaz daha diye düşündük.ama merkezden bulabilirsem öyle yapıyım aklıma gelmemişti :)

evlere bakman bi yandan çok iyi olur canım.fiyat konusunda ,hangi özelliklerde arayacağın , nerlerden ev bulabileceğin hakkında az çok fikir sahibi olursun. ama benden tavsiye bi evi görüp çok beğenme şimdilik .ben geleyim aklına öyle olduğunda :KK48:

bizde seneye dış çekim yaptırıcaz bi aksilik olmazsa ,bende şimdiden bakmaya başladım aklımda fikir oluşsun diye :) onuda araştır ,en son çektikleri fotoğraflara bak ondan sonra beğendiğin fotoğrafaçıları liste yap canım.en sonda ararsın kampanyalarını ve fiyatlarını öğrenirsiniz o na göre seçim yaparsınız

Siz nisanlisiniz tabi sana daha zor oluyodur. Siz ayni yerdeymissiniz ne guzel. Biz uzagiz birbirimizden dicem ama su an ki uzakligi düşününce aslinda hic uzak degilmisiz diyorum :KK61: kiyamam nasil mutlu olmuştur simdi yanindaymissin gibi hissetmistir. bende gondereyim diyorum herkes okur bana gelene kadar diyor carsiya cikamadigi icin o da gonderemiyor bende kardesin gelecek onunla gönder dedim bi animiz olsun hic degilse bakalim ne yapacak :KK22:
Evet canim ufacik bi kagit parcasi bile yetiyo onlari mutlu etmeye. Benimkide istemiyor askeriyeye gonderme cok mincikliyorlar diyor sanki ne bulacaklarsa icinde. Ama acemiliginde mecbur gonderdim acilmasin diye elimden geleni yapiodum diyordu. Bizim gibi pek vakitleri olmuyo onlarin ama inns bi kac kelime yazar gonderir. Benimki en son dizinin ustunde bloknot kagidina yazmis ufak bisiler ama olsun cin ali bile yapsa gonderse kocisim yapti ya zamanini ayirip. Ins sanada gonderir kuzum.bi gelsin gozum ne telefonu gorcek ne iletisim araclarini hepsini kaldircam belli bi muddett:mad:

çok sinir oldum zaten bi daha o emlakçıyı aramam :KK48:
manisanın girişinde canım orası .sırf sıfır bina yapmaya başladılar oralar a.o yüzden kimse kimseyi tanımaz daha diye düşündük.ama merkezden bulabilirsem öyle yapıyım aklıma gelmemişti :)

evlere bakman bi yandan çok iyi olur canım.fiyat konusunda ,hangi özelliklerde arayacağın , nerlerden ev bulabileceğin hakkında az çok fikir sahibi olursun. ama benden tavsiye bi evi görüp çok beğenme şimdilik .ben geleyim aklına öyle olduğunda :KK48:

bizde seneye dış çekim yaptırıcaz bi aksilik olmazsa ,bende şimdiden bakmaya başladım aklımda fikir oluşsun diye :) onuda araştır ,en son çektikleri fotoğraflara bak ondan sonra beğendiğin fotoğrafaçıları liste yap canım.en sonda ararsın kampanyalarını ve fiyatlarını öğrenirsiniz o na göre seçim yaparsınız[/QUOTE hmm anladim kuzum cok acik gozmus masallahh emlakcida. :KK57: Ins sahibinden bulursun kuzum sende paran cebinde kalir hic olmazsa. Bende bakip bakip ic gecirmekle kaliyorum simdilik. :KK51: Hayirlisi artik. Bizde dis cekimi nikah sonrasi yapalim diyoruz rahat rahat onun icin bakiniyorum iste ama fiyatlar hiiiiiic tuttmuyor birbirini kuzum. Sasiriyor Insan :KK53:

Elim kolum durmamis karistirmisim yine msjlari birbirine hepsini bir araya karistirmisim :KK70::KK70:

Evet canim ufacik bi kagit parcasi bile yetiyo onlari mutlu etmeye. Benimkide istemiyor askeriyeye gonderme cok mincikliyorlar diyor sanki ne bulacaklarsa icinde. Ama acemiliginde mecbur gonderdim acilmasin diye elimden geleni yapiodum diyordu. Bizim gibi pek vakitleri olmuyo onlarin ama inns bi kac kelime yazar gonderir. Benimki en son dizinin ustunde bloknot kagidina yazmis ufak bisiler ama olsun cin ali bile yapsa gonderse kocisim yapti ya zamanini ayirip. Ins sanada gonderir kuzum.bi gelsin gozum ne telefonu gorcek ne iletisim araclarini hepsini kaldircam belli bi muddett:mad:

not defteri almıştık oraya arada bir şeyler yazıyormuş. gelince okucam hepsini artık :) inşallah seninkide uzun bir mektup yazar gönderir . o yazdıkları bir kelime bile ne kadar önemli. okuyorlarmış askeriyede bir de izinsiz dolapları açıyorlarmış ondan istemedi bir de. inşallah bu hafta sonu kardeşi telefonunu götürürse çok güzel olacak görüntülü bile konuşuruz belki ah ah. telefon bile ne kıymetliymiş burdayken her dk arayıp konuşabiliyorsun orda bir dk cık bir konuşma için bekliyorsun.. Çabucak bitsin de gelsinler kavuşalım o_O

not defteri almıştık oraya arada bir şeyler yazıyormuş. gelince okucam hepsini artık :) inşallah seninkide uzun bir mektup yazar gönderir . o yazdıkları bir kelime bile ne kadar önemli. okuyorlarmış askeriyede bir de izinsiz dolapları açıyorlarmış ondan istemedi bir de. inşallah bu hafta sonu kardeşi telefonunu götürürse çok güzel olacak görüntülü bile konuşuruz belki ah ah. telefon bile ne kıymetliymiş burdayken her dk arayıp konuşabiliyorsun orda bir dk cık bir konuşma için bekliyorsun.. Çabucak bitsin de gelsinler kavuşalım o_O
Gunaydin kuzum :) tam tersini ben yapiyorum onun bizimde bi ajandamiz var ben o burdaykende yaziyordum gunluk tarzinda ama o ne oldugunu bilmiyor icinde 1 yildir yaziyorum roman oldu artik su gun surdaydik buraya gittik soyle oldu falan. Hayalimiz evimizde oturup acip hepsini en basindan okumak Allahim nasip etsin o gunleri inss hepimizi askerlerimize kavustursun. Bak yeni birgun daha Allahim sabir versin tum askerlerimize. :KK68:

Allah gönlüne göre versin kuzum. Manisa küçük ama güzeldir. izmire de yakin zaten. Her işte bir hayir vardir mutlaka daha guzelleri bulacaktir seni. :KK19:
yarım saat aramız canım o yüzden izmir e çok sık giderler manisalılar :) izmirden biraz daha sakindir.
amiiin canım

large.webp

5 Ocak 2016 Salı

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

En Büyük TÜRKİYE _HaRiKa_ : Şafak .. 29 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE miracleDK : Şafak .. 63 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE Peaceaysu : Şafak .. 69 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE axi___ : Şafak .. 84 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE Buse Buse : Şafak .. 116 :KK37::KK74::KK200:

:KK200: En Büyük TÜRKİYE GİMUm : Şafak .. 120 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE sevda ceylan : Şafak .. 126 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE _Kkbra : Şafak .. 166 :KK37::KK74::KK200: