çok sinir oldum zaten bi daha o emlakçıyı aramam

manisanın girişinde canım orası .sırf sıfır bina yapmaya başladılar oralar a.o yüzden kimse kimseyi tanımaz daha diye düşündük.ama merkezden bulabilirsem öyle yapıyım aklıma gelmemişti :)
evlere bakman bi yandan çok iyi olur canım.fiyat konusunda ,hangi özelliklerde arayacağın , nerlerden ev bulabileceğin hakkında az çok fikir sahibi olursun. ama benden tavsiye bi evi görüp çok beğenme şimdilik .ben geleyim aklına öyle olduğunda
bizde seneye dış çekim yaptırıcaz bi aksilik olmazsa ,bende şimdiden bakmaya başladım aklımda fikir oluşsun diye :) onuda araştır ,en son çektikleri fotoğraflara bak ondan sonra beğendiğin fotoğrafaçıları liste yap canım.en sonda ararsın kampanyalarını ve fiyatlarını öğrenirsiniz o na göre seçim yaparsınız[/QUOTE hmm anladim kuzum cok acik gozmus masallahh emlakcida.

Ins sahibinden bulursun kuzum sende paran cebinde kalir hic olmazsa. Bende bakip bakip ic gecirmekle kaliyorum simdilik.

Hayirlisi artik. Bizde dis cekimi nikah sonrasi yapalim diyoruz rahat rahat onun icin bakiniyorum iste ama fiyatlar hiiiiiic tuttmuyor birbirini kuzum. Sasiriyor Insan