357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ohaaaaa daha nelerrrr şoktayım yani şuann :O Öle şe mi olurmuş yaaa .. bizimkilerin çantaları hiç aramamışlar xrayden geçrmişler sadece ilaçlara bişe dememişler yani... artık ona da ordan bi arkadaşı götürecek canm vitamin falan

Hmm bizim aranmış mı bilmiyorum canım onu sormadım ama içeri almadıklarını biliyorum.

Onu bırak koğuşlarındaki biri firar etmiş
Yokk artık dedim ama diğer birliklerden firar edende çok varmış.

A aaaaaa yok artik yaaa bu ne acimasizliktir yaaa

Kizlar moralim cok bozuk yaa az evvel nisanlimla konustum psikolojisi cok bozulmus agladi askim benim yaa aglamamak icin tuttum kendimi ona destek olmak icin elimden geleni yaptim ama dayanamadim simdide ben agliyorum dua edelim rabbim tum askerlerimize sabir selamet versin

canm erkek arkadaşın telefon sokamadımı
usta birliğine benmkide daha hiç aramadı

canm ne olmuş neden o hale gelmiş
hiç birşey demed mi

canm ne olmuş neden o hale gelmiş
hiç birşey demed mi
Gunduz konustugumuzda devrecilik var demisti tatlim aynaya bakamiyorm kendimi taniyamiyorum dedi bende ben seni byle cok yakisikli buldum hep sana derdim saclarini kisacik kestir diye askiim falan deyip moral vermeye calistim alisma asamasi iste kuzum daha 4gun oldu ya adapte olamadi

Ah canım yaaa Allah sabır versin inşallah en kısa sürede alışırr adapte olurlar Kolay değil Allah yardımcıları olsun

selam kızlar.. off yarın sınavlarım var ama hıc calısasım yok bugun bi depresif modda takılıyorum

Hmm bizim aranmış mı bilmiyorum canım onu sormadım ama içeri almadıklarını biliyorum.

Onu bırak koğuşlarındaki biri firar etmiş
Yokk artık dedim ama diğer birliklerden firar edende çok varmış.
Ay daha neler yaa şimdiden firar etmişler yani :) Kusura bakma kuzum bende işten çıkmştm anca eve geldm ancak yazabildm görüşürüz artık gelnce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…