- 3 Kasım 2014
- 1.080
- 214
- 93
Hıı ben gitti sanıyorum dün son günümüz diyince :) Ne güzell perşembeye kadar birlktesniz :) Peki rapor alınca sayılıyormu askerlikten ?gitmediki kuzum bugun gidecektii ama rapor aldı işte :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıı ben gitti sanıyorum dün son günümüz diyince :) Ne güzell perşembeye kadar birlktesniz :) Peki rapor alınca sayılıyormu askerlikten ?gitmediki kuzum bugun gidecektii ama rapor aldı işte :)
hava değişimi izninden sayılıyor canım 30 gün hava değişimi izin hakları var ya.. ökhanında bu aldıgı raporlar hava değişiminde düşüyo yani şafakta bi fazlalık olmuyor:)Hıı ben gitti sanıyorum dün son günümüz diyince :) Ne güzell perşembeye kadar birlktesniz :) Peki rapor alınca sayılıyormu askerlikten ?
Anladım canım iyi ya sevndm ne güzell :) bi hafta daha berabersinz :)hava değişimi izninden sayılıyor canım 30 gün hava değişimi izin hakları var ya.. ökhanında bu aldıgı raporlar hava değişiminde düşüyo yani şafakta bi fazlalık olmuyor:)
Acemide canım bnmki daha. Neyseki akşam üstü aradıı :)canm erkek arkadaşın telefon sokamadımı
usta birliğine benmkide daha hiç aramadı![]()
Amin bitanem insaAllahAh canım yaaaAllah sabır versin inşallah en kısa sürede alışırr adapte olurlar
Kolay değil Allah yardımcıları olsun
![]()
Canim benidd ekler misin kisa dönem kastamonu-kars357. Dönemde eşini, nişanlısını, sevgilisini askere gönderecek yarenler gelin burada toplanalım birbirimize destek olalım. Su gibi muhabbetimizle günler akıp geçsin.
lunna-Kısa dönem-Ankara/İzmirArkadaşlar liste için bana mesaj atın güncelleyeyim. İlk yer acemi birliği 2. yer usta birliği
ayiciiik-Kısa dönem-Kastamonu/Gaziantep
Beloved3441-Uzun dönem-Ankara
ssc2310-Kısa dönem-İzmir/İstanbul
mickey_mouse11-Uzun dönem-Ankara
Mahinev88-Kısa dönem-Tokat/Diyarbakır
cnacun-Kısa dönem-Manisa/Kars
simge1606-Kısa dönem-İstanbul/İstanbul
elaceyda-Kısa dönem-İzmir/İzmir
sari06-Uzun dönem-Hatay
cnscan2277-Kısa dönem-Kastamonu/Diyarbakır
hekza-Kısa dönem-Ankara/Ankara
bujum-Kısa dönem-Ankara/Ankara
olvido88-kardeşi-Kısa dönem-Kastamonu/Diyarbakır
olvido88-sözlüsü-Kısa dönem-İzmir/Tunceli
numnum-Kısa dönem-Kastamonu/Muş
Peri__Kizi-Kısa dönem-Manisa/Manisa
spinach-Kısa dönem-Manisa/Kars
denizlililili-Uzun dönem-Manisa
sexy lady-Kısa dönem-Kastamonu/Van
uzakmawi-Uzun dönem-Hatay
Canım seninki anladığım kadarıyla cok zorlanıyor , bence gitme sansn warsa gt gor hem ona moral olur hem senin icn rahat eder die dusunuyrum ama tabi en iyisini sen bilrsnKizlar acaba nisanlimin yanina gitsem mi ki yaa bana bi akil verin.. Gitsem bi yarim saat gorsem onada moral olur mu ki yoksa alisma surecini olumsuz mu etkilerbugunku konusmamizdan sonra duramiyorum
tekrar konussam belki icim rahatlar
askeriyeyi arayip cagirtsam yine konusabilirmiyimki
![]()
Tatlım bi de knustugunuzda (benimde yaptığı gibi )bole meraklı soruyormuş tarzı deilde, muhabbet arasnda ogrenmeye calş bakalm . neden bu kadar zorlanmş acabaCanım seninki anladığım kadarıyla cok zorlanıyor , bence gitme sansn warsa gt gor hem ona moral olur hem senin icn rahat eder die dusunuyrum ama tabi en iyisini sen bilrsn
geçmişler olsun canım benimkide fena hem grip hem de feci bel ağrısıBenimki de şimdi aradı çok yoğunuz bi daha arayamayabilirim dedi 2 dk konuşamadık bile. Sesi çok kötü geliyordu fena hasta olmuş bitanem![]()
![]()
![]()
iyi gecti Lunnacimm Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ingilizce canimEvet bebeğim iyiki burası var da içimizi döküp rahatlayabiliyoruz. Zaten çeyiz anlamında çoğu şeyim hazır tatlım bi düğün hazırlığı gelinlik mobilya vs. olacak
Evet canım tuttuk. Söylemeyi unuttum
Kızlaaaaaar 6 eylülde düğünüme hepinizi bekliyorum
Temmuzda istiyoduk ama haftasonu yer bulamadık
Aynen bende öyleyim telefonsuz bi odadan diğerine geçmiyorum
Of canım ya gerçekten Rabbim yardımcıları olsun dayanma gücü versin. Baştan bi şımarıklık yaparlar sonra durulurlar inşallah
Nasıl geçti sınav tatlım hangi bölüm okuyordun sen
Sevgilin çook doğru söylemiş canım. Zaten duygularını çok yoğun yaşıyorlar bi de biz mutsuz konuşursak moralleri iyice düşecek. Ne kadar neşeli konuşursak o kadar iyi
Hadi gözün aydın tatlım
5 dk konuşmak benim için çook uzun siz kısa mı diyosunuz yoksa :)
Bizimkiler nazlı anacım ondan hemen sızlanıyolar
Canımmm gözün aydın soğuk olmamasına çok sevindim ya :) Nişanlımda söyleyip duruyodu boş boş ayakta dikiyolar bizi kaç saat diye seninkinin söylediği de o heralde canım
benimki bi öğlende 2 dk aradı bi daha ses yok![]()
Gidip gorememekten korkuyorum bebegim daha 4gun anca oldu yarin 5nci gun ilk haftadan sorun cikartirlar mi onun icin sikinti yaratirlarmi ondan cekiniyorumCanım seninki anladığım kadarıyla cok zorlanıyor , bence gitme sansn warsa gt gor hem ona moral olur hem senin icn rahat eder die dusunuyrum ama tabi en iyisini sen bilrsn
canım benimkide kısa dönem kütahya/kütahyaCanim benidd ekler misin kisa dönem kastamonu-kars
canm benm ya inşallah alışır en kısa zamanda..Gunduz konustugumuzda devrecilik var demisti tatlimaynaya bakamiyorm kendimi taniyamiyorum dedi
bende ben seni byle cok yakisikli buldum hep sana derdim saclarini kisacik kestir diye askiim falan deyip moral vermeye calistim
alisma asamasi iste kuzum daha 4gun oldu ya adapte olamadi
![]()
canm sizinkide mi kütahya arayabilyor mu askerin ?canım benimkide kısa dönem kütahya/kütahya
canm ne güzel.. 18 dakika felan konuşabiliyorsunuz bu o kadar iyi birşey kiOhhhh beklediğim telefon geldi 18 dakika konuştuk :) Kıyafet işlerini bugün halletmiş nihayet :) Eğitim yarın başlıyormş bugünde yine geçmş törendi kıyafetti derken :) 1 Haftası geçti daha eğitim yapmadılar ya :) Aman Nazar değmesin ama o da biraz hasta olmş kıyamamGece Gece temizlik yapmşlar 00:15 de yatmş 6 da kalkmş
Çekilecek şey değil diyor ama moralmi yüksek tutuyorm takmamaya çalşıyorm bunalıma bağlarsan geçmez diyor ....Birde bu 28 kasım yemin töreni demişlerdi ama komutan daha tam kesin değil o değişedebilir şimdilik öyle deniyor demiş:/İnşallah ertelenmez ...160 kaldı ama biz şimdilik 17 günü bekliyoruz diyor :)Haftaya atış eğitimleri olacakmş büyük ihtimalle