• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

iyi akşamlar kızlar o kadar kötüyüm ki
aramadı bugun beni .. hiç
gözüm telefonda bekleyip durdm aramada herhalde ümidim kesildi bugün için..
dün 2 dakikada olsa sesini duymştm ama bugun olmadı
8 kasımda teslim olmuştu :KK43:
herhalde düzenini kuramadı daha:KK61::KK61:

Tatlım üzülme hemen olsun bak dün aramış, bende aynı durumdayım sadece dün 5 dklık görüştük.. 10 a kadar umudunu yitirme üzülme canım benim :KK68::KK68:

iyi akşamlar kızlar o kadar kötüyüm ki
aramadı bugun beni .. hiç
gözüm telefonda bekleyip durdm aramada herhalde ümidim kesildi bugün için..
dün 2 dakikada olsa sesini duymştm ama bugun olmadı
8 kasımda teslim olmuştu :KK43:
herhalde düzenini kuramadı daha:KK61::KK61:
Akşam ararrrr bugün törendi oydu buydu arayamamıştr hemen karalar bağlama aaaaaaa ama

Tatlım bugün hiç birimiz doğru düzgün haber alamadık arayanlarda kısacık konuşup hemen kapadı. Hem tören hem eğitim vakitleri kalmamıştır aramaya belki akşama arar hemen modunu düşürme:KK19:
bilmem canm ama arayamaz sanırım.. bir tek dün konuşabildk sadece
daha hangi saatlerde arayacağını bile bilmeden umutsuzca beklyrm öyle :(

Tatlım üzülme hemen olsun bak dün aramış, bende aynı durumdayım sadece dün 5 dklık görüştük.. 10 a kadar umudunu yitirme üzülme canım benim :KK68::KK68:
ah canm elimde değil
bugun o kadar doldum ki
iş yerimdede son günümdü
burayada giremedim
kendi kendimi yedim bitirdim :( :(

Lunnacım glb aynı şeyden bahsediyolar,bnmki dediki komutanlar değil çavuşlar eğitim yaptırıyo bize şuanlık.
Ankara'nın soğuğu cidden meşhur yaa kıyamam ben onaa :( kremini falan mutlaka sür eline yüzüne unutma dedm. Bizim yemn töreni 28inde ama ben gidemicem :(

Ohh lunam evleniyor huhuuuu :KK28::KK28: :-):-) kurtlarımızı dökek :KK69::KK69:
İyi kuzum birşey kalmamış o zaman valla şu çeyiz olayı ne dertli birşey ya yap yap bitmiyor ne nankör yaa :KK75:
Eveeeet evleniyorum darısı başınızaaaaa :KK49::KK49::KK49:
Valla ben çeyize hiç elimi sürmedim diyebilirim. Anne bu tür şeylere o kadar hevesli ki herşeyi hazır etti :KK48::KK48:
Süpermişşş :) Hadi hayırlı olsun şimdiden kuzum :KK68: Yuppii düğün varrr:KK73::KK73::KK73:
Bana bakın düğün var diye seviniyosunuz gelmezseniz alırım ifadenizi ona göre:KK48::KK48::KK48:
Sağol bitanem benim :KK19:

bilmem canm ama arayamaz sanırım.. bir tek dün konuşabildk sadece
daha hangi saatlerde arayacağını bile bilmeden umutsuzca beklyrm öyle :KK43:
Tatlım bizim bile hangi saatlerde arayacağı daha belli olmuyor üstelik teslim olalı 6 gün oldu ne zaman boşluk buluyorlarsa o zaman arıyorlar işte :(

Eveeeet evleniyorum darısı başınızaaaaa :KK49::KK49::KK49:
Valla ben çeyize hiç elimi sürmedim diyebilirim. Anne bu tür şeylere o kadar hevesli ki herşeyi hazır etti :KK48::KK48:

Bana bakın düğün var diye seviniyosunuz gelmezseniz alırım ifadenizi ona göre:KK48::KK48::KK48:
Sağol bitanem benim :KK19:

Tatlım bizim bile hangi saatlerde arayacağı daha belli olmuyor üstelik teslim olalı 6 gün oldu ne zaman boşluk buluyorlarsa o zaman arıyorlar işte :KK43:
peki 6 gündür hergün araabilmişmidi hiç değilse :(

ah canm elimde değil
bugun o kadar doldum ki
iş yerimdede son günümdü
burayada giremedim
kendi kendimi yedim bitirdim :KK43: :KK43:
Ama böyle güçsüz olmak asker yarenlerine yakışır mı kızarım ama güçlü ol bakayım:KK20::KK20:
Zaten onlar hissediyorlar bilmiyomusun bak ben hasta oldum nişanlımda hasta oldu sen şimdi mutsuz olursan o da mutsuz olur
Aa işten ayrılıyomusun canım neden

Lunnacım glb aynı şeyden bahsediyolar,bnmki dediki komutanlar değil çavuşlar eğitim yaptırıyo bize şuanlık.
Ankara'nın soğuğu cidden meşhur yaa kıyamam ben onaa :KK43: kremini falan mutlaka sür eline yüzüne unutma dedm. Bizim yemn töreni 28inde ama ben gidemicem :KK43:
Bizde krem dudak koruyucu fln almıştık onları aldığım için dua ediyomuş bana:KK48: Bi de tabi olmazsa olmaz silikon taban. Gitmeden önce gerek yok bana hanım evladı dicekler diyodu ama en çok onlar işine yaramış:KK48:

Ama böyle güçsüz olmak asker yarenlerine yakışır mı kızarım ama güçlü ol bakayım:KK20::KK20:
Zaten onlar hissediyorlar bilmiyomusun bak ben hasta oldum nişanlımda hasta oldu sen şimdi mutsuz olursan o da mutsuz olur

Bizde krem dudak koruyucu fln almıştık onları aldığım için dua ediyomuş bana:KK48: Bi de tabi olmazsa olmaz silikon taban. Gitmeden önce gerek yok bana hanım evladı dicekler diyodu ama en çok onlar işine yaramış:KK48:
Aynısı bizdede oldu giderken zorla aldırdım demediğini bırakmıyodu ne grek var diye :) şimdi o da lazım buda lazm diyo :D :D

8 kasımda teslim oldu
sadece dün arayabildi oda 2 dakika :( :(
haklısn canm ona belli etmem zaten elimden geleni yaparm
iş yernde sigorta ile ilgili soun cıktı
ben babamdan ölüm aylıgı alıyorum
sigortam olrsa aylıgım kesilecek
ordada sigortasız işçi çalıştıramıyorlar
imkanlar maaşlar cok güzeldi ama olmadı işte :(

İnşallahhh canım benim :) :) Oynayak az bunca çileden sonra :KK68::KK28::KK28:
Dimi ama şu ölü toprağı atılsın üzerimizden:KK73::KK73:
Siz gelemesenizde ben size canlı yayın yaparım merak etmeyin:KK48:

Aynısı bizdede oldu giderken zorla aldırdım demediğini bırakmıyodu ne grek var diye :) şimdi o da lazım buda lazm diyo :D :D
Allahtan bizde eksik bişey yokmuş. Soruyorum eksik var mı diye fazlası var diyo:KK48:
Neyseki kantinde de herşey varmış o yönden sıkıntıları olmaz

Ayyyyyy uzak birliğine giderken diyim de o da alsın ya da alıp ben yollıyım silikon tabanlı kuzumun ayakkarı ağırıp acımasın :(

Dimi ama şu ölü toprağı atılsın üzerimizden:KK73::KK73:
Siz gelemesenizde ben size canlı yayın yaparım merak etmeyin:KK48:

Allahtan bizde eksik bişey yokmuş. Soruyorum eksik var mı diye fazlası var diyo:KK48:
Neyseki kantinde de herşey varmış o yönden sıkıntıları olmaz
Bizimki sokmazlar diye ilaç götürmemişti bn dedm götr diye ısrarla götürmedi şimdi istiyo :) :)

8 kasımda teslim oldu
sadece dün arayabildi oda 2 dakika :KK43: :KK43:
haklısn canm ona belli etmem zaten elimden geleni yaparm
iş yernde sigorta ile ilgili soun cıktı
ben babamdan ölüm aylıgı alıyorum
sigortam olrsa aylıgım kesilecek
ordada sigortasız işçi çalıştıramıyorlar
imkanlar maaşlar cok güzeldi ama olmadı işte :KK43:

Tatlım uzun dönemlere belki daha fazla eğitim veriyorlardır daha sıkı tutuyorlardır bilmiyorum ki
Merak etme o da aramak için can atıyordur fırsatı olsa aramaz mı hiç :(

Aa evet hatırladım canım hayırlısı olsun senin için

Ayyyyyy uzak birliğine giderken diyim de o da alsın ya da alıp ben yollıyım silikon tabanlı kuzumun ayakkarı ağırıp acımasın :KK43:
Al mutlaka canım çok işine yaramış
Bizimki sokmazlar diye ilaç götürmemişti bn dedm götr diye ısrarla götürmedi şimdi istiyo :) :)
Ama ilaç almıyolarmış zaten canım. Bizimki dün dayısından istemiş görüşteyken içmiş sonra geri götürmüş dayısı.
Revire git diyorum ateş düşürücü versin diyorum gülüyo. Komutanlar ölmeden gelmeyin buraya demiş insafsızlar yaaa. Birinin serçe parmağı kırılmış odan bişey olmaz nasıl olsa serçe parmak kendi kendine iyileşir demişler:KK62::KK62::KK62::KK62:

Back
X