357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Tatlım üzülme hemen olsun bak dün aramış, bende aynı durumdayım sadece dün 5 dklık görüştük.. 10 a kadar umudunu yitirme üzülme canım benim

Akşam ararrrr bugün törendi oydu buydu arayamamıştr hemen karalar bağlama aaaaaaa ama

Tatlım bugün hiç birimiz doğru düzgün haber alamadık arayanlarda kısacık konuşup hemen kapadı. Hem tören hem eğitim vakitleri kalmamıştır aramaya belki akşama arar hemen modunu düşürme
bilmem canm ama arayamaz sanırım.. bir tek dün konuşabildk sadece
daha hangi saatlerde arayacağını bile bilmeden umutsuzca beklyrm öyle

Tatlım üzülme hemen olsun bak dün aramış, bende aynı durumdayım sadece dün 5 dklık görüştük.. 10 a kadar umudunu yitirme üzülme canım benim
ah canm elimde değil
bugun o kadar doldum ki
iş yerimdede son günümdü
burayada giremedim
kendi kendimi yedim bitirdim

Lunnacım glb aynı şeyden bahsediyolar,bnmki dediki komutanlar değil çavuşlar eğitim yaptırıyo bize şuanlık.
Ankara'nın soğuğu cidden meşhur yaa kıyamam ben onaa kremini falan mutlaka sür eline yüzüne unutma dedm. Bizim yemn töreni 28inde ama ben gidemicem

Ohh lunam evleniyor huhuuuu kurtlarımızı dökek
İyi kuzum birşey kalmamış o zaman valla şu çeyiz olayı ne dertli birşey ya yap yap bitmiyor ne nankör yaa
Eveeeet evleniyorum darısı başınızaaaaa
Valla ben çeyize hiç elimi sürmedim diyebilirim. Anne bu tür şeylere o kadar hevesli ki herşeyi hazır etti
Süpermişşş :) Hadi hayırlı olsun şimdiden kuzum Yuppii düğün varrr
Bana bakın düğün var diye seviniyosunuz gelmezseniz alırım ifadenizi ona göre
Sağol bitanem benim

bilmem canm ama arayamaz sanırım.. bir tek dün konuşabildk sadece
daha hangi saatlerde arayacağını bile bilmeden umutsuzca beklyrm öyle
Tatlım bizim bile hangi saatlerde arayacağı daha belli olmuyor üstelik teslim olalı 6 gün oldu ne zaman boşluk buluyorlarsa o zaman arıyorlar işte

peki 6 gündür hergün araabilmişmidi hiç değilse

ah canm elimde değil
bugun o kadar doldum ki
iş yerimdede son günümdü
burayada giremedim
kendi kendimi yedim bitirdim
Ama böyle güçsüz olmak asker yarenlerine yakışır mı kızarım ama güçlü ol bakayım
Zaten onlar hissediyorlar bilmiyomusun bak ben hasta oldum nişanlımda hasta oldu sen şimdi mutsuz olursan o da mutsuz olur
Aa işten ayrılıyomusun canım neden

Bizde krem dudak koruyucu fln almıştık onları aldığım için dua ediyomuş bana Bi de tabi olmazsa olmaz silikon taban. Gitmeden önce gerek yok bana hanım evladı dicekler diyodu ama en çok onlar işine yaramış

Aynısı bizdede oldu giderken zorla aldırdım demediğini bırakmıyodu ne grek var diye :) şimdi o da lazım buda lazm diyo

8 kasımda teslim oldu
sadece dün arayabildi oda 2 dakika
haklısn canm ona belli etmem zaten elimden geleni yaparm
iş yernde sigorta ile ilgili soun cıktı
ben babamdan ölüm aylıgı alıyorum
sigortam olrsa aylıgım kesilecek
ordada sigortasız işçi çalıştıramıyorlar
imkanlar maaşlar cok güzeldi ama olmadı işte

İnşallahhh canım benim :) :) Oynayak az bunca çileden sonra
Dimi ama şu ölü toprağı atılsın üzerimizden
Siz gelemesenizde ben size canlı yayın yaparım merak etmeyin

Aynısı bizdede oldu giderken zorla aldırdım demediğini bırakmıyodu ne grek var diye :) şimdi o da lazım buda lazm diyo
Allahtan bizde eksik bişey yokmuş. Soruyorum eksik var mı diye fazlası var diyo
Neyseki kantinde de herşey varmış o yönden sıkıntıları olmaz

Ayyyyyy uzak birliğine giderken diyim de o da alsın ya da alıp ben yollıyım silikon tabanlı kuzumun ayakkarı ağırıp acımasın

Bizimki sokmazlar diye ilaç götürmemişti bn dedm götr diye ısrarla götürmedi şimdi istiyo :) :)

Tatlım uzun dönemlere belki daha fazla eğitim veriyorlardır daha sıkı tutuyorlardır bilmiyorum ki
Merak etme o da aramak için can atıyordur fırsatı olsa aramaz mı hiç

Aa evet hatırladım canım hayırlısı olsun senin için

Ayyyyyy uzak birliğine giderken diyim de o da alsın ya da alıp ben yollıyım silikon tabanlı kuzumun ayakkarı ağırıp acımasın
Al mutlaka canım çok işine yaramış
Bizimki sokmazlar diye ilaç götürmemişti bn dedm götr diye ısrarla götürmedi şimdi istiyo :) :)
Ama ilaç almıyolarmış zaten canım. Bizimki dün dayısından istemiş görüşteyken içmiş sonra geri götürmüş dayısı.
Revire git diyorum ateş düşürücü versin diyorum gülüyo. Komutanlar ölmeden gelmeyin buraya demiş insafsızlar yaaa. Birinin serçe parmağı kırılmış odan bişey olmaz nasıl olsa serçe parmak kendi kendine iyileşir demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…