357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

aramıyor işte aramıyor nden aramıyor
herkezn askeri ararken benmki neden aramıyor

canm ne güzel.. 18 dakika felan konuşabiliyorsunuz bu o kadar iyi birşey ki
kısa dönemler daha rahat oluyor sanrm
İnşallah seninkide arar canım benimmm ama bende öyle duydum uzun dönemleri daha çok sıkıyorlarmış sanırım ..birde biizm jandarma ya ..biraz daha rahat oluyormş jandarmalar

aramıyor işte aramıyor nden aramıyor
herkezn askeri ararken benmki neden aramıyor
Arayacakkkkkk canım bekleee bak daha 1 saat var uyumalarına şimdi daha bitmiş bizimkinin işleride aradı birde kuyruk oluyormş telde hemen koştum da sıra kaptım dedi... yoksa beklerdm bende baya

Aa cnm ne guzel çok sewndim :) facedn nasl knusabldinz , nerden grmşki

Sizin bu face imkanı süper yaa :) Bizimkilere yasakmış internet cafe ... halısaha bile yasakmış yani... belki de acemilikte böyledir (umarım) :)

Arayacakkkkkk canım bekleee bak daha 1 saat var uyumalarına şimdi daha bitmiş bizimkinin işleride aradı birde kuyruk oluyormş telde hemen koştum da sıra kaptım dedi... yoksa beklerdm bende baya
aramıcak canm ben umudumu kestim artık ..
belkide ugraşmıyor aramak için
insan 1 kere dahi olsa aramaz mı ya
bizde insanız biz daha kötüyüz burda
bugün hep gözüm telefonda bekledim

İnşallah seninkide arar canım benimmm ama bende öyle duydum uzun dönemleri daha çok sıkıyorlarmış sanırım ..birde biizm jandarma ya ..biraz daha rahat oluyormş jandarmalar
anladım canm o kadar şanslısınız ki ne güzel sizin adınıza cok sevindim..
böylede gider inşallah..

aramıcak canm ben umudumu kestim artık ..
belkide ugraşmıyor aramak için
insan 1 kere dahi olsa aramaz mı ya
bizde insanız biz daha kötüyüz burda
bugün hep gözüm telefonda bekledim

Kıyamam canımm ya hemen kötü düşünme heryer aynı değilki... bazı yerler çok sıkıyormuş günlerce arayamıyorlarmş az telefon oluyormş kuyruk oluyormş... bizimkinin yeri baya büyük olduğu için çok telefon var o nedenle rahat arıyor.

anladım canm o kadar şanslısınız ki ne güzel sizin adınıza cok sevindim..
böylede gider inşallah..

Sağol canm inşallah darısı seninde başınaaa.... keşke sizlerden de iyi haberler alsak da hep birlikte mutlu olsak..

ah keşke canmm keşke

Hadi bozma moralni biraz başka şeylerle ilgilen .. sevdiğin brşeyler yap.. zorla kendni... yoksa geçmez böyle o kadar zaman
tamam canm sagolun desteğinizi esirgemiyosunuz benden
beni anlayan kimse yok
sizlerde olmasanız kafayı yerim
cok teşekkür ederim..

tamam canm sagolun desteğinizi esirgemiyosunuz benden
beni anlayan kimse yok
sizlerde olmasanız kafayı yerim
cok teşekkür ederim..

Canım muhtemelen yoğunluktan arayamamıştır. Bende öğlen sesini duydum, akşamda arasın istiyorum ama arayamıyor. Bende bazen kızıyorum ona. Diyorum sıraya girmeye üşeniyor aramıyor akşamları ama eğitimler başladı ya canları çıkıyor. Yoksa onlarda ister seslerimizi duysun. Ama olmuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…