Sağol canım sen nasılsınAllah acil sifalar versin tatlim
Iyiyim allaha cook sukur tatlim dun sevdigimle konusamamistim kotuydum ama bugun oglen aradi sesini duyunca dunyalaar benim olduu:) gerci sikintiliymis biraz alt devre ust devre muhabeti varmisSağol canım sen nasılsın
Ben o alt devre üst devre olayından çok çekiniyordum ama Allahtan bölüklerinde sadece onunla birlikte gidenler varmış hepside kısa dönemmiş.Iyiyim allaha cook sukur tatlim dun sevdigimle konusamamistim kotuydum ama bugun oglen aradi sesini duyunca dunyalaar benim olduu:) gerci sikintiliymis biraz alt devre ust devre muhabeti varmisinsaAllah kisa surede alisir..
Oy kıyamam sana yaa üzülme kuzum burdan da destek oluruz birbirimize :) Alışıcaz hepimiz inşallah çabucak atlatır hastalığıAhh canımıniçi sağolasın. Aramasında iyi olsun ona da razıyım sesi o kadar kötüydü ki çok hasta olduğu belliydi. Hasta değilim telefondan öyle geliyordu fln dedi ama öyle olmadığı belli
Bu aralar yanımda olmasını o kadar çok isterdim ki onsuz düğün hazırlıkları bile heyecanlandırmıyor beni
Ah canım benimm yaa düğün salonu işini ne yaptınız ? Tuttunuz mu? Pazar bakacaktınızAhh canımıniçi sağolasın. Aramasında iyi olsun ona da razıyım sesi o kadar kötüydü ki çok hasta olduğu belliydi. Hasta değilim telefondan öyle geliyordu fln dedi ama öyle olmadığı belli
Bu aralar yanımda olmasını o kadar çok isterdim ki onsuz düğün hazırlıkları bile heyecanlandırmıyor beni
Bende iyiyim tatlım ayyy evet insan çok duygulanyor dimi:) Çok da mutlu oluyor :)Selam kuzum benimmmiyiyim valla çok şükür dün ilk defa aradı nasıl sevindim anlatamam resmen aradı diye ağladım ya sen nasılsın kuzum keyfim yerine geldi cidden
Benmki izin kullanmayı düşünüyor ama ben 161 olarak sayıcam izin günleri zaten şafak düşmiycem aynı hesaba gelecek :)Onu net bilmedigimden ben, 6 Kasım teslim olduğundan itibaren sayıyorüm. Izin kullansa bugün aslında 177 izinsiz 165 ama, net bilmedigim için az olacağına çok olsun diye o şekilde sayıyorum ben.
Hemde nasıl kuzum yaa :):) bugün de bekliyorum arasın diye ama bakalım şansıma. Heryere telefonla gider oldum yaBende iyiyim tatlım ayyy evet insan çok duygulanyor dimi:) Çok da mutlu oluyor :)
Maalesef cnm yaaBen o alt devre üst devre olayından çok çekiniyordum ama Allahtan bölüklerinde sadece onunla birlikte gidenler varmış hepside kısa dönemmiş.
İnşallah seninki de diğerlerine uyum sağlar kısa sürede kaynaşırlar alışırlar. Zaten bu olay hemen hemen bütün askerlerin başına geliyor çok taşkınlık yapacaklarını sanmıyorum
kizlar nabersiniz sinavim vardi bugun simdi ciktim askitom sadece oglen aradi cok az konustuk bi daha aramadi aksam 7den sonra anca ararim dedicok alismistik amaa yaaa
Kesinlikle saçmalık canım.. Bize belli etmiyorlardır ama onlar karşılaşıyorlardır.Ne saçma işler ya şu alt devre-üst devre muhabbeti. Kısa dönemlerin suçu neyse... Benimki henüz bu konuda bir serzenişte bulunmadı ama hep korktuğum konuların başında geliyordu.
kizlar nabersiniz sinavim vardi bugun simdi ciktim askitom sadece oglen aradi cok az konustuk bi daha aramadi aksam 7den sonra anca ararim dedicok alismistik amaa yaaa
Aynen öyle aksilik ya vakit geçmek de bilmiyorbugün hepimiz aynı durumdayz canım , akşamı bekliyoruz dört gözle....
kızlar tek sıkıntıları onlar olsun bunları dert etmeyin kendinize , kısa zamnda alışırlar inş.Kesinlikle saçmalık canım.. Bize belli etmiyorlardır ama onlar karşılaşıyorlardır.
Aynen öyle aksilik ya vakit geçmek de bilmiyor[/Qofff gerçekten bugünde vakit geçmek bilmedi
kızlar tek sıkıntıları onlar olsun bunları dert etmeyin kendinize , kısa zamnda alışırlar inş.
İnşallah canım ya kendini yıpratmasın da :):)kızlar dün özelliklede pazar olmasından kaynaklı benim sesim çok düşmüştü ve yarimmm ciddi anlamda bana kızdı... biz burda rahatız ufak tefek aksilikler olacak tabi bunlar çok normal ama sesin böle gelince dayanamıyorum asıl o zamn burası hiç çekilmez oluyor dedi ..bende ona hak verdim.. onlar iyiler rahatlar, onlarında tek dertleri biziz o yüzden biz sağlam durmalıyızki onlarda sağlam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?