• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

İyiyiz canım sen nasılsın :) inşallah iyi geçmiştir sınavın canım. Olsun yine iyi kuzu benimkinden hiç haber yok sadece dün görüştük :mad::mad:

Allahtan sinavim iyi gectide moral oldu canim yaa yarinda hukuk ve ispanyolca sinavim var onlara calisicam vakit gecsin diye:(

Allahtan sinavim iyi gectide moral oldu canim yaa yarinda hukuk ve ispanyolca sinavim var onlara calisicam vakit gecsin diye:KK43:

Çalış canım çalış derslerini ihmal etme bende çalışıyorum başka türlü geçmiyor yoksa.. Allah zihin açıklığı versin hepimize..
ben bugün akşamı zor ettim valla ya çok fenayım :(:(

Kizlar sevgilim aradi simdi.asiri yorulmus belim ve ayaklarim cok agriyo ayakta zor duruyorum dedi bendr kiyamadim ona hadi git dinlen dedim 5 dk konustuk aksam arayamam dedi olsun sesini duydum ya yeter bana :KK16::KK16:

Kızlarrrrrrrre sevdiğimmm aradıııııııııııııııııııı :) :) 4 dk konuştuk bu bile yetttiiii. Yemekler kötüymüş devrecilik varmş rahat konuşamadı snra knuşuruz detaylı desi. Çavuşlae eğitim yaptırıyo dedi. Eğitim desen eğitm değil boş bırakıyolar desen boş değil bakalım işte dedii. Derslerimi sordu falan öyle işteee :) :) :) ankara bugn çok soğuk değil dedi

Yalnız var ya zaten agresif bir yapım var, benim sevgilimi ve sizin sevgililerinizi üzen, yoran herkesi paralayacağım böyle giderse. :) Burda fena doluyorum hepsine. Akıllı olsunlar, sizinkileri ve benimkini üzmesinler. :) :)

Ben sanırım akşam duyamam sesini çünkü genelde günde bir kere arayabiliyor. Akşam yoğun olduğundan genelde öğle saatini tercih ediyor. 370 kişiye 2 telefon verirsen olacağı bu tabi. Yok yok askeriyede bile mantık kalmamış. Bu ülkeyi ayakta tutan ordularıyken, sen askerlerini demoralize etmek için uğraş dur.!

Bugün başıma gelen komik bir olayı anlatayım belki keyfiniz yerine gelir. :) Okuldayım, telefonumda şafaksayar ekranı açık. O şekilde dalmışım. Ardından bir hoca bana dönerek, ekrana sürekli baktığında o şafak daha hızlı atmıyor. Yok bende denedim ama olmuyor dedi. :) O an çok şapşal hissettim kendimi. :)

Sagol canim darisi sizin basiniza :KK54: bugun 10 kasim diye tören alanina falan gitmisler bide ustüne calisma olunca tabi boyle oldu :KK43: kiyamam ya sesi ne kadar yorgun geliyodu :KK61:
Amin sağol canım benim :KK54::KK54: doğrudur kuzu erken yatsalar bari ya :KK61:
Kızlarrrrrrrre sevdiğimmm aradıııııııııııııııııııı :) :) 4 dk konuştuk bu bile yetttiiii. Yemekler kötüymüş devrecilik varmş rahat konuşamadı snra knuşuruz detaylı desi. Çavuşlae eğitim yaptırıyo dedi. Eğitim desen eğitm değil boş bırakıyolar desen boş değil bakalım işte dedii. Derslerimi sordu falan öyle işteee :) :) :) ankara bugn çok soğuk değil dedi

Ooo gözün aydın kuzum yaa :oops: deme be benimki de Ankarada inşallah üşütmemiştir ya :KK17::KK17:

Yalnız var ya zaten agresif bir yapım var, benim sevgilimi ve sizin sevgililerinizi üzen, yoran herkesi paralayacağım böyle giderse. :) Burda fena doluyorum hepsine. Akıllı olsunlar, sizinkileri ve benimkini üzmesinler. :) :)

Ben sanırım akşam duyamam sesini çünkü genelde günde bir kere arayabiliyor. Akşam yoğun olduğundan genelde öğle saatini tercih ediyor. 370 kişiye 2 telefon verirsen olacağı bu tabi. Yok yok askeriyede bile mantık kalmamış. Bu ülkeyi ayakta tutan ordularıyken, sen askerlerini demoralize etmek için uğraş dur.!

Bugün başıma gelen komik bir olayı anlatayım belki keyfiniz yerine gelir. :) Okuldayım, telefonumda şafaksayar ekranı açık. O şekilde dalmışım. Ardından bir hoca bana dönerek, ekrana sürekli baktığında o şafak daha hızlı atmıyor. Yok bende denedim ama olmuyor dedi. :) O an çok şapşal hissettim kendimi. :)
hahaaahaa canımsınn yaaa :D

Amin sağol canım benim :KK54::KK54: doğrudur kuzu erken yatsalar bari ya :KK61:

Ooo gözün aydın kuzum yaa :oops: deme be benimki de Ankarada inşallah üşütmemiştir ya :KK17::KK17:
Ayyy valla 2 gündür çok üzgündüm canım aradığında heyecanlanıp zıplamaktan açamadım bi tlfnu :) Rabbime şükürler olsunnnn sesini duydumm. Diğer günler için bişey demedi ama bugn aşırı soğuk yoktu dedi tatlım

Ya benmki aramadi aramadi tam sinavdayim telefon caldi Allahtan sinav sonuna gelmistm de verdim kagidi ciktim hemen :) baslamslar yemn toreni hazrlklarina baya yorulmuslar ya :(

Oy kıyamam sana yaa üzülme kuzum burdan da destek oluruz birbirimize :) Alışıcaz hepimiz inşallah çabucak atlatır hastalığı :KK43: öyle deme daha çok hevesli olmalısın geldiğinde bir de çeyiz bilmem ne işleriyle uğraşma kuzum ya :KK51:
Evet bebeğim iyiki burası var da içimizi döküp rahatlayabiliyoruz. Zaten çeyiz anlamında çoğu şeyim hazır tatlım bi düğün hazırlığı gelinlik mobilya vs. olacak

Ah canım benimm yaa düğün salonu işini ne yaptınız ? Tuttunuz mu? Pazar bakacaktınız
Evet canım tuttuk. Söylemeyi unuttum
Kızlaaaaaar 6 eylülde düğünüme hepinizi bekliyorum:KK68::KK68::KK68::KK68:
Temmuzda istiyoduk ama haftasonu yer bulamadık

Hemde nasıl kuzum yaa :):) bugün de bekliyorum arasın diye ama bakalım şansıma. Heryere telefonla gider oldum ya :KK48::KK48:
Aynen bende öyleyim telefonsuz bi odadan diğerine geçmiyorum :KK48:

Maalesef cnm yaa:KK43: rabbim iyi insanlar cikarsin karsilarina insaAllah:KK43: daha cok yeni bugun ancak 4ncu gunumuz alisaciktir mutlaka:KK43: bin bir cesit insan var tabi.. kufurun bini bir para diyo:KK43: kendinden 4yas kucuk adam siraya sokuyomus:KK43: kimileriyle dalga geciyolarmis guluyolarmis:KK43: allahim dayanma gucu versin insaAllah:KK43:
Of canım ya gerçekten Rabbim yardımcıları olsun dayanma gücü versin. Baştan bi şımarıklık yaparlar sonra durulurlar inşallah :(

kizlar nabersiniz sinavim vardi bugun simdi ciktim askitom sadece oglen aradi cok az konustuk bi daha aramadi aksam 7den sonra anca ararim dedi:KK43: cok alismistik amaa yaaa
Nasıl geçti sınav tatlım hangi bölüm okuyordun sen

kızlar dün özelliklede pazar olmasından kaynaklı benim sesim çok düşmüştü ve yarimmm ciddi anlamda bana kızdı... biz burda rahatız ufak tefek aksilikler olacak tabi bunlar çok normal ama sesin böle gelince dayanamıyorum asıl o zamn burası hiç çekilmez oluyor dedi ..bende ona hak verdim.. onlar iyiler rahatlar, onlarında tek dertleri biziz o yüzden biz sağlam durmalıyızki onlarda sağlam olsun
Sevgilin çook doğru söylemiş canım. Zaten duygularını çok yoğun yaşıyorlar bi de biz mutsuz konuşursak moralleri iyice düşecek. Ne kadar neşeli konuşursak o kadar iyi
Kizlar sevgilim aradi simdi.asiri yorulmus belim ve ayaklarim cok agriyo ayakta zor duruyorum dedi bendr kiyamadim ona hadi git dinlen dedim 5 dk konustuk aksam arayamam dedi olsun sesini duydum ya yeter bana :KK16::KK16:
Hadi gözün aydın tatlım
5 dk konuşmak benim için çook uzun siz kısa mı diyosunuz yoksa :)

Gözün aydın canım ya :):) hemen niye bu kadar yoruyorlar ki anlamadım :KK43:
Bizimkiler nazlı anacım ondan hemen sızlanıyolar :KK48::KK48::KK48:
Canımmm gözün aydın soğuk olmamasına çok sevindim ya :) Nişanlımda söyleyip duruyodu boş boş ayakta dikiyolar bizi kaç saat diye seninkinin söylediği de o heralde canım :(
benimki bi öğlende 2 dk aradı bi daha ses yok :(

Dün aynı şeyi bende nişanlıma söyledim o komutanına söyle akıllı olsun getirtmesin beni oraya bacaklarını kırarım diyorum tamam reis sakin ol diyo bana :KK48::KK48:
Ahahahhh canım ya fena yakalanmışsın neyseki anlayışlı bi hocaymış:KK48::KK48:

iyi akşamlar kızlar o kadar kötüyüm ki
aramadı bugun beni .. hiç
gözüm telefonda bekleyip durdm aramada herhalde ümidim kesildi bugün için..
dün 2 dakikada olsa sesini duymştm ama bugun olmadı
8 kasımda teslim olmuştu :(
herhalde düzenini kuramadı daha:KK61::KK61:

Ayyy valla 2 gündür çok üzgündüm canım aradığında heyecanlanıp zıplamaktan açamadım bi tlfnu :) Rabbime şükürler olsunnnn sesini duydumm. Diğer günler için bişey demedi ama bugn aşırı soğuk yoktu dedi tatlım

Bende öyleydim canım ya çok sevindim adına :KK68::KK68: Ankaranın zaten soğuğu meşur :mad::mad:
İnşallah yarın hava iyi olur canım ya .. Sizin tören ne zaman tatlım
Evet bebeğim iyiki burası var da içimizi döküp rahatlayabiliyoruz. Zaten çeyiz anlamında çoğu şeyim hazır tatlım bi düğün hazırlığı gelinlik mobilya vs. olacak

Evet canım tuttuk. Söylemeyi unuttum
Kızlaaaaaar 6 eylülde düğünüme hepinizi bekliyorum:KK68::KK68::KK68::KK68:
Temmuzda istiyoduk ama haftasonu yer bulamadık

Aynen bende öyleyim telefonsuz bi odadan diğerine geçmiyorum :KK48:

Of canım ya gerçekten Rabbim yardımcıları olsun dayanma gücü versin. Baştan bi şımarıklık yaparlar sonra durulurlar inşallah :KK43:

Nasıl geçti sınav tatlım hangi bölüm okuyordun sen

Sevgilin çook doğru söylemiş canım. Zaten duygularını çok yoğun yaşıyorlar bi de biz mutsuz konuşursak moralleri iyice düşecek. Ne kadar neşeli konuşursak o kadar iyi
Hadi gözün aydın tatlım
5 dk konuşmak benim için çook uzun siz kısa mı diyosunuz yoksa :)

Bizimkiler nazlı anacım ondan hemen sızlanıyolar :KK48::KK48::KK48:
Canımmm gözün aydın soğuk olmamasına çok sevindim ya :) Nişanlımda söyleyip duruyodu boş boş ayakta dikiyolar bizi kaç saat diye seninkinin söylediği de o heralde canım :KK43:
benimki bi öğlende 2 dk aradı bi daha ses yok :KK43:

Ohh lunam evleniyor huhuuuu :KK28::KK28: :-):-) kurtlarımızı dökek :KK69::KK69:
İyi kuzum birşey kalmamış o zaman valla şu çeyiz olayı ne dertli birşey ya yap yap bitmiyor ne nankör yaa :KK75:

iyi akşamlar kızlar o kadar kötüyüm ki
aramadı bugun beni .. hiç
gözüm telefonda bekleyip durdm aramada herhalde ümidim kesildi bugün için..
dün 2 dakikada olsa sesini duymştm ama bugun olmadı
8 kasımda teslim olmuştu :KK43:
herhalde düzenini kuramadı daha:KK61::KK61:
Tatlım bugün hiç birimiz doğru düzgün haber alamadık arayanlarda kısacık konuşup hemen kapadı. Hem tören hem eğitim vakitleri kalmamıştır aramaya belki akşama arar hemen modunu düşürme:KK19:

Back
X