• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Al mutlaka canım çok işine yaramış

Ama ilaç almıyolarmış zaten canım. Bizimki dün dayısından istemiş görüşteyken içmiş sonra geri götürmüş dayısı.
Revire git diyorum ateş düşürücü versin diyorum gülüyo. Komutanlar ölmeden gelmeyin buraya demiş insafsızlar yaaa. Birinin serçe parmağı kırılmış odan bişey olmaz nasıl olsa serçe parmak kendi kendine iyileşir demişler:KK62::KK62::KK62::KK62:
Ohaaaaa daha nelerrrr şoktayım yani şuann :O Öle şe mi olurmuş yaaa .. bizimkilerin çantaları hiç aramamışlar xrayden geçrmişler sadece ilaçlara bişe dememişler yani... artık ona da ordan bi arkadaşı götürecek canm vitamin falan

Ohaaaaa daha nelerrrr şoktayım yani şuann :O Öle şe mi olurmuş yaaa .. bizimkilerin çantaları hiç aramamışlar xrayden geçrmişler sadece ilaçlara bişe dememişler yani... artık ona da ordan bi arkadaşı götürecek canm vitamin falan
Hmm bizim aranmış mı bilmiyorum canım onu sormadım ama içeri almadıklarını biliyorum.

Onu bırak koğuşlarındaki biri firar etmiş:KK48::KK48::KK48::KK48:
Yokk artık dedim ama diğer birliklerden firar edende çok varmış.

Al mutlaka canım çok işine yaramış

Ama ilaç almıyolarmış zaten canım. Bizimki dün dayısından istemiş görüşteyken içmiş sonra geri götürmüş dayısı.
Revire git diyorum ateş düşürücü versin diyorum gülüyo. Komutanlar ölmeden gelmeyin buraya demiş insafsızlar yaaa. Birinin serçe parmağı kırılmış odan bişey olmaz nasıl olsa serçe parmak kendi kendine iyileşir demişler:KK62::KK62::KK62::KK62:
A aaaaaa yok artik yaaa:( bu ne acimasizliktir yaaa:(:(

Kizlar moralim cok bozuk yaa az evvel nisanlimla konustum psikolojisi cok bozulmus agladi askim benim yaa:(:(:(:(:( aglamamak icin tuttum kendimi ona destek olmak icin elimden geleni yaptim:( ama dayanamadim simdide ben agliyorum:(:(:( dua edelim rabbim tum askerlerimize sabir selamet versin:(

Kızlar ben hala haber alamadım c.tesi sabah knştk en son daha da bilmiyorum :KK43: şimdi okdum yorumları da Ankara Mamak da uzun dönemler çok yoğunmuş ondan arayamıyodur heralde diye dşnüyorum. Çok moralim bozuk çok özledimmm :KK43:
canm erkek arkadaşın telefon sokamadımı
usta birliğine benmkide daha hiç aramadı :(

Kizlar moralim cok bozuk yaa az evvel nisanlimla konustum psikolojisi cok bozulmus agladi askim benim yaa:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: aglamamak icin tuttum kendimi ona destek olmak icin elimden geleni yaptim:KK43: ama dayanamadim simdide ben agliyorum:KK43::KK43::KK43: dua edelim rabbim tum askerlerimize sabir selamet versin:KK43:
canm ne olmuş neden o hale gelmiş
hiç birşey demed mi:KK61::KK61::KK61:

canm ne olmuş neden o hale gelmiş
hiç birşey demed mi:KK61::KK61::KK61:
Gunduz konustugumuzda devrecilik var demisti tatlim:( aynaya bakamiyorm kendimi taniyamiyorum dedi:( bende ben seni byle cok yakisikli buldum hep sana derdim saclarini kisacik kestir diye askiim falan deyip moral vermeye calistim:( alisma asamasi iste kuzum daha 4gun oldu ya adapte olamadi:(

Gunduz konustugumuzda devrecilik var demisti tatlim:KK43: aynaya bakamiyorm kendimi taniyamiyorum dedi:KK43: bende ben seni byle cok yakisikli buldum hep sana derdim saclarini kisacik kestir diye askiim falan deyip moral vermeye calistim:KK43: alisma asamasi iste kuzum daha 4gun oldu ya adapte olamadi:KK43:
Ah canım yaaa :( Allah sabır versin inşallah en kısa sürede alışırr adapte olurlar :( Kolay değil Allah yardımcıları olsun :(

selam kızlar.. off yarın sınavlarım var ama hıc calısasım yok bugun bi depresif modda takılıyorum:(

Hmm bizim aranmış mı bilmiyorum canım onu sormadım ama içeri almadıklarını biliyorum.

Onu bırak koğuşlarındaki biri firar etmiş:KK48::KK48::KK48::KK48:
Yokk artık dedim ama diğer birliklerden firar edende çok varmış.
Ay daha neler yaa şimdiden firar etmişler yani :) Kusura bakma kuzum bende işten çıkmştm anca eve geldm ancak yazabildm görüşürüz artık gelnce :)

Back
X