357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kızlar aşkım aradı şimdi. Yalnız komik olan 5 dk konuşuyoruz fakat o 5 dkya 15 dk sığdırıyorum. Ve telefonu kapattığımda yorulmuş oluyorum, o kadar hızlı konuşuyorum ki.. :) Orda 2 telefon olduğu için genelde hep aynı telefondan arıyor. Yemeğini yemiş aramış. Dedim aman ayırt etme ben bunu yemem deme, ye dedim. O da zaten seçme lüksüm yok ne önüme geliyorsa öyle bir yiyorum ki şaşırırsın dedi. :) Sesi bugün daha yorgundu. Ama eğitimler başlamış. Çök kalk çömel kalk sağa dön sola dön vb. şeyler yapmışlar. Inşallah dağıtımda cezaevine düşmem, çok sıkıntılı dedi. Inşallah ilçede normal bir yere düşer. Izin kesin olarak kullanmayacağım dedi. Bu durumda şafak:166 kızlar. :)

Hoşbulduk canım oh ne güzel 30 larda kalmışım ben iki günde neler olmuş
Nasıl gidiyor bakalım

Allah muhabbetimizi arttırsın canım Napıyonuz bakim sizin sevdicekler nerelerde..
Burda teselli buluyoz iste bizde :) ay ben bgn duyamadim sevdicegmin sesini ama haberlerini aliyorum yogunmus bide sesini duysam iyi olcak :) sen naptin konusabiliyonuzmu haber aliyonmu canim

Neden 166 canım ?161 değilmi ? 3kasımdan itibaren saymıyormuyuz

benide şimdi aradı:) sesini duydum ya güne devam edebilirim artık:) Eğitim yapıyorlarmış yoğunlarmış o yüzden:)
herkes sevdiceğiyle konuşur umarım en yakın zamanda

Onu net bilmedigimden ben, 6 Kasım teslim olduğundan itibaren sayıyorüm. Izin kullansa bugün aslında 177 izinsiz 165 ama, net bilmedigim için az olacağına çok olsun diye o şekilde sayıyorum ben.

Aa hadi ya hangi bolukte seninki canim napiyolarmis bugun ay haber alamadim ben

9.kogustaymis canim,senin sevgikindr kastamonudaydi dimi? Komutanlar gelcekmis ögleden sonra ondan calisma yapiyolarmis canim ondan arayamamistir merak etme.bizde sevdicegimle 5 dk konustuk zatn.aksama arayabilir mi bakalim

Burda teselli buluyoz iste bizde :) ay ben bgn duyamadim sevdicegmin sesini ama haberlerini aliyorum yogunmus bide sesini duysam iyi olcak :) sen naptin konusabiliyonuzmu haber aliyonmu canim

Bende bugün daha konuşmadım canım iyi olsunlar ya :) evet çok yoğunuz diyordu benimki de Bu ayın 28 nde yemin törenimiz varr

Şimdi yeniden internete baktım da bir kısım teslim olduğu tarihi bir kısmı da belgeyi aldığı tarihi saymış. Eğer sevk kağıdını alınca ise, 3 Kasım'dan itibaren ve 1 gün de yol iznini koyduğumda şafak 161. Şimdi işime 161 geliyor burdan düşeyim diyeceğim sonrq uzayacak birkaç gün yıkılırım. Ama neyse 161 olsun o daha hoş :) :) :) :) :)

kızlarrr onların asıl askerlikleri bugün başladı sayılır ,,, sabah zaten tören vardı ondan sonrada eğitim fln ,
arayamamaları çok normal , sıkmayın canınızı inş. akşama aralar ...

Benimki de şimdi aradı çok yoğunuz bi daha arayamayabilirim dedi 2 dk konuşamadık bile. Sesi çok kötü geliyordu fena hasta olmuş bitanem

Lunammmm bidenemmm geçmiş olsun kuzucum üzme kendini ya arar öyle demesine bakma duramaz
Ahh canımıniçi sağolasın. Aramasında iyi olsun ona da razıyım sesi o kadar kötüydü ki çok hasta olduğu belliydi. Hasta değilim telefondan öyle geliyordu fln dedi ama öyle olmadığı belli
Bu aralar yanımda olmasını o kadar çok isterdim ki onsuz düğün hazırlıkları bile heyecanlandırmıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…