rica ederim canım benim ama şimdi yemeğe gittiler sanırım belki o arada fırsat bulursa araya bilirAa hadi ya ikiden sonrada benim sinavim var sinavda arama demisti bizimki aksama kaldi herhalde artik neyse sizlerden boyle haber almak bile rahatlatiyo insani sagol canimm :)
selllaaammmmm :) biz öyleyizdir cancağızımmmm :Herkese Selammmmm
Kızlar bu ne kız yetişemiyorum valla
Ay insallahhh :)rica ederim canım benim ama şimdi yemeğe gittiler sanırım belki o arada fırsat bulursa araya bilir
Hosgeldin canim
Yarenler is basindaaa :)
Allah muhabbetimizi arttırsın canımselllaaammmmm :) biz öyleyizdir cancağızımmmm :
Burda teselli buluyoz iste bizde :) ay ben bgn duyamadim sevdicegmin sesini ama haberlerini aliyorum yogunmus bide sesini duysam iyi olcak :) sen naptin konusabiliyonuzmu haber aliyonmu canimHoşbulduk canım oh ne güzel 30 larda kalmışım ben iki günde neler olmuş
Nasıl gidiyor bakalım
Allah muhabbetimizi arttırsın canımNapıyonuz bakim sizin sevdicekler nerelerde..
Selam canımmmm nasıl gidiyor .. konuşabiliyormusunuz ? Nasıl moraller ?:)Herkese Selammmmm
Kızlar bu ne kız yetişemiyorum valla
Neden 166 canım ?161 değilmi ? 3kasımdan itibaren saymıyormuyuzKızlar aşkım aradı şimdi. Yalnız komik olan 5 dk konuşuyoruz fakat o 5 dkya 15 dk sığdırıyorum. Ve telefonu kapattığımda yorulmuş oluyorum, o kadar hızlı konuşuyorum ki.. :) Orda 2 telefon olduğu için genelde hep aynı telefondan arıyor. Yemeğini yemiş aramış. Dedim aman ayırt etme ben bunu yemem deme, ye dedim. O da zaten seçme lüksüm yok ne önüme geliyorsa öyle bir yiyorum ki şaşırırsın dedi. :) Sesi bugün daha yorgundu. Ama eğitimler başlamış. Çök kalk çömel kalk sağa dön sola dön vb. şeyler yapmışlar. Inşallah dağıtımda cezaevine düşmem, çok sıkıntılı dedi. Inşallah ilçede normal bir yere düşer. Izin kesin olarak kullanmayacağım dedi. Bu durumda şafak:166 kızlar. :)
Neden 166 canım ?161 değilmi ? 3kasımdan itibaren saymıyormuyuz
Aa hadi ya hangi bolukte seninki canim napiyolarmis bugun ay haber alamadim ben
Burda teselli buluyoz iste bizde :) ay ben bgn duyamadim sevdicegmin sesini ama haberlerini aliyorum yogunmus bide sesini duysam iyi olcak :) sen naptin konusabiliyonuzmu haber aliyonmu canim
Neden 166 canım ?161 değilmi ? 3kasımdan itibaren saymıyormuyuz
Selam kuzum benimmmSelam canımmmm nasıl gidiyor .. konuşabiliyormusunuz ? Nasıl moraller ?:)
benide şimdi aradı:) sesini duydum ya güne devam edebilirim artık:) Eğitim yapıyorlarmış yoğunlarmış o yüzden:)
herkes sevdiceğiyle konuşur umarım en yakın zamanda
Lunammmm bidenemmmBenimki de şimdi aradı çok yoğunuz bi daha arayamayabilirim dedi 2 dk konuşamadık bile. Sesi çok kötü geliyordu fena hasta olmuş bitanem
Allah acil sifalar versin tatlimBenimki de şimdi aradı çok yoğunuz bi daha arayamayabilirim dedi 2 dk konuşamadık bile. Sesi çok kötü geliyordu fena hasta olmuş bitanem
Ahh canımıniçi sağolasın. Aramasında iyi olsun ona da razıyım sesi o kadar kötüydü ki çok hasta olduğu belliydi. Hasta değilim telefondan öyle geliyordu fln dedi ama öyle olmadığı belliLunammmm bidenemmmgeçmiş olsun kuzucum üzme kendini ya arar öyle demesine bakma duramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?