• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kızlar ben hala haber alamadım c.tesi sabah knştk en son daha da bilmiyorum :( şimdi okdum yorumları da Ankara Mamak da uzun dönemler çok yoğunmuş ondan arayamıyodur heralde diye dşnüyorum. Çok moralim bozuk çok özledimmm :(

Kızlar bende aranıza geldim .. Benimde sevgilim gideli 1 hafta oluyor. Hatay İskenderunda Denizci acemi birliği ama usta henüz belli olmadı bakalım kısmet... Tez zamanda kavuşursunuz inşallah.

günaydın canım , geçmiş olsun
Çok sağol tatlım

Ah kıyamam canm benimmm dikkat et kendine çokk geçmiş olsun :KK43:
Sağol canım benim sen nasılsın
inş. yemekten sonra ararlar
İnşallah canım ben akşama doğru arar diye bekliyorum gündüzleri pek aramıyor

Kızlar ben hala haber alamadım c.tesi sabah knştk en son daha da bilmiyorum :KK43: şimdi okdum yorumları da Ankara Mamak da uzun dönemler çok yoğunmuş ondan arayamıyodur heralde diye dşnüyorum. Çok moralim bozuk çok özledimmm :KK43:
Mamakta kısaların bile işi zor canım kalabalık olduğu için arayamıyor benimki de sende de durum aynıdır sanırım
Kızlar bende aranıza geldim .. Benimde sevgilim gideli 1 hafta oluyor. Hatay İskenderunda Denizci acemi birliği ama usta henüz belli olmadı bakalım kısmet... Tez zamanda kavuşursunuz inşallah.
Hoş geldin canım Allah kavuştursun inşallah

Çok sağol tatlım

Sağol canım benim sen nasılsın

İnşallah canım ben akşama doğru arar diye bekliyorum gündüzleri pek aramıyor

Mamakta kısaların bile işi zor canım kalabalık olduğu için arayamıyor benimki de sende de durum aynıdır sanırım

Hoş geldin canım Allah kavuştursun inşallah
Ben en son cumartesi sabah 8.30 da knştm tatlım ondan snra hiç bilmiyorum .s.s

Hoşgeldn tatlımmm:KK24: :) Baya kalabalıklaştık :):)

kızlar benim sevdiceğimde şimdi aradı tören varmış çok yoğunlarmış bugün ,beni merak etme dedi kapattı. Ne konuştuğumuzu bile anlamadım ama en azından sesini duydum :)

kızlar benim sevdiceğimde şimdi aradı tören varmış çok yoğunlarmış bugün ,beni merak etme dedi kapattı. Ne konuştuğumuzu bile anlamadım ama en azından sesini duydum :)
Aa hadi ya torenden dolayi arayamiyo o zaman neyse iyi olsunlar da bakalim bende bi sesini duysam keske :)

Aa hadi ya torenden dolayi arayamiyo o zaman neyse iyi olsunlar da bakalim bende bi sesini duysam keske :)
canımmmm bizimkilerin bi de saat ikide törenleri varmış , biyerin açılışımıymış neymiş haberin olsun arayamazsa merak etme ... benimkide zaten aradığıyla kapattığı bir oldu

canımmmm bizimkilerin bi de saat ikide törenleri varmış , biyerin açılışımıymış neymiş haberin olsun arayamazsa merak etme ... benimkide zaten aradığıyla kapattığı bir oldu
Aa hadi ya ikiden sonrada benim sinavim var sinavda arama demisti bizimki aksama kaldi herhalde artik neyse sizlerden boyle haber almak bile rahatlatiyo insani sagol canimm :)

Back
X