- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım. Allah kavuştursunKızlar bende aranıza geldim .. Benimde sevgilim gideli 1 hafta oluyor. Hatay İskenderunda Denizci acemi birliği ama usta henüz belli olmadı bakalım kısmet... Tez zamanda kavuşursunuz inşallah.
Çok sağol tatlımgünaydın canım , geçmiş olsun
Sağol canım benim sen nasılsınAh kıyamam canm benimmm dikkat et kendine çokk geçmiş olsun![]()
İnşallah canım ben akşama doğru arar diye bekliyorum gündüzleri pek aramıyorinş. yemekten sonra ararlar
Mamakta kısaların bile işi zor canım kalabalık olduğu için arayamıyor benimki de sende de durum aynıdır sanırımKızlar ben hala haber alamadım c.tesi sabah knştk en son daha da bilmiyorumşimdi okdum yorumları da Ankara Mamak da uzun dönemler çok yoğunmuş ondan arayamıyodur heralde diye dşnüyorum. Çok moralim bozuk çok özledimmm
![]()
Hoş geldin canım Allah kavuştursun inşallahKızlar bende aranıza geldim .. Benimde sevgilim gideli 1 hafta oluyor. Hatay İskenderunda Denizci acemi birliği ama usta henüz belli olmadı bakalım kısmet... Tez zamanda kavuşursunuz inşallah.
Ben en son cumartesi sabah 8.30 da knştm tatlım ondan snra hiç bilmiyorum .s.sÇok sağol tatlım
Sağol canım benim sen nasılsın
İnşallah canım ben akşama doğru arar diye bekliyorum gündüzleri pek aramıyor
Mamakta kısaların bile işi zor canım kalabalık olduğu için arayamıyor benimki de sende de durum aynıdır sanırım
Hoş geldin canım Allah kavuştursun inşallah
Seninki nerdeydi canimm
Eh canım yaa dün akşam bi moralm bozuldu durduk yere ... bugün ii gibiyim ama benimde fecii bir bel ağrım var anlamadm neden :/Hep masa başında çalışınca işte..Sağol canım benim sen nasılsın
Hoşgeldn tatlımmmKızlar bende aranıza geldim .. Benimde sevgilim gideli 1 hafta oluyor. Hatay İskenderunda Denizci acemi birliği ama usta henüz belli olmadı bakalım kısmet... Tez zamanda kavuşursunuz inşallah.
hoşgeldin canım , hayırlı teskereler olsunKızlar bende aranıza geldim .. Benimde sevgilim gideli 1 hafta oluyor. Hatay İskenderunda Denizci acemi birliği ama usta henüz belli olmadı bakalım kısmet... Tez zamanda kavuşursunuz inşallah.
Aa hadi ya hangi bolukte seninki canim napiyolarmis bugun ay haber alamadim benKastamonu canim
Hosgeldin canim aramiza hayirli tezkereler olsun insallah :)Kızlar bende aranıza geldim .. Benimde sevgilim gideli 1 hafta oluyor. Hatay İskenderunda Denizci acemi birliği ama usta henüz belli olmadı bakalım kısmet... Tez zamanda kavuşursunuz inşallah.
darısı bizim başımıza:)kızlar benim sevdiceğimde şimdi aradı tören varmış çok yoğunlarmış bugün ,beni merak etme dedi kapattı. Ne konuştuğumuzu bile anlamadım ama en azından sesini duydum :)
Aa hadi ya torenden dolayi arayamiyo o zaman neyse iyi olsunlar da bakalim bende bi sesini duysam keske :)kızlar benim sevdiceğimde şimdi aradı tören varmış çok yoğunlarmış bugün ,beni merak etme dedi kapattı. Ne konuştuğumuzu bile anlamadım ama en azından sesini duydum :)
inş. canım nasıl iyi geliyor seslerini duymakdarısı bizim başımıza:)
canımmmm bizimkilerin bi de saat ikide törenleri varmış , biyerin açılışımıymış neymiş haberin olsun arayamazsa merak etme ... benimkide zaten aradığıyla kapattığı bir olduAa hadi ya torenden dolayi arayamiyo o zaman neyse iyi olsunlar da bakalim bende bi sesini duysam keske :)
Aa hadi ya ikiden sonrada benim sinavim var sinavda arama demisti bizimki aksama kaldi herhalde artik neyse sizlerden boyle haber almak bile rahatlatiyo insani sagol canimm :)canımmmm bizimkilerin bi de saat ikide törenleri varmış , biyerin açılışımıymış neymiş haberin olsun arayamazsa merak etme ... benimkide zaten aradığıyla kapattığı bir oldu
Hosgeldin canimHerkese Selammmmm![]()
Kızlar bu ne kız yetişemiyorum valla![]()