• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Iyiyim allaha cook sukur tatlim dun sevdigimle konusamamistim kotuydum ama bugun oglen aradi sesini duyunca dunyalaar benim olduu:) gerci sikintiliymis biraz alt devre ust devre muhabeti varmis :KK43: insaAllah kisa surede alisir..
Ben o alt devre üst devre olayından çok çekiniyordum ama Allahtan bölüklerinde sadece onunla birlikte gidenler varmış hepside kısa dönemmiş.
İnşallah seninki de diğerlerine uyum sağlar kısa sürede kaynaşırlar alışırlar. Zaten bu olay hemen hemen bütün askerlerin başına geliyor çok taşkınlık yapacaklarını sanmıyorum

Ahh canımıniçi sağolasın. Aramasında iyi olsun ona da razıyım sesi o kadar kötüydü ki çok hasta olduğu belliydi. Hasta değilim telefondan öyle geliyordu fln dedi ama öyle olmadığı belli :KK43:
Bu aralar yanımda olmasını o kadar çok isterdim ki onsuz düğün hazırlıkları bile heyecanlandırmıyor beni :KK42:
Oy kıyamam sana yaa üzülme kuzum burdan da destek oluruz birbirimize :) Alışıcaz hepimiz inşallah çabucak atlatır hastalığı :( öyle deme daha çok hevesli olmalısın geldiğinde bir de çeyiz bilmem ne işleriyle uğraşma kuzum ya :KK51:

Ahh canımıniçi sağolasın. Aramasında iyi olsun ona da razıyım sesi o kadar kötüydü ki çok hasta olduğu belliydi. Hasta değilim telefondan öyle geliyordu fln dedi ama öyle olmadığı belli :KK43:
Bu aralar yanımda olmasını o kadar çok isterdim ki onsuz düğün hazırlıkları bile heyecanlandırmıyor beni :KK42:
Ah canım benimm yaa düğün salonu işini ne yaptınız ? Tuttunuz mu? Pazar bakacaktınız

Onu net bilmedigimden ben, 6 Kasım teslim olduğundan itibaren sayıyorüm. Izin kullansa bugün aslında 177 izinsiz 165 ama, net bilmedigim için az olacağına çok olsun diye o şekilde sayıyorum ben.
Benmki izin kullanmayı düşünüyor ama ben 161 olarak sayıcam izin günleri zaten şafak düşmiycem aynı hesaba gelecek :)

Ben o alt devre üst devre olayından çok çekiniyordum ama Allahtan bölüklerinde sadece onunla birlikte gidenler varmış hepside kısa dönemmiş.
İnşallah seninki de diğerlerine uyum sağlar kısa sürede kaynaşırlar alışırlar. Zaten bu olay hemen hemen bütün askerlerin başına geliyor çok taşkınlık yapacaklarını sanmıyorum
Maalesef cnm yaa:( rabbim iyi insanlar cikarsin karsilarina insaAllah:( daha cok yeni bugun ancak 4ncu gunumuz alisaciktir mutlaka:( bin bir cesit insan var tabi.. kufurun bini bir para diyo:( kendinden 4yas kucuk adam siraya sokuyomus:( kimileriyle dalga geciyolarmis guluyolarmis:( allahim dayanma gucu versin insaAllah:(

kizlar nabersiniz sinavim vardi bugun simdi ciktim askitom sadece oglen aradi cok az konustuk bi daha aramadi aksam 7den sonra anca ararim dedi:( cok alismistik amaa yaaa

Ne saçma işler ya şu alt devre-üst devre muhabbeti. Kısa dönemlerin suçu neyse... Benimki henüz bu konuda bir serzenişte bulunmadı ama hep korktuğum konuların başında geliyordu.

kizlar nabersiniz sinavim vardi bugun simdi ciktim askitom sadece oglen aradi cok az konustuk bi daha aramadi aksam 7den sonra anca ararim dedi:KK43: cok alismistik amaa yaaa

İyiyiz canım sen nasılsın :) inşallah iyi geçmiştir sınavın canım. Olsun yine iyi kuzu benimkinden hiç haber yok sadece dün görüştük :mad::mad:

Ne saçma işler ya şu alt devre-üst devre muhabbeti. Kısa dönemlerin suçu neyse... Benimki henüz bu konuda bir serzenişte bulunmadı ama hep korktuğum konuların başında geliyordu.
Kesinlikle saçmalık canım.. Bize belli etmiyorlardır ama onlar karşılaşıyorlardır.

kızlar dün özelliklede pazar olmasından kaynaklı benim sesim çok düşmüştü ve yarimmm ciddi anlamda bana kızdı... biz burda rahatız ufak tefek aksilikler olacak tabi bunlar çok normal ama sesin böle gelince dayanamıyorum asıl o zamn burası hiç çekilmez oluyor dedi ..bende ona hak verdim.. onlar iyiler rahatlar, onlarında tek dertleri biziz o yüzden biz sağlam durmalıyızki onlarda sağlam olsun

kızlar tek sıkıntıları onlar olsun bunları dert etmeyin kendinize , kısa zamnda alışırlar inş.
kızlar dün özelliklede pazar olmasından kaynaklı benim sesim çok düşmüştü ve yarimmm ciddi anlamda bana kızdı... biz burda rahatız ufak tefek aksilikler olacak tabi bunlar çok normal ama sesin böle gelince dayanamıyorum asıl o zamn burası hiç çekilmez oluyor dedi ..bende ona hak verdim.. onlar iyiler rahatlar, onlarında tek dertleri biziz o yüzden biz sağlam durmalıyızki onlarda sağlam olsun
İnşallah canım ya kendini yıpratmasın da :):)
Yok yani yok akşam olmuyor resmen :(:(
Canım tek iletişimleri telefon şu an iyi olmaya çalış senin üzüntünü fark ederse o da üzülür kendini yer orda.. :(:( Kesinlikle doğru dedin biz sağlam durmalıyız..

hııı size şunuda yazıyım sevdiceğimin sölediği : adam alışmış rahat hayata hiç zorluk çekmemiş , gelmiş burda ben gece duş almayan uyuyamam dio, dieri ben öğlen olmadan kalkamam dio ve bu kişilere askerlik çekilmez gelio... eğer bunun adı zorlanmaksa evet herkez çok zorlanıyor dedi

Back
X