- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
hoşgeldin canımmm :)canım kısa dönem manisa / kars
Oynasın canım ya kafasını dağıtsın bol bol gezsin bişey demeAynen öyle canım o kadarına sahip çıksınlar ama iki gün neredeyse uğraştım onun için
Oturmuş şimdi de arkadaşlarıyla okey atıyor bizimki
Selam canım hoş geldinselam kızlarr
Ekliyorum tatlımcanım kısa dönem manisa / kars
Ne kadar şanslısın ikisi de İstanbula çıkmış. Peki İstanbul'a yakın mı oturuyorsunuz canımselam kızlarr
Diyemiyorum ki zaten canım ya off of nasıl bi durum buOynasın canım ya kafasını dağıtsın bol bol gezsin bişey deme
Selam canım hoş geldin
Ekliyorum tatlım
Bu da geçiceeeeek atlatıcaz zor günleri. Hem biraz ayrı kalalım da kıymetimizi anlasınlar. Şu askerliğin birazda güzel yanlarını görelim kızlarDiyemiyorum ki zaten canım ya off of nasıl bi durum bu
Napıyosun nasılsın bakalım :)
Ne kadar şanslısın ikisi de İstanbula çıkmış. Peki İstanbul'a yakın mı oturuyorsunuz canım
Oh iyi hadi gider görürsün sevdiğini:)İyiyim canım sen nasılsın. iş okul arası gidip geliyorum sen neler yapıyorsun.
evet erkek arkadaşım konusunda şanslıyım ankara da yaşıyorum ama bursalıyım sürekli gidip geliyorum yakın sayılırım.
Üzülme tatlım herşey kısmet işi. Bak bu topikte başka diyarbakıra çıkanlarda var.abimin askerlik de izmir narlıdere ustada diyarbakır ergane çıktı o konuda şansızım. birisinden yüzüm güldü diğerinden hiç gülmedi sevinemedim
hoşbulduk canım :)hoşgeldin canımmm :)
Oh iyi hadi gider görürsün sevdiğini:)
Ne iş yapıyosun canım
Üzülme tatlım herşey kısmet işi. Bak bu topikte başka diyarbakıra çıkanlarda var.
canım bende üzülüyorum ama ben hep hayrlısı die dua etmiştim canımın parçası da öyle.demek ki bu da hayrlı olanmış.Ayaklarına taş bile çarpmadan gidip gelsinler.:)Oh iyi hadi gider görürsün sevdiğini:)
Ne iş yapıyosun canım
Üzülme tatlım herşey kısmet işi. Bak bu topikte başka diyarbakıra çıkanlarda var.
hoşgeldin=)Bende geldim kızlarr :)
357. Dönemde eşini, nişanlısını, sevgilisini askere gönderecek yarenler gelin burada toplanalım birbirimize destek olalım. Su gibi muhabbetimizle günler akıp geçsin.
lunna-Kısa dönem-Ankara/İzmirArkadaşlar liste için bana mesaj atın güncelleyeyim. İlk yer acemi birliği 2. yer usta birliği
ayiciiik-Kısa dönem-Kastamonu/Gaziantep
Beloved3441-Uzun dönem-Ankara
ssc2310-Kısa dönem-İzmir/İstanbul
mickey_mouse11-Uzun dönem-Ankara
Mahinev88-Kısa dönem-Tokat/Diyarbakır
cnacun-Kısa dönem-Manisa/Kars
simge1606-Kısa dönem-İstanbul/İstanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?