357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Napıyosun nasılsın bakalım :)

Ne kadar şanslısın ikisi de İstanbula çıkmış. Peki İstanbul'a yakın mı oturuyorsunuz canım

İyiyim canım sen nasılsın. iş okul arası gidip geliyorum sen neler yapıyorsun.

evet erkek arkadaşım konusunda şanslıyım ankara da yaşıyorum ama bursalıyım sürekli gidip geliyorum yakın sayılırım.

abimin askerlik de izmir narlıdere ustada diyarbakır ergane çıktı o konuda şansızım. birisinden yüzüm güldü diğerinden hiç gülmedi sevinemedim

Oh iyi hadi gider görürsün sevdiğini:)
Ne iş yapıyosun canım
abimin askerlik de izmir narlıdere ustada diyarbakır ergane çıktı o konuda şansızım. birisinden yüzüm güldü diğerinden hiç gülmedi sevinemedim
Üzülme tatlım herşey kısmet işi. Bak bu topikte başka diyarbakıra çıkanlarda var.

ne çok yazışma olmuş hemencikk oku oku öldümm :) bende haftaiçi girebiliyorum haftasonu çok giremiyorum kızlarr

Ne iş yapıyosun canım

Üzülme tatlım herşey kısmet işi. Bak bu topikte başka diyarbakıra çıkanlarda var.

öyle tabi her şeyin hayırlısı.. ben sosyoloji okuyorum son sınıftayım. part time olarak da çalışıyorum bir derginin sempozyumu var onun koordinatörlüğünü yapıyorum.

Ne iş yapıyosun canım

canım bende üzülüyorum ama ben hep hayrlısı die dua etmiştim canımın parçası da öyle.demek ki bu da hayrlı olanmış.Ayaklarına taş bile çarpmadan gidip gelsinler.:)

Lunnacim ellerine saglık. Yeni topuğumuz hayırlı olsun.. Insallah bu zaman su gibi akıp gecer de guzel anılarımız kalır geriye..
Benjm sevdigim de uzun dönem gidiyor maalesef
Ayın 6sinda usta birliği icin Hatay'a yolcu cidden cok zormus gunler yaklaştıkça yansıtmamaya çalısiyorum ama bi basına kalınca insan napcam ben diyor.. Insallah ulaşması konuşması rahat olurda hepimiz icin bu sıkıntıda az da olsa kurtuluruz.
Ayrica masallah her birimizeee :)) benjm ilişkimde 4yilini doldurdu cok sukur ..

Merabaa kizlarr yeni topiginiz hayirli olsunn :)
Bende sevdicegimi once kastamonuya sonra diyarbakira gonderiyorum ve bugun cikan haberler beni cok tedirgin ediyor rabbim hepsini korusun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…