• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

merhabalar kızlar dersten vakıt bulup bı goz atayım dedım:) günlerimiz azaldı can sıkıntısı gelıyo ama bir an once baslaması bızım ıcın daha ıyı olcaktır. yavas yavas alısmalıyız:(

merhabalar kızlar dersten vakıt bulup bı goz atayım dedım:) günlerimiz azaldı can sıkıntısı gelıyo ama bir an once baslaması bızım ıcın daha ıyı olcaktır. yavas yavas alısmalıyız:KK43:
Başlamak bitirmenin yarısı derler ya inşallah öyle oluuur :(

Merabaa kizlarr yeni topiginiz hayirli olsunn :)
Bende sevdicegimi once kastamonuya sonra diyarbakira gonderiyorum ve bugun cikan haberler beni cok tedirgin ediyor rabbim hepsini korusun insallah
Hepimiz asker bekliyicez ve inşallah onlarda gelicek canım, Bende sevdiğimi diyarbakıra göndericem. Merkez mi senin neresi?

bol bol dua edip sabredicez.. kolay olmucak ama bir de onlar açısından düşünürsek ne kadar zor arkada sevdiklerini bırakıp gidiyorlar.. bol bol destek vermemiz gerekiyor.. kendimizi yıpratarak onları daha da üzeriz

bol bol dua edip sabredicez.. kolay olmucak ama bir de onlar açısından düşünürsek ne kadar zor arkada sevdiklerini bırakıp gidiyorlar.. bol bol destek vermemiz gerekiyor.. kendimizi yıpratarak onları daha da üzeriz

Aynen oyle bi ara o beni destekler hale gelmisti kizdim kendime ben boyle olursam o daha kotu olur diye. Biz guclu olmaliyiz ki onlarada guc verelim. Ama yine de insan bazen duygularina engel olamiyoo :/

Merabaa kizlarr yeni topiginiz hayirli olsunn :)
Bende sevdicegimi once kastamonuya sonra diyarbakira gonderiyorum ve bugun cikan haberler beni cok tedirgin ediyor rabbim hepsini korusun insallah
Hepimiz asker bekliyicez ve inşallah onlarda gelicek canım, Bende sevdiğimi diyarbakıra göndericem. Merkez mi senin neresi?
Insallah canim :) Yok bizim hava grup jandarma komutanligi. Sizinki merkezdemi

Insallah canim :) Yok bizim hava grup jandarma komutanligi. Sizinki merkezdemi
bizimde hava savunma ama kolordu die geçiyo merkezde olarak geçiyor geride,gerçi nerede olduğu farketmiyo,benim de içim sıkılıyo ara ara :(

iyi geceler kızlar.. bugün bende yarimi memleketine uğurladım. yanında hiç ağlamadım taki son ayrılık vaktine kadar... Allah zamanı su gibi gçmesiini nasip etsin inşallah..

iyi geceler kızlar.. bugün bende yarimi memleketine uğurladım. yanında hiç ağlamadım taki son ayrılık vaktine kadar... Allah zamanı su gibi gçmesiini nasip etsin inşallah..
iyi geceler tatlım.. insallah su gıbı akıp gecer zaman ve sevdıgımıze kavusuruz..

Back