Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlamak bitirmenin yarısı derler ya inşallah öyle oluuurmerhabalar kızlar dersten vakıt bulup bı goz atayım dedım:) günlerimiz azaldı can sıkıntısı gelıyo ama bir an once baslaması bızım ıcın daha ıyı olcaktır. yavas yavas alısmalıyız![]()
insallah canım benım... masamın karsısına takvımımı yapıstırdım artık o gunlerı bitirmek istiyorum boyle gıtcek dıe beklemek dha zor oluyorBaşlamak bitirmenin yarısı derler ya inşallah öyle oluuur![]()
Off offf çok sıkıntılı günlerinsallah canım benım... masamın karsısına takvımımı yapıstırdım artık o gunlerı bitirmek istiyorum boyle gıtcek dıe beklemek dha zor oluyor![]()
Hepimiz asker bekliyicez ve inşallah onlarda gelicek canım, Bende sevdiğimi diyarbakıra göndericem. Merkez mi senin neresi?Merabaa kizlarr yeni topiginiz hayirli olsunn :)
Bende sevdicegimi once kastamonuya sonra diyarbakira gonderiyorum ve bugun cikan haberler beni cok tedirgin ediyor rabbim hepsini korusun insallah
Hepimiz asker bekliyicez ve inşallah onlarda gelicek canım, Bende sevdiğimi diyarbakıra göndericem. Merkez mi senin neresi?
bol bol dua edip sabredicez.. kolay olmucak ama bir de onlar açısından düşünürsek ne kadar zor arkada sevdiklerini bırakıp gidiyorlar.. bol bol destek vermemiz gerekiyor.. kendimizi yıpratarak onları daha da üzeriz
Hepimiz asker bekliyicez ve inşallah onlarda gelicek canım, Bende sevdiğimi diyarbakıra göndericem. Merkez mi senin neresi?Merabaa kizlarr yeni topiginiz hayirli olsunn :)
Bende sevdicegimi once kastamonuya sonra diyarbakira gonderiyorum ve bugun cikan haberler beni cok tedirgin ediyor rabbim hepsini korusun insallah
Insallah canim :) Yok bizim hava grup jandarma komutanligi. Sizinki merkezdemi
bizimde hava savunma ama kolordu die geçiyo merkezde olarak geçiyor geride,gerçi nerede olduğu farketmiyo,benim de içim sıkılıyo ara araInsallah canim :) Yok bizim hava grup jandarma komutanligi. Sizinki merkezdemi
hısgeldın canım:).. nasıl alıscaz bu duruma sencekizlarrrr bnde geldim ama bn 356.donemim:)
hb canım. .alisamadim ki bndehısgeldın canım:).. nasıl alıscaz bu duruma sence
nerdeydı canım senınki ? puf alısmak ıstıyorum ya resmen boslukta hıssedıyorum kendımı sımdıdenhb canım. .alisamadim ki bnde
bide bizim ki uzun dönemsiz sanslisiniz yani
tunceli de canim bnmki..ilk zor oluyo ama tatlım guvende olduklarini biliyosun,yemin töreni var,dagitim izni var..nerdeydı canım senınki ? puf alısmak ıstıyorum ya resmen boslukta hıssedıyorum kendımı sımdıden![]()
kesınlıkle zor olcaktunceli de canim bnmki..ilk zor oluyo ama tatlım guvende olduklarini biliyosun,yemin töreni var,dagitim izni var..
ewet canim sikmayin tabiki bide kisa donem sinz daha alistik aliscaz derkn biticek inşallah. .bizde son 6 aya gelse bitti dicez dusun:)Evet kizlar askeriyede hepsi guvende aslinda icimizi sikmayalim bu kadar :)
iyi geceler tatlım.. insallah su gıbı akıp gecer zaman ve sevdıgımıze kavusuruz..iyi geceler kızlar.. bugün bende yarimi memleketine uğurladım. yanında hiç ağlamadım taki son ayrılık vaktine kadar... Allah zamanı su gibi gçmesiini nasip etsin inşallah..