• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ben askerlik hakkında hiçbir şey bilmiyorum. sağolsun sevgilimde bişey anlatmıyo ben iyiyim sen kendini anlat diyip kestiriyo. zaten 2 dakika konuşabiliyoruz :KK43: askerlerin aşı olduğunu bile burdan öğrendim bugün sordum öyle söyledi daha olmamışlar. bi de bel fıtığı vardı. beli ağrıyomuş :'(
Olurlar canım aşı olmak zorunda her asker.. Bel fıtıgı sıkıntı canım ya ama bunu kullanırsa cok rahat sevk alır ıstırahat alır egtmlerden mauf olur. Gökhanın ayagında nasır var diye acemi birliği sırf yatarak geçti cocugun :)

şimdi ilçede. orda da yeni bi doktor varmış elimden geleni yaparım falan demiş ama ne yapar bilmiyorum. eğitimlere katılmama gibi bi şansı var mı acaba
sorun yaratacak seylerde eğitime katılmıyorlar diye biliyorum doktor rapor veriyor galiba. Sonuçta barfiks filan çekemez

Olurlar canım aşı olmak zorunda her asker.. Bel fıtıgı sıkıntı canım ya ama bunu kullanırsa cok rahat sevk alır ıstırahat alır egtmlerden mauf olur. Gökhanın ayagında nasır var diye acemi birliği sırf yatarak geçti cocugun :)
o da yatmanın peşinde sanırım. hemen doktora gitmiş :KK48: bi de telefonları dinliyolar diye hiçbişey sölemiyo :D

Valla canim beni bugun 3 defa aradi,rahat konusuyoruz yani.ama yarindan itibaren calismalari baslicakmis belki arayamam dedi.umarim arar onun sesini duymadan nasil olur hic bilmiyorum :( ben izmirdenim bu arada

Valla canim beni bugun 3 defa aradi,rahat konusuyoruz yani.ama yarindan itibaren calismalari baslicakmis belki arayamam dedi.umarim arar onun sesini duymadan nasil olur hic bilmiyorum :KK43: ben izmirdenim bu arada
Genelde benide hep uç kere arıyor bi dun dort olmustu :) ewet yaa yarn egitmler baslıomus nasl olck hc bilmiyorum inş. aramaları azalmaz , sesini duymak ck iyi gelio...

Genelde benide hep uç kere arıyor bi dun dort olmustu :) ewet yaa yarn egitmler baslıomus nasl olck hc bilmiyorum inş. aramaları azalmaz , sesini duymak ck iyi gelio...

Benide dun 4 kez aramisti :D bence calismalardan dolayi 1 yada 2 defa aricaklar,zaten daha aşı olmamis benim sevgilim.bakalim ne zaman olcak senin sevgilin olmus mu canim

Ewet canım yaa komutanları aynı olabilir ama yinede sorsun bi garantileyelim :)
Tamam yarin diyeyim ben bunu bii canim
Benide dun 4 kez aramisti :D bence calismalardan dolayi 1 yada 2 defa aricaklar,zaten daha aşı olmamis benim sevgilim.bakalim ne zaman olcak senin sevgilin olmus mu canim
Ay kastamonu grubu 4ledik kizlar hosgeldin canm bnde izmrdeym insallah yarin egitimler baslayinca da rahat ararlar iyi alistik vallahi kac gundur :)

Son düzenleme:
Merba kizlar yeni katldm bende sevdgm askerde moral olsun diye biraz da olsa katlm dedm iyide oldu

Back
X