benm askerim kütahya merkez de canım hava er olarakAynen oyle kuzucum burda birbirimize destek olucaz iyisiyle kotusuyle tatli tatli anilar biriktiricez:) en sonunda sevdiceklerimiz gelicek ve sonsuza dek mutlu olucaaaz:):) senin askerin nerdeydi tatlim yakinmisiniz?
İyi canım sen nasılsınnn ? O varken pazar jet gibi geçerdi .. şimdi yok ya resmen geçmek bilmedi :)iyi geceler asker yarenleri umarım gününüz güzel geçmiştir nasılsınız
iyi geceler canm hoşgeldin..iyi geceler asker yarenleri umarım gününüz güzel geçmiştir nasılsınız
Ikı gundur gunde uc kezarıyodu bugun bıkez aradıkızlar askerleriniz sizi günde kaç kere arayabiliyor
acemi birliğinde olanlar özellikle
kızlar askerleriniz sizi günde kaç kere arayabiliyor
canm ne kadar sanslısn seni günde 3 kez arayabiliyormuş cok mutlu olman lazımİyi canım sen nasılsınnn ? O varken pazar jet gibi geçerdi .. şimdi yok ya resmen geçmek bilmedi :)
benm erkek arkadaşımda dün teslim olduIkı gundur gunde uc kezarıyodu bugun bıkez aradı
Yarından itibaren eğitimi başlıycak ama canım boş diye öyle arıyordu .... bu hafta görcez bakalım nolucak inşallah böyle devam eder....canm ne kadar sanslısn seni günde 3 kez arayabiliyormuş cok mutlu olman lazım
birde süreleri uzun ah ah
of off bugün ne konuştugumu bile anlayamadım benYarından itibaren eğitimi başlıycak ama canım boş diye öyle arıyordu .... bu hafta görcez bakalım nolucak inşallah böyle devam eder....
Hiii anladim bebegim hayirlisi bakalim yaa.. Sahsen cook uzaklara gitmesindense orda kalmasini tercih ederim ben:) 2haftada 1gorurum askimi ohh mis:)Canım alaşehir ulaştırma oldugu için şöför cıkartıyor cogunlukla söyliiyim.. Bu arada gökhana sordum alaşehirde kalma olayını.. Dediki kesinlikle kalmasın eziyet olur ona dedi.. Full eğitim görür orda eğitim çok dedi ve şafagı 1 olsa bile nöbet tuttururlar dedi..
Arar yatmadan bence canım m etme daha 21.30 a var :)Ikı gundur gunde uc kezarıyodu bugun bıkez aradı
kızlar askerleriniz sizi günde kaç kere arayabiliyor
İyi canım sen nasılsınnn ? O varken pazar jet gibi geçerdi .. şimdi yok ya resmen geçmek bilmedi :)
Benimde senden pek farksız sayılmaz kuzum bende arkadaşımla dısardayken aradı bizde 2 3 dk konusabildik şimdi elim telefonda aramasını bekliyorum dört gözle. 28 inde yemin torenimiz var 30 unda teslim olcak geri .iyi geceler canm hoşgeldin..
benm günüm telefon beklemekle geçti bugün
carşıya cıktık annemmle sevdiğim aradı.. 14 20 de hemen açtım telefonu
ama malesef 2 dakikacık konuşabildik
insan ne konuştugunu bile anlayamıyor o kadr kötü ki
daha gideli iki gün oldu
ama cok zor geliyor..
senin nasıl geçti bakalım
of off bugün ne konuştugumu bile anlayamadım ben
ama istese 2 kere arayabilir demi hiç değilse
belki 1 kere yeter diye düşünüyordur o da kendi kendine..:) Aaaaa gene triplere girdin amaa senn arayabilse neden aramasın kuzum
Evet bos kalırsa mutlaka arar canım bılıyorum aşkımı ben:) insallah hepımızın askerlerı arar:)Arar yatmadan bence canım m etme daha 21.30 a var :)
Aradığında sor o zaman herkesinki 3 kez arıyormuş sen niye beni 1 kez arıyorsun de :) :)Madem bu kadar içine dert oldu en iyisi ona sorman .. belki o yoğundurbelki 1 kere yeter diye düşünüyordur o da kendi kendine..
Evet bos kalırsa mutlaka arar canım bılıyorum aşkımı ben:) insallah hepımızın askerlerı arar:)
beni dün hiç arayamadı dün teslim olmuştuCanım biz gittiğinden beri günde 2 defa konusuyoruz. biri öğlen saatlerinde oluyr biri akşam saatlerinde.
Bende iyiyim canımm çok haklısın ya hersey eksik gibi geliyor hep bi boşluk hissi
Benimde senden pek farksız sayılmaz kuzum bende arkadaşımla dısardayken aradı bizde 2 3 dk konusabildik şimdi elim telefonda aramasını bekliyorum dört gözle. 28 inde yemin torenimiz var 30 unda teslim olcak geri .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?