• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Gökhanla artık nişan düğün planlarımızı yapmaya başladık kızlarrr bunların konuşmak hayal etmek bile o kadar güzel ki.. İnşallah herşey istediğimiz gibi oluur :) Allah nasip ederse nisan-mayıs gibi söz kesilcek temmuz ağustos gibi nişan ,2015 sonu yada 2016 başıda düğün diye konusuyoruz:KK68: ben çeyizlere basladım ufaktan şimdi hızlandıracağım malum 4 ay sonra bitiyor askerlik.. Bugün tezkere gününü konustuk aşkımla. Ben gidecegim onu almaya Allah nasip ederse :) dedik bitaz orda başbaşa kalırız sonra vınn otobüsle beraber döneceğiz o günü hayal ettikçe gözlerim yasarıyor ya :)

Cnm bnm sakin ol lutfen arayabilicek olsa emin ol arardi.. Bak bnmkide 2gundur aksamlari aradi bugun hala aramadi:KK43: en azindan1kere olsun sesini duyabildik ya bunada sukur.. Hic haber alamayanda v a r ilk gunlerde:KK43:
öylede canm ne bilyim işte.. duramıyorum
kendimi parçalıyrm resmen.. bazen nefes alamıyorum ya..
senn askerin acemi birliğinde mi.. kaç gün oldu :(

Gökhanla artık nişan düğün planlarımızı yapmaya başladık kızlarrr bunların konuşmak hayal etmek bile o kadar güzel ki.. İnşallah herşey istediğimiz gibi oluur :) Allah nasip ederse nisan-mayıs gibi söz kesilcek temmuz ağustos gibi nişan ,2015 sonu yada 2016 başıda düğün diye konusuyoruz:KK68: ben çeyizlere basladım ufaktan şimdi hızlandıracağım malum 4 ay sonra bitiyor askerlik.. Bugün tezkere gününü konustuk aşkımla. Ben gidecegim onu almaya Allah nasip ederse :) dedik bitaz orda başbaşa kalırız sonra vınn otobüsle beraber döneceğiz o günü hayal ettikçe gözlerim yasarıyor ya :)
canm ya.. ne güzel cok sevindim senn adına rabbim o yüzünü hep güldürsün
mutlulugunuz daim olsn ..
yarenin gelince ne yapacak peki işi gücü hazır mı..
bizde birde o sorun var biliyomsn :/

Ay ne güzelll canım benim çooook sevindim senin adına ... bizde dönünce birşeyler düşünüyoruz bakalım inşallah olur :KK36::KK36:O günü hepimiz 4 gözle bekliyoruzz kii bi an önce gelsinnn şu hasretin bittiği gün :)

beni dün hiç arayamadı dün teslim olmuştu
bugün ise 1 kere aradı
ama cok az 1 kere neden 2 kere aramıyor
en az su anda o arıyor beni sizlerin içinden bir kere yetiyor diye düşünüyor öyleyse:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
canım gittiği yer rahat olmayabilir ilk gn çok koşturmaları oluyor bide kıyafet falan filan biraz rahatlasın emin ol arıcaktır içini ferah tut biz ayın 6 sında teslim olduk

canım gittiği yer rahat olmayabilir ilk gn çok koşturmaları oluyor bide kıyafet falan filan biraz rahatlasın emin ol arıcaktır içini ferah tut biz ayın 6 sında teslim olduk
anladım canm gittiği yer aslında rahat bir yer
kütahya merkez hava er
havacılar daha rahat olur derler..
birdaha araynca diyecem ama :( :(

hayalleriniz inşallah gerçekleşir canım seni okadar iyi anlıyorum ki. bizde böyleydik çok şükür hayallerimize kavuştuk yarimi ugurlamadan önce sözlendik . Rabbim sevenlere kolaylık sağlıyor herzaman

Back
X