- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Hoşgeldin canım :)bende varım lunnaacemi Tokat ustalık Diyarbakır.kısa donem.inşallah zaman güzel akar ve sevdiklerimiz Bi sıkıntı yaşamadan gelirler
Üstüne gitmemeye çalışıyorum ama bn de konuşmak istiyorum bilmiyorum nolcakAaaa alakasız memlekette Allahım sabır versin sana bol bol ya
Üstüne gitme canım o sinirlense bile bağır seni seviyom diye yeri gelicek o anları hatırlayacak hep öyle düzeltecek moralini.
Hangi bölüm okuyorsun canım.Bursanın neresindensin.
ah ah o 1. seneler :)bizim 1 yıl 8 ay oldu
Biz de 4.senemizi bitirdik 5e girdik canım :)23.10 da 3.senemıze gırdık :) siz canım
çok güzel bu ilk seneler ama biz son 4 ayımızı ayrı şehirlerde geçirdik ve hala da geçiriyoruzah ah o 1. seneler :)
Kesinlikle canım ahahahah de geç hihi :):)kıskanclık
en genci biziz o zamanBiz de 4.senemizi bitirdik 5e girdik canım :)
Biz de 4.senemizi bitirdik 5e girdik canım :)
bizim 1 yıl 8 ay oldu
23.10 da 3.senemıze gırdık :) siz canım
Ben İstanbuldayım canım ama bursaya çok gidip gelirim ikinci memleketim derim hep :)Üstüne gitmemeye çalışıyorum ama bn de konuşmak istiyorum bilmiyorum nolcaksanat trhi okuyorum canm,merkezdenim bursanın. Sen ?
Allah zihin açıklığı versin canımkızlar ben derse gecıyorum .. askerlerımızle son gunlerınızı guzel gecırın
Kolay gelsin canım benimmmkızlar ben derse gecıyorum .. askerlerımızle son gunlerınızı guzel gecırın
bende osmanıyedeyım beraber aynı sehırde okuduk ama sımdı ızmır ve ıstanbula gıtckçok güzel bu ilk seneler ama biz son 4 ayımızı ayrı şehirlerde geçirdik ve hala da geçiriyoruzben mersindeyim o istanbulda
Biz de liseyi aynı şehirde okuduk :) lise aşkı bizimki biraz inşallah Rabbim hepimizin sonunu mutlu ederbende osmanıyedeyım beraber aynı sehırde okuduk ama sımdı ızmır ve ıstanbula gıtck
Ay canım Rabiim bi an önce bizi sevdiklerimize kavuştursun inşallahbende osmanıyedeyım beraber aynı sehırde okuduk ama sımdı ızmır ve ıstanbula gıtck
Hoş geldin tatlım ekliyorumbende varım lunnaacemi Tokat ustalık Diyarbakır.kısa donem.inşallah zaman güzel akar ve sevdiklerimiz Bi sıkıntı yaşamadan gelirler
Evet canım en azından ailesi moral oluraılesyle pek gorusmuyorum ama onlarla gorsmesı ıyı olur asker psıkoljısı ıcın :))
Ah canım kıyamam sana ya inşallah bugünleri çabucak atlatacağız hiç ayrılmamak üzere kavuşacağız sevdiklerimizeMalsef görüşemicez giderken
En yaşlı çift sizsiniz o zamanBiz de 4.senemizi bitirdik 5e girdik canım :)
Görüşürüz canım boş bırakma bizi yine uğrakızlar ben derse gecıyorum .. askerlerımızle son gunlerınızı guzel gecırın
Dışarı çıkmıştım tatlım geldimLunna nereye gittin hemennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?