- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Yokluğunu fark ediyorum bak gitme bi yereHoş geldin tatlım ekliyorum
Evet canım en azından ailesi moral olur
Ah canım kıyamam sana ya inşallah bugünleri çabucak atlatacağız hiç ayrılmamak üzere kavuşacağız sevdiklerimize
En yaşlı çift sizsiniz o zamanBiz ocakta 4ü dolduracağız
Görüşürüz canım boş bırakma bizi yine uğra
Dışarı çıkmıştım tatlım geldim
Canım benim ilk günler hepimiz için zor geçecek ama sonra bu duruma da alışacağız inşallah. Bize gerekli olan sabredip dilimizden duayı düşürmemekArkadaşlar çok üzgünüm sizdeolesinizdir eminim,dua edip ferahlamaya çalışıyorm ama yüreğim ağır.Askerlik konusu geçtikçe korkum artıyor içim sıkılıyor
Oyy yerim seniYokluğunu fark ediyorum bak gitme bi yere
İnşallah geçicek bu günler zor da olsa kötü de olaa geçicek. 2016 tamemn bnm yılım olcak yarım gelicek,okulum biticek ohhh :)Hoş geldin tatlım ekliyorum
Evet canım en azından ailesi moral olur
Ah canım kıyamam sana ya inşallah bugünleri çabucak atlatacağız hiç ayrılmamak üzere kavuşacağız sevdiklerimize
En yaşlı çift sizsiniz o zamanBiz ocakta 4ü dolduracağız
Görüşürüz canım boş bırakma bizi yine uğra
Dışarı çıkmıştım tatlım geldim
Ondan sonra ver elini düğün hazırlıklarıİnşallah geçicek bu günler zor da olsa kötü de olaa geçicek. 2016 tamemn bnm yılım olcak yarım gelicek,okulum biticek ohhh :)
İnşallllllaaaahhhh tatlım inşalllaaaahhh :)Ondan sonra ver elini düğün hazırlıkları
Oyy yerim seniTamam Belom tamam buralardayım. Sen sadece okuyor musun yoksa iş hayatı da var mı
Ay amin inşallahhhhİnşallllllaaaahhhh tatlım inşalllaaaahhh :)
ohh süper ya bende 2016 diyorum kendime bütün planlarımı ona göre yaptımİnşallah geçicek bu günler zor da olsa kötü de olaa geçicek. 2016 tamemn bnm yılım olcak yarım gelicek,okulum biticek ohhh :)
Ne iş yapıyosun balım
Açıköğretimden okuyorum kuzum 2 yıldır da çalışıyorum ah ahh bitirdi beni bu iş
Ne iş yapıyosun balım
Bende sigorta acentesinde çalışıyorum canım. Ya Belom biz bu şafak kağıtlarını yaptık ama bunlar normal A4 kağıdı bizimkiler bunu yırtar sahip çıkamaz gibi geliyor acaba arkasına karton fln mı yapsaydıkBilgisayar Programcılığı mezunuyum canım. Bilgi işlemde ne varsa yapıyorum artık. Küçük bi firmada çalışıorum.
Sen neler yapıyorsun
Bende sigorta acentesinde çalışıyorum canım. Ya Belom biz bu şafak kağıtlarını yaptık ama bunlar normal A4 kağıdı bizimkiler bunu yırtar sahip çıkamaz gibi geliyor acaba arkasına karton fln mı yapsaydık
İşte bilemedim bende acaba dolaplarına fln mı asarlar. Amaaan onu da biz mi düşünücez yapması bizden saklaması onlardanHayırlısı olsun hakkımızda tatlım ya..
Kuzum bu sefer de karton haliyle saklaması zor olmaz mı ?
A4 olunca en azından katlar koyar bi yere. Bilmiyorum ki birşey demesinler bi de
Aynen öyle canım o kadarına sahip çıksınlar ama iki gün neredeyse uğraştım onun içinİşte bilemedim bende acaba dolaplarına fln mı asarlar. Amaaan onu da biz mi düşünücez yapması bizden saklaması onlardan
hoşbuldum:)Selam simgee hoşgeldinnn
Napıyosun nasılsın bakalım :)hoşbuldum:)
canım kısa dönem manisa / kars357. Dönemde eşini, nişanlısını, sevgilisini askere gönderecek yarenler gelin burada toplanalım birbirimize destek olalım. Su gibi muhabbetimizle günler akıp geçsin.
lunna-Kısa dönem-Ankara/İzmirArkadaşlar liste için bana mesaj atın güncelleyeyim. İlk yer acemi birliği 2. yer usta birliği
ayiciiik-Kısa dönem-Kastamonu/Gaziantep
Beloved3441-Uzun dönem-Ankara
ssc2310-Kısa dönem-İzmir/İstanbul
mickey_mouse11-Uzun dönem-Ankara
Mahinev88-Kısa dönem-Tokat/Diyarbakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?