- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 34
Senin de Mamaktaydı dimi canımKıyafetlerini almış giymiş,soramadım ben hiç napıcaksnz diye merak ettm canm ondan soraym bi dedm .s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin de Mamaktaydı dimi canımKıyafetlerini almış giymiş,soramadım ben hiç napıcaksnz diye merak ettm canm ondan soraym bi dedm .s
Aynen canım bizimkisi türkiyenin en büyük 3. kışlasıymış Beytepe.....Tek iyi yanı odaları 16 kişilk olmasıAnkara çıktı diye sevindik ama kalabalık olmanın bu kadar sıkıntı olacağını hiç düşünmemiştim![]()
Ben kışlanın adını sormadım aynıdır herhalde dimi sadece 1.tabur 5.bölük olduğunu biliyorumAynen canım bizimkisi türkiyenin en büyük 3. kışlasıymış Beytepe.....Tek iyi yanı odaları 16 kişilk olması
Bzim aynı değilki tatlım sizin Mamak Bizim beytepe ama ikiside AnkaraBen kışlanın adını sormadım aynıdır herhalde dimi sadece 1.tabur 5.bölük olduğunu biliyorum
Evet canım bizim de MamakSenin de Mamaktaydı dimi canım
7 diye hatrliuorum canim ama kogusunu bilmiyormcnscan2277 tatlım seninkide kastamonuda dimi kaçncı boluk kacncı koğuş bilgn war mı
Ayyy gozunaydinnn canimm cok sevindim nasil rahatlamissindir simdi :)))
Ohhh gözünaydın canımmm ne gzel .. ama cezaevine neden yollamışlarki acemide hiç duymamıştım .. nese rahatı yerinde olsun da önemli olan da o
Gözün aydın canım benim inşallah rahat eder sık sık arayabilir seni
Peri__Kizi cnm gozun aydın ck sewindim senin adına
Aaa o nedenmiş niçin normal değilsiniz :) :) :)Herkese iyi dilekleri ve duaları için çok teşekkür ederim. Sayenizde bu süreci atlatmam daha da kolaylaştı, iyi ki varsınız. Bende acemi birliğinde cezaevine gönderildiğini ilk kez duydum ama biz zaten normal bir çift değiliz ki, normaller bizi bulsun. :)
Hmm Ankarayı pek bilmiyorum :)Bzim aynı değilki tatlım sizin Mamak Bizim beytepe ama ikiside Ankara
Bu telefon kuyruğu sırasını hep yaşayacağız kader arkadaşı oldukEvet canım bizim de Mamak
Canım benim sende iyiki varsın burada birbirimize destek olmak için varız :)Herkese iyi dilekleri ve duaları için çok teşekkür ederim. Sayenizde bu süreci atlatmam daha da kolaylaştı, iyi ki varsınız. Bende acemi birliğinde cezaevine gönderildiğini ilk kez duydum ama biz zaten normal bir çift değiliz ki, normaller bizi bulsun. :)
Canım öncelikle aminnnn diyorum Rabbim sevdiklerimize kavuşmayı nasip etsin ve basımızdan da hic eksik etmesin insallah..
Benim yârim Hatay serinyolda o yuzden kendi uzerime alındım direk. Cok cok sagol buyuk ihtimalle sene sonuna kadar sürebilirmis acemiliğio yuzden fazlasıyla rahatladım yazdıklarını okuyunca.. Kıyamam ya ona ben.. Soğuklardan korkuyordu o da. Askerligin oldugu yer hakkında bilgin var mı peki? Henuz Bölük vsvs belli olmamıs ama pek hafta sonu iznimiz olacak gibi gözükmüyor dedi ve Doğuya gönderiliyormuş cogunluk ustabirligin de ki onu da hic istemiyoruz
Rabbim hayırlısını versin insallah .. Tekrar coooooook teşekkür ederim :) nasıl guzel onun oldugu yer hakkında bile olsa bilgi almak..
![]()
Benim sewdiceğm 7.bolukte 6. Kogusta, knstugunuzda unutmazsn sor bklm seninki kaçncı kogustaymış7 diye hatrliuorum canim ama kogusunu bilmiyorm
Sorayim canm da seninki mus ya farklidir ben 7. Boluk sadece diyarbakir diye biliyodum ama yanlis biliyomusum demekki :)Benim sewdiceğm 7.bolukte 6. Kogusta, knstugunuzda unutmazsn sor bklm seninki kaçncı kogustaymış
Yk cnm 7.boluk usta birligni vanda yapckSorayim canm da seninki mus ya farklidir ben 7. Boluk sadece diyarbakir diye biliyodum ama yanlis biliyomusum demekki :)
ayni bolukte olanlar hepbirarada oluolar ztn , bugun sabh dier kogusta olanlarla maç fln yapmşlar hatta :)Yk cnm 7.boluk usta birligni vanda yapck
Hadi ta ay canim mac yapmayi da ne sever :)ayni bolukte olanlar hepbirarada oluolar ztn , bugun sabh dier kogusta olanlarla maç fln yapmşlar hatta :)