• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

canim ben cekerim yolu benim hic bi sıkıntım yok uzaya bile giderim ama aileme ne dicem bizim soz nisan fln yok annem sevgili oldugumuzu biliyor ama izin vermezki gitmeme :KK43: bende yalan soylemem lazim 2 gece arkadasimda kaliyorum diye ama cesaret edemiyorum :KK43:
canm aranızda resmi bir durum söz konusu değil anlaşılan..
erkek arkadaşını düşündüğün gibi ailenide düşünmen lazım.
onlara yalan söyleme
sana olan güvenlerini sarsma
erkek arkadaşın da bu şekilde gelmeni istemezdi demi.

Günaydın kızlar,

Bende 2 gündür haber alamadığımdan hatta tam 51 saattir, bugün haber almayı umuyorum. Bugünde aramazsa, birliğini arayıp ailesiyle haber alacağız. Inşallah arar da gerek kalmaz birliğini aramamıza. :KK43:
günaydın canm benm halen haber yok mu.. inşallah bugün alırsın
teslim olmadan önce felan aramamışmıdı seni Allah sabır versin sen sukunetini koru bekle canm benm

Günaydın kızlar,

Bende 2 gündür haber alamadığımdan hatta tam 51 saattir, bugün haber almayı umuyorum. Bugünde aramazsa, birliğini arayıp ailesiyle haber alacağız. Inşallah arar da gerek kalmaz birliğini aramamıza. :KK43:

inşallah arar tatlım ya kıyamam çok zor durum Allah sabır versinnn:(
aattım vallahi tirip şimdi kendimi yiyorum burda :KK53:
ama siz rahatlattınız sagolun kızlar :)
olsun ya hiç değilse ama 5 dakika konuşşadı demi:110::110::KK12::KK12:
neyse tamam tamam atmıyorum tirip:KK17::KK17:

Aferinn atma trip şimdiden çocuğaaa gitmiş ta nerelere bi başına biraz anlayışş :)
canim ben cekerim yolu benim hic bi sıkıntım yok uzaya bile giderim ama aileme ne dicem bizim soz nisan fln yok annem sevgili oldugumuzu biliyor ama izin vermezki gitmeme :KK43: bende yalan soylemem lazim 2 gece arkadasimda kaliyorum diye ama cesaret edemiyorum :KK43:

Anladım tatlımmm peki şehir dşında arkadaşn yokmu ona gidiorum desen?

inşallah arar tatlım ya kıyamam çok zor durum Allah sabır versinnn:KK43:

Aferinn atma trip şimdiden çocuğaaa gitmiş ta nerelere bi başına biraz anlayışş :)

tamam tamam kızmayın:KK48::KK48::KK48:

günaydın canm benm halen haber yok mu.. inşallah bugün alırsın
teslim olmadan önce felan aramamışmıdı seni Allah sabır versin sen sukunetini koru bekle canm benm

inşallah arar tatlım ya kıyamam çok zor durum Allah sabır versinnn:KK43:

İnşallah kızlar sağolsun desteğiniz için.

Gunaydın kızlar bu sabah benım sevdıgımde aramadı malesef haftasonu daha rahat arar dıye dusunmustum :(

Canlar benim sewdiceğim aradı şimdi 5 dk knsabldk. Bugun program warmış orda nefes filmıni izletcklermış,, :) sesi çk iyi geliyordu. Inş. sizinkilerde ararlar bi an oncede sizde rahtlarsınız

Canlar benim sewdiceğim aradı şimdi 5 dk knsabldk. Bugun program warmış orda nefes filmıni izletcklermış,, :) sesi çk iyi geliyordu. Inş. sizinkilerde ararlar bi an oncede sizde rahtlarsınız
Oh oh ne güzel canım sesini duymuşsun... Morallerini düzeltecek birşeyler izletseler ya hepten morallerini bozacaklar :(

Back