357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

İnşallah canım inşallah Ay ne zor bir durum bu ya aklıma hep geliyor 2015 yılı bizim için yok Belo diyorum kendime
Ahh ahh canım aynen biz napıcaz 12 ay. Resmen hayatımızda 1 sene ayrı olucaz. Biz de ayrı şehirlerdeyiz ben okuyorum diye memleketimde değilm zaten çok sıklıkla görüşemiyoduk tatillerde görüşüyoduk ama aradığımda msj attığımda tlfnun diğer ucunda olması rahatlatıyodu beni şimdi o da olmıcak
Bir de zaten buaralar çok konuşamıyoruz giden gelen oluyo bir de asker psikolojisine girdi bunalım yaşıyo glb bn de pek üstüe gitmiyorum

Ay ne güzel söyledin lunacım ya kesinlikle acemi birliğine neyse dedim usta birliğinde rahat olsun bana yakın olsun diye bol bol dua ediyrum

Of sizinde zor canım ya bizde ayrı şehirlerdeyiz öyle çat kapı canımız istediğinde buluşamıyoruz Ayda bir kere iki kere resmen şimdi askere gidince bi telefon vardı o da yok olmıcak
Sakın gitme canım üstüne valla benimkine erkenden girdi bunalıma ben bile şok oldum
Sen nerde okuyorsun canım memleketin nerede. Gidip buluşma imkanınız yok mu

Zten her şeyde bunalıma girmeye yer arayan bir yarim varr şimdi yer aramıyo direk girdi ben askere gidicem nolucak psikolojisine .s ben erzurumdayım canm memleketim bursa. Buluşma imkanımız hiç yok nasıl olsun :'(

O asker psikolojisi bizde de başladı bikaç gündür bi asabiyet var patlamaya yer arıyo gibi. Bende sesimi çıkarmıyorum yumuşatmaya çalışıyorum bu dönemi böyle atlatıcaz mecburen
Ay ne güzel söyledin lunacım ya kesinlikle acemi birliğine neyse dedim usta birliğinde rahat olsun bana yakın olsun diye bol bol dua ediyrum
Kesinlikle öyle tatlım acemi birliği yeri önemli değil alt tarafı 1 ay. Et Belom duayı dilimizden düşürmememiz lazım Allah yardımcımız olsun hepimizin

Ahaha kız belli mi olur özlem insana neler yaptırır neler
Doğru diyosun ne olacağı belli olmaz Bende nişanlım burda yokken düğün hazırlıklarına başlayacağım kına hediyeliklerini falan kendim hazırlayacağım vakit geçer böylece

benım sevgılımde cok uzak olcak ama aılesıne 45 dk uzaklıkta olcak ınsallah telefonda goturebılırse ıyı olur..
boş ınsanları duymamak ıcın gec gıdıp dersle ugrasıyorum zaten:)
uzun donem ilişkılerr önden ozaman once onlar evlensın:)

Zten her şeyde bunalıma girmeye yer arayan bir yarim varr şimdi yer aramıyo direk girdi ben askere gidicem nolucak psikolojisine .s ben erzurumdayım canm memleketim bursa. Buluşma imkanımız hiç yok nasıl olsun :'(

Aaaa alakasız memlekette Allahım sabır versin sana bol bol ya
Üstüne gitme canım o sinirlense bile bağır seni seviyom diye yeri gelicek o anları hatırlayacak hep öyle düzeltecek moralini.
Hangi bölüm okuyorsun canım.Bursanın neresindensin.

Ailesine yakın ne güzel en azından ailesi görür sen onlardan haber alırsın
İlk sırayı kaptım en o zaman

Hiç takma boş insanları canım ben ciddiye bile almıyorum onları. Yarası olan gocunur nasılsa çekemedikleri için hep :)

bende varım lunna acemi Tokat ustalık Diyarbakır.kısa donem.inşallah zaman güzel akar ve sevdiklerimiz Bi sıkıntı yaşamadan gelirler

Sizin ne kadardır birlikteğiniz var canım ?? En yaşlı çift kim acaba aramızda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…