Doğru diyosun patavatsız insalar çok ama biz he he deyip geçicez sinirlerimizi bozmalarına izin vermeyeceğiz dimisöz konusu cevrende bos ınsanlar olunca konu acılmasın dıe derse gec bıle gıdebılıyosun
Ahahahh kızlar yavaş gelin çok uçmadanahaah kesinlikle canım bu durumda kimse bizi geçemez cidden
Bi bakmışsın onur belgesi bile alıyoruz
Ahh ahh canım aynen biz napıcaz 12 ay. Resmen hayatımızda 1 sene ayrı olucaz. Biz de ayrı şehirlerdeyiz ben okuyorum diye memleketimde değilm zaten çok sıklıkla görüşemiyoduk tatillerde görüşüyoduk ama aradığımda msj attığımda tlfnun diğer ucunda olması rahatlatıyodu beni şimdi o da olmıcakİnşallah canım inşallahAy ne zor bir durum bu ya aklıma hep geliyor 2015 yılı bizim için yok Belo diyorum kendime
Ay ne güzel söyledin lunacım ya kesinlikle acemi birliğine neyse dedim usta birliğinde rahat olsun bana yakın olsun diye bol bol dua ediyrum4 senedir bekle bekle içim kurudu inşallah önce ben yazarım
Acemi birliğini geçirdik mi gerisi kolay bitanem ha 6 ay ha 12 ay böyle üzme kendini inşallah usta biliği de rahat sana yakın bi yere çıkarda sık sık ziyarete gidrsin
Hıı öyleyse iyi yoksa komutanların bizim mektubu okurken aşkı kabarmasn
Ahahahh kızlar yavaş gelin çok uçmadan
Ahh ahh canım aynen biz napıcaz 12 ay. Resmen hayatımızda 1 sene ayrı olucaz. Biz de ayrı şehirlerdeyiz ben okuyorum diye memleketimde değilm zaten çok sıklıkla görüşemiyoduk tatillerde görüşüyoduk ama aradığımda msj attığımda tlfnun diğer ucunda olması rahatlatıyodu beni şimdi o da olmıcak
Bir de zaten buaralar çok konuşamıyoruz giden gelen oluyo bir de asker psikolojisine girdi bunalım yaşıyo glb bn de pek üstüe gitmiyorum
Zten her şeyde bunalıma girmeye yer arayan bir yarim varr şimdi yer aramıyo direk girdi ben askere gidicem nolucak psikolojisine .s ben erzurumdayım canm memleketim bursa. Buluşma imkanımız hiç yok nasıl olsunOf sizinde zor canım yabizde ayrı şehirlerdeyiz öyle çat kapı canımız istediğinde buluşamıyoruz Ayda bir kere iki kere resmen şimdi askere gidince bi telefon vardı o da yok olmıcak
Sakın gitme canım üstüne valla benimkine erkenden girdi bunalıma ben bile şok oldum
Sen nerde okuyorsun canım memleketin nerede. Gidip buluşma imkanınız yok mu
O asker psikolojisi bizde de başladı bikaç gündür bi asabiyet var patlamaya yer arıyo gibi. Bende sesimi çıkarmıyorum yumuşatmaya çalışıyorum bu dönemi böyle atlatıcaz mecburenAhh ahh canım aynen biz napıcaz 12 ay. Resmen hayatımızda 1 sene ayrı olucaz. Biz de ayrı şehirlerdeyiz ben okuyorum diye memleketimde değilm zaten çok sıklıkla görüşemiyoduk tatillerde görüşüyoduk ama aradığımda msj attığımda tlfnun diğer ucunda olması rahatlatıyodu beni şimdi o da olmıcak
Bir de zaten buaralar çok konuşamıyoruz giden gelen oluyo bir de asker psikolojisine girdi bunalım yaşıyo glb bn de pek üstüe gitmiyorum
Kesinlikle öyle tatlım acemi birliği yeri önemli değil alt tarafı 1 ay. Et Belom duayı dilimizden düşürmememiz lazım Allah yardımcımız olsun hepimizinAy ne güzel söyledin lunacım ya kesinlikle acemi birliğine neyse dedim usta birliğinde rahat olsun bana yakın olsun diye bol bol dua ediyrum
Doğru diyosun ne olacağı belli olmazAhaha kız belli mi olur özlem insana neler yaptırır neler
Canım hiç görüşmeden mi gidecekZten her şeyde bunalıma girmeye yer arayan bir yarim varr şimdi yer aramıyo direk girdi ben askere gidicem nolucak psikolojisine .s ben erzurumdayım canm memleketim bursa. Buluşma imkanımız hiç yok nasıl olsun:'(
Zten her şeyde bunalıma girmeye yer arayan bir yarim varr şimdi yer aramıyo direk girdi ben askere gidicem nolucak psikolojisine .s ben erzurumdayım canm memleketim bursa. Buluşma imkanımız hiç yok nasıl olsun:'(
Ailesine yakın ne güzel en azından ailesi görür sen onlardan haber alırsınbenım sevgılımde cok uzak olcak ama aılesıne 45 dk uzaklıkta olcak ınsallah telefonda goturebılırse ıyı olur..
boş ınsanları duymamak ıcın gec gıdıp dersle ugrasıyorum zaten:)
uzun donem ilişkılerr önden ozaman once onlar evlensın:)
benım sevgılımde cok uzak olcak ama aılesıne 45 dk uzaklıkta olcak ınsallah telefonda goturebılırse ıyı olur..
bende varım lunna357. Dönemde eşini, nişanlısını, sevgilisini askere gönderecek yarenler gelin burada toplanalım birbirimize destek olalım. Su gibi muhabbetimizle günler akıp geçsin.
lunna-Kısa dönem-Ankara/İzmirArkadaşlar liste için bana mesaj atın güncelleyeyim. İlk yer acemi birliği 2. yer usta birliği
ayiciiik-Kısa dönem-Kastamonu/Gaziantep
Beloved3441-Uzun dönem-Ankara
ssc2310-Kısa dönem-İzmir/İstanbul
mickey_mouse11-Uzun dönem-Ankara
aılesyle pek gorusmuyorum ama onlarla gorsmesı ıyı olur asker psıkoljısı ıcın :))Ailesine yakın ne güzel en azından ailesi görür sen onlardan haber alırsın
İlk sırayı kaptım en o zaman
Sizin ne kadardır birlikteğiniz var canım ?? En yaşlı çift kim acaba aramızda :)benım sevgılımde cok uzak olcak ama aılesıne 45 dk uzaklıkta olcak ınsallah telefonda goturebılırse ıyı olur..
kıskanclıkHiç takma boş insanları canım ben ciddiye bile almıyorum onları. Yarası olan gocunur nasılsa çekemedikleri için hep :)
23.10 da 3.senemıze gırdık :) siz canımSizin ne kadardır birlikteğiniz var canım ?? En yaşlı çift kim acaba aramızda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?