357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

anlaştık canım
ben askerdeyken mektupla fotoğrafımı yada fotoğrafımızı göndermeyi düşünüyorumm
Ben dün aldığım tepkiden sonra gndermem Mektup yazmak adettendir ama yazar mıyım bilmiyorum mağlum mektupları okuyorlarmış ne kadar rahat yazabilirsin ki. Belki hatıra olsun diye 1 mektup yazar gönderirim

Dimi canım ya götürmesin sorun çıkmasın bi de durduk yere de sinirleri gerilmesin hem ya
İyi hadi birbirimizin halinden anlarız o zaman
Açıköğretime veterinerlik mi var
Ben sosyoloji okuyordum canım 3.sınıfım olacaktı bu yıl

Var canım olmaz mı bende var diye yazıldım zaten yoksa açıköğretim istemiyordum Aslında 3.sınıf olmuşsun bi de canım yarılamışsın neden bıraktın ki
Hayırlı olsun canım topiğimiz

Selammmm

Aaa bunu yeni öğrenmiş oldum ne güzel canım hayırlısıyla mezun olursun inşallah.
Ah canım ya ders çalışmayı bırak sınavlara gitmek bile çok zor geliyordu hiç canım istemiyordu. Evlenince çalışmayı düşünmüyorum belki o zaman devam ederim.

ben dun aılesının yanına gonderdım sevdıcegımı butun aksam nasıl agladım sımdı guluyorum ya:)

ben dun aılesının yanına gonderdım sevdıcegımı butun aksam nasıl agladım sımdı guluyorum ya:)
6 ay ağlayarak geçer mi arada bir ağlayacağız hüzünleneceğiz ama bu dönemi çoğunlukla gülerek atlatacağız inşallah

eh ıddıalı sayılırım deneyımlerıme gore hadı bakalım seneye kım once evlılık tarıhı yazcak:)

Ben dün aldığım tepkiden sonra gndermem Mektup yazmak adettendir ama yazar mıyım bilmiyorum mağlum mektupları okuyorlarmış ne kadar rahat yazabilirsin ki. Belki hatıra olsun diye 1 mektup yazar gönderirim
Aynen canım okunuyormuşta öyle detaylı değilmiş ya üsten bakıveriyollarmış sadece bende bu duyumuma göre yazarım didim

6 ay ağlayarak geçer mi arada bir ağlayacağız hüzünleneceğiz ama bu dönemi çoğunlukla gülerek atlatacağız inşallah
söz konusu cevrende bos ınsanlar olunca konu acılmasın dıe derse gec bıle gıdebılıyosun

eh ıddıalı sayılırım deneyımlerıme gore hadı bakalım seneye kım once evlılık tarıhı yazcak:)
4 senedir bekle bekle içim kurudu inşallah önce ben yazarım
Sizin yine 6 ay benim 12
Acemi birliğini geçirdik mi gerisi kolay bitanem ha 6 ay ha 12 ay böyle üzme kendini inşallah usta biliği de rahat sana yakın bi yere çıkarda sık sık ziyarete gidrsin
Aynen canım okunuyormuşta öyle detaylı değilmiş ya üsten bakıveriyollarmış sadece bende bu duyumuma göre yazarım didim
Hıı öyleyse iyi yoksa komutanların bizim mektubu okurken aşkı kabarmasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…