Sağol tatlım hoş geldinBundan sonra topiğimizi boş bırakmak yok anlaştık mı
insallah canım onun yokluguna alısırsam sınav bende:))Doğru canım aynı durum biz de de :) Sözünü tut Allah zihin açıklığı versin okuyanlara kazanırsın inşallahhhhhhhhhhhhh
Ben dün aldığım tepkiden sonra gndermemanlaştık canım
ben askerdeyken mektupla fotoğrafımı yada fotoğrafımızı göndermeyi düşünüyorumm
Bu dönemde gitmesi daha iyi olmuş aslında canım o askerdeyken sende sınava konsantre olursun vakit daha çabuk geçerinsallah canım onun yokluguna alısırsam sınav bende:))
Kızlar resim götürmüyolar benm sevdiceğim hiç götürmicek orda milyon tane erkek var olmaz öyle dedi. Ki zaten bi yaren arkdşmn sevgilisi de götürmemesi en iyisi çnkü askerde sivil insan resmi istiyolar sıkıntı olur dedi
İyi hadi birbirimizin halinden anlarız o zaman
Açıköğretime veterinerlik mi var
Ben sosyoloji okuyordum canım 3.sınıfım olacaktı bu yıl
Hayırlı olsun canım topiğimiz
ama ben sevdirebılıyorum:).. ınsallah sızlerde bi an once kavusursunuz:)Ayy fen bilgisini hiiiiiç sevmezdim
Senin adına çok sevindim güzelim inşallah atanırsında bi an önce yuvanızı kurarsınız
Aaa bunu yeni öğrenmiş oldum ne güzel canım hayırlısıyla mezun olursun inşallah.Dimi canım ya götürmesin sorun çıkmasın bi de durduk yere de sinirleri gerilmesin hem ya
Var canım olmaz mı bende var diye yazıldım zaten yoksa açıköğretim istemiyordumAslında 3.sınıf olmuşsun bi de canım yarılamışsın neden bıraktın ki
Selammmm
Bu konuda iddialıyım diyosun yaniama ben sevdirebılıyorum:).. ınsallah sızlerde bi an once kavusursunuz:)
6 ay ağlayarak geçer mi arada bir ağlayacağız hüzünleneceğiz ama bu dönemi çoğunlukla gülerek atlatacağız inşallahben dun aılesının yanına gonderdım sevdıcegımı butun aksam nasıl agladım sımdı guluyorum ya:)
insallah canım onun yokluguna alısırsam sınav bende:))
Sizin yine 6 ay benim 126 ay ağlayarak geçer mi arada bir ağlayacağız hüzünleneceğiz ama bu dönemi çoğunlukla gülerek atlatacağız inşallah
Aynen canım okunuyormuşta öyle detaylı değilmiş ya üsten bakıveriyollarmış sadece bende bu duyumuma göre yazarım didimBen dün aldığım tepkiden sonra gndermemMektup yazmak adettendir ama yazar mıyım bilmiyorum mağlum mektupları okuyorlarmış ne kadar rahat yazabilirsin ki. Belki hatıra olsun diye 1 mektup yazar gönderirim
bu sıkıntıyla calısıp derece de yaparızAmin canım. Aslında kafa dağıtmak için iyi birşey canım bol bol çalışalım bende açıköğretim okuyorm :)
ayy canım ya üzülmeSizin yine 6 ay benim 12
ahaah kesinlikle canım bu durumda kimse bizi geçemez ciddenbu sıkıntıyla calısıp derece de yaparız
söz konusu cevrende bos ınsanlar olunca konu acılmasın dıe derse gec bıle gıdebılıyosun6 ay ağlayarak geçer mi arada bir ağlayacağız hüzünleneceğiz ama bu dönemi çoğunlukla gülerek atlatacağız inşallah
ayy canım ya üzülmebak hep birlikte atlatıvercez inşallah
4 senedir bekle bekle içim kurudu inşallah önce ben yazarımeh ıddıalı sayılırım deneyımlerıme gorehadı bakalım seneye kım once evlılık tarıhı yazcak:)
Acemi birliğini geçirdik mi gerisi kolay bitanem ha 6 ay ha 12 ay böyle üzme kendini inşallah usta biliği de rahat sana yakın bi yere çıkarda sık sık ziyarete gidrsinSizin yine 6 ay benim 12
Hıı öyleyse iyi yoksa komutanların bizim mektubu okurken aşkı kabarmasnAynen canım okunuyormuşta öyle detaylı değilmiş ya üsten bakıveriyollarmış sadece bende bu duyumuma göre yazarım didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?