357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Sülüs tarihi 5 mayıs ama bzimki uzun dönem

selam kızlar. yurda girer girmez güvenlik bana mektup verdi. Sevgilim askere gitmeden bana mektup yollamış çok mutlu oldum :) bir de yazmış asker öncesi deneme mektubu:))

selam kızlar. yurda girer girmez güvenlik bana mektup verdi. Sevgilim askere gitmeden bana mektup yollamış çok mutlu oldum :) bir de yazmış asker öncesi deneme mektubu:))
Ayyy çok romantikkk Ne güzel ya :) Ben mektup yollarmıyım bilmiyorum okudukları için....:/

ayyyy çok romantikk yaaa ne güzel ne mutlu olmuşsundurrr canım yaaa
hemde çok ya baya da şaşırdım:)

Ayyy çok romantikkk Ne güzel ya :) Ben mektup yollarmıyım bilmiyorum okudukları için....:/
canım onların moralini baya yükselten bir şey mektup.. hatırası da var hem. okurlarsa okusunlar sevgimizi özlemimizi yazıcaz sonuçta

hemde çok ya baya da şaşırdım:)

canım onların moralini baya yükselten bir şey mektup.. hatırası da var hem. okurlarsa okusunlar sevgimizi özlemimizi yazıcaz sonuçta
Doğru diyorsun canım bende ustadayken atarım bi tane atmadım demeyim en azından :) :)

Mrb kızlar benım sevdıgım sabah 8 de aradı dersaneye gıdıcektım cok suslenme dedı :) bırde oglen ararmı dıe dusunurken aradı :) insallah egıtım basladıgındada boyle arayabılır. Evdeyken zaman hıc gecmıyo sıkılıyorum

Ayyy ne kadar romantik çok şanslısın canım ya artık günde 5 kere o mektubu okumak farzdır sana

ayyyy çok romantikk yaaa ne güzel ne mutlu olmuşsundurrr canım yaaa
Ahh ahh bende bu şarkıyı dinleyip ağlıyorum

Hekza canım benimki 1.tabur 5.bölükteymiş seninki nerdeydi. Bizim bölüktede kantin varmış ama o kantinde hiçbişey yokmuş diğer kantin uzakmış ve oraya gitmeleri yasakmış

Onlar yokken insanın içinden değil süslenmek aynaya bakmak gelmiyorki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…