- 3 Kasım 2014
- 1.080
- 214
- 93
Aynen canım kendilerine iyi bakarlar inşallah ..Kötü olurlarsa da revire giderler hastalanmazlar inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım kendilerine iyi bakarlar inşallah ..Kötü olurlarsa da revire giderler hastalanmazlar inşallah![]()
Sende iyiki varsın Belommmmm
Olmaz canım benim bak yakınına gelmese bile en azından doğuya düşmeyeceği kesin artık
Ah keşke tekrar aramasaydın o çok kötü. Bende whatsapı açıp açıp son görülmesine bakıyorum sanki girecekmiş bişeyler yazacakmış gibi. Bi de görümcem nişanlımın fotoğrafını koymuş profiline akşam yazdı bi açtım ayyy o anki durumumu anlatamam nişanlım yazdı sandım elim ayağım titredi
Canımıniçi güçlü olmak zorundasın tamam bugün zor geçecek ama günden güne alışacaksın. Bak ben dün arayana kadar hep ağladım sonra aradı durumunu öğrendim kendimi topladım. Aradığında sesinin kötü olduğunu duyup üzülmesini ister misin güçlü olmaya çalış ne olur
Benimki de bugün olacaktı. Acaba o aşı ateş fln yapar mı. Offf hasta olunca da çok nazlı olur yanında beni ister haşlanmış patates ister kim patates haşlayacak ki ona![]()
Çok güzel olurduSaatleri 3 saat ileri sarsakk da seslerini duysakkkkkk![]()
hadi hadi yine yine hep hep arasınlarrr yaaaaaÇok güzel olurdu![]()
Sülüs tarihi 5 mayıs ama bzimki uzun dönemYa cok haklisin, sagol yorumun icin insallah durumlar her iki tarafta da düzelir. Gercekten inanılır gibi degilama bunları uymak hani en azından yalnız olmadığımı bilmek güçlü durmama sebep oluyor. Rabbimin izniyle hersey yoluna girecek ve ustalıkta cok daha rahat edecekler insallah. Dua etmekten baska bisey gelmiyormuş gercekten insanin elinden. Senin sevdiğin nezmn gitti peki?
ayyyy çok romantikk yaaa ne güzel ne mutlu olmuşsundurrr canım yaaaselam kızlar. yurda girer girmez güvenlik bana mektup verdi. Sevgilim askere gitmeden bana mektup yollamış çok mutlu oldum :) bir de yazmış asker öncesi deneme mektubu:))
Ayyy çok romantikkkselam kızlar. yurda girer girmez güvenlik bana mektup verdi. Sevgilim askere gitmeden bana mektup yollamış çok mutlu oldum :) bir de yazmış asker öncesi deneme mektubu:))
hahaha aynı tepkiler yaa ah biz kızlarAyyy çok romantikkkNe güzel ya :) Ben mektup yollarmıyım bilmiyorum okudukları için....:/
Bi an senin mesajını benim mesajım sandım hahahahahahahaha aynı tepkiler yaa ah biz kızlar![]()
ayyyy çok romantikk yaaa ne güzel ne mutlu olmuşsundurrr canım yaaa![]()
canım onların moralini baya yükselten bir şey mektup.. hatırası da var hem. okurlarsa okusunlar sevgimizi özlemimizi yazıcaz sonuçtaAyyy çok romantikkkNe güzel ya :) Ben mektup yollarmıyım bilmiyorum okudukları için....:/
ya bende öyle de Allahım yaa attıgım mesaja bak o videoyu eklemicektim koptumBi an senin mesajını benim mesajım sandım hahahahaha![]()
Doğru diyorsun canım bende ustadayken atarım bi tane atmadım demeyim en azından :) :)hemde çok ya baya da şaşırdım:)
canım onların moralini baya yükselten bir şey mektup.. hatırası da var hem. okurlarsa okusunlar sevgimizi özlemimizi yazıcaz sonuçta
Geçen ilk gittiği gün ofisteki arkadaşlar o şarkıyı açtılar bana yaya bende öyle de Allahım yaa attıgım mesaja bak o videoyu eklemicektim koptum![]()
ay aynen ilk günler bende açıyodummGeçen ilk gittiği gün ofisteki arkadaşlar o şarkıyı açtılar bana ya![]()
Ayyy ne kadar romantik çok şanslısın canım ya artık günde 5 kere o mektubu okumak farzdır sanaselam kızlar. yurda girer girmez güvenlik bana mektup verdi. Sevgilim askere gitmeden bana mektup yollamış çok mutlu oldum :) bir de yazmış asker öncesi deneme mektubu:))
ayyyy çok romantikk yaaa ne güzel ne mutlu olmuşsundurrr canım yaaa![]()
Onlar yokken insanın içinden değil süslenmek aynaya bakmak gelmiyorki...Mrb kızlar benım sevdıgım sabah 8 de aradı dersaneye gıdıcektım cok suslenme dedı :) bırde oglen ararmı dıe dusunurken aradı :) insallah egıtım basladıgındada boyle arayabılır. Evdeyken zaman hıc gecmıyo sıkılıyorum![]()