Ararlar Ararlar ben inanıyorumİnşallahhhh ararlar
Ne dedi canımmmm gözünaydın hadi.. nasılmış ?Ayyyyy kizlarrr iyiki binmemisim tam otobuse bindimm aradiiiii
En zor zaman ilk gün zaten canım üzülmemek mümkünmü.. biz yine şükür biraz da olsa alıştıkBelomda 2 gündür yok yarın askerini uğurlayacak ağlayarak gelir yarın canım benim
Çok zor diyoruz ama yinede alışılıyor baksana 2 gün oldu bileEn zor zaman ilk gün zaten canım üzülmemek mümkünmü.. biz yine şükür biraz da olsa alıştık
Aradalarmis simdi iste sonunda kiyafetlerini alabilmislerr ah canim ya nasil özlemisim sanki aylardr konusmuyoz gibi hissediyorum daha ikigun oldu halbukiiiArarlar Ararlar ben inanıyorum
Ne dedi canımmmm gözünaydın hadi.. nasılmış ?
Ay kiyamam lunnam benim ayni duygulari yasiyoruz hep beraber kizlar valla birtek burda teselli buluyorumm ben yaÇok zor diyoruz ama yinede alışılıyor baksana 2 gün oldu bile
İlk gün kv daha çok üzülmesin diye hep tutmuştum kendimi tabi hemde nişanlımı üzmemek için. Ama eve geldikten sonra ölüyorum sanmıştım. Çok şükür günden günde daha iyi olacağız
İnsan tek bi mesajın bile kıymetini nasılda anlıyor değil miAradalarmis simdi iste sonunda kiyafetlerini alabilmislerr ah canim ya nasil özlemisim sanki aylardr konusmuyoz gibi hissediyorum daha ikigun oldu halbukiii
Hemdee nasill hemen zamam gecsin gideyim yanina kavusayim istiyorummmİnsan tek bi mesajın bile kıymetini nasılda anlıyor değil mi
Bizi binzden başkası bu kadar iyi anlayamaz ki. Anlatsak belki de abartma bi sen mi seviyosun bi sen mi asker uğurluyosun derler ama insan yaşamadan bilemiyor ki. Geçmişte yaşasa da küllendiği için bu denli hissedemiyor. Bi telefonun heyecanını bizden başka kim anlayabilir ki.Ay kiyamam lunnam benim ayni duygulari yasiyoruz hep beraber kizlar valla birtek burda teselli buluyorumm ben ya
Yemin törenine gidecekmisin canım karar verdin miHemdee nasill hemen zamam gecsin gideyim yanina kavusayim istiyorummm
Amiiiiiin aamiiiiiiiin Rabbim onlarla yaşlanmayı nasip etsinRabbim eksikliklerini göstermesin inşallah
Ayy kim bilir nasıl olurlar o kıyafetlerle öle görsem çok duygulanırım be ...Aradalarmis simdi iste sonunda kiyafetlerini alabilmislerr ah canim ya nasil özlemisim sanki aylardr konusmuyoz gibi hissediyorum daha ikigun oldu halbukiii
İnşallah canım benim bencede .. banada birtek burası iyi geliyor ya burası olmasa napardım kendimi nasıl avuturdum hiç bilmiyorum..Sizlerle konuştukça kendimde güç buluyorum dayanmak için.. yalnız olmadğımı görüyorumBizi binzden başkası bu kadar iyi anlayamaz ki. Anlatsak belki de abartma bi sen mi seviyosun bi sen mi asker uğurluyosun derler ama insan yaşamadan bilemiyor ki. Geçmişte yaşasa da küllendiği için bu denli hissedemiyor. Bi telefonun heyecanını bizden başka kim anlayabilir ki.
Burada yazabilmek hepimize teselli oluyor güç veriyor destek oluyoruz ne güzel. Ben burada güzel dostluklar kurabileceğimize de inanıyorum. Kkdan 2 arkadaşım var can ciğer olduk diyebilirim inşallah sizlerle de iyi dostluklar kuracağız buna inanıyorum
Hemdee nasill hemen zamam gecsin gideyim yanina kavusayim istiyorummm
Ya insallah yani hepinizi tek tek tanimiyorum insanin kani kayniyo ya bu da birbirmizi cok iyi anladigmiz icin dedigin gbi disarda herkes boyle anlamiyo yasamayan gercekten bilemiyo bu duygulari bende bilmezdim eskiden yani. Insallah lunam dedigin gibi cok guzel dostluklarimiz olurBizi binzden başkası bu kadar iyi anlayamaz ki. Anlatsak belki de abartma bi sen mi seviyosun bi sen mi asker uğurluyosun derler ama insan yaşamadan bilemiyor ki. Geçmişte yaşasa da küllendiği için bu denli hissedemiyor. Bi telefonun heyecanını bizden başka kim anlayabilir ki.
Burada yazabilmek hepimize teselli oluyor güç veriyor destek oluyoruz ne güzel. Ben burada güzel dostluklar kurabileceğimize de inanıyorum. Kkdan 2 arkadaşım var can ciğer olduk diyebilirim inşallah sizlerle de iyi dostluklar kuracağız buna inanıyorum
Şu sıralar olmaz zate tatlım eğitimdelerdir..Bir iki saat sabredelim...Benımkınden hala ses yok(
Valla en samimi arkadaşma anlatıyorum geçer sabret diyor yani anlamıyor ki yaşamayan :/ İyi ki bulmuşum sizleriYa insallah yani hepinizi tek tek tanimiyorum insanin kani kayniyo ya bu da birbirmizi cok iyi anladigmiz icin dedigin gbi disarda herkes boyle anlamiyo yasamayan gercekten bilemiyo bu duygulari bende bilmezdim eskiden yani. Insallah lunam dedigin gibi cok guzel dostluklarimiz olur
Yemin toreni degilde ondan sonra iki hafta carsi izinleri varmis onda gitmek istiyorum otobus yada ucak ayarlayabilirsemmYemin törenine gidecekmisin canım karar verdin mi
Sizinkılerde mi aramadı canım yoks ben tek mıyımŞu sıralar olmaz zate tatlım eğitimdelerdir..Bir iki saat sabredelim...
Benimkine baştan 2 beden büyük kıyafet vermişler gitmiş zorla değiştirmişAyy kim bilir nasıl olurlar o kıyafetlerle öle görsem çok duygulanırım be ...
İnşallah canım benim bencede .. banada birtek burası iyi geliyor ya burası olmasa napardım kendimi nasıl avuturdum hiç bilmiyorum..Sizlerle konuştukça kendimde güç buluyorum dayanmak için.. yalnız olmadğımı görüyorum
Ama o kadar özleyip de sonunda görmek çooooook güzel olacak
Arar tatlım bi de seninkinin yeri değiştiği için bugün prosedürleri fln hallediyodur akşama vakit bulduğu gibi arar inşallahBenımkınden hala ses yok(
Hala birbirimizi karıştırıyoruz tam anlamıyla tanışamadık ama inşallah zmnla iyice tanışacağız sadece askerlikte değil bütün dertelerimizi sıkıntılarımızı paylaşıp ortak olacağızYa insallah yani hepinizi tek tek tanimiyorum insanin kani kayniyo ya bu da birbirmizi cok iyi anladigmiz icin dedigin gbi disarda herkes boyle anlamiyo yasamayan gercekten bilemiyo bu duygulari bende bilmezdim eskiden yani. Insallah lunam dedigin gibi cok guzel dostluklarimiz olur
Bulunduğun yerle mesafe ne kadar canm ayarlayabilirsen çok iyi olur gerçektenYemin toreni degilde ondan sonra iki hafta carsi izinleri varmis onda gitmek istiyorum otobus yada ucak ayarlayabilirsemm
Benim teslim olduğundan beri ilk kez bugün aradı canım onda da sadece 2 dk konuşabildik her bölüğün eğitim düzeni başka 1-2 saate boş kalacaklar inşallah arayabilir o zamanZ
Sizinkılerde mi aramadı canım yoks ben tek mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?