• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Benimkine baştan 2 beden büyük kıyafet vermişler gitmiş zorla değiştirmiş:-)

Arar tatlım bi de seninkinin yeri değiştiği için bugün prosedürleri fln hallediyodur akşama vakit bulduğu gibi arar inşallah

Hala birbirimizi karıştırıyoruz tam anlamıyla tanışamadık ama inşallah zmnla iyice tanışacağız sadece askerlikte değil bütün dertelerimizi sıkıntılarımızı paylaşıp ortak olacağız

Aynen tatlım gittikçe kalabalıklaştığımız için biraz karışabiliyor bazen dediğin gibi 6 ayda iyice tanışırız :)

Benimki de aynı şekilde 9 ve 10 gibi bi de 12 de aradı sonra işleri varmış arayamam dedi seninki de yemekten sonra arar bence. Bi de yer değişikliğinden dolayı ancak yerleşiyordur

Benimki de aynı şekilde 9 ve 10 gibi bi de 12 de aradı sonra işleri varmış arayamam dedi seninki de yemekten sonra arar bence. Bi de yer değişikliğinden dolayı ancak yerleşiyordur
Evet ben dun aramaz dıe beklemıstım ıkı kez aradı asıl bugun beklememelymısım

bak ne güzel dün 2 kez aramız bebeğim bu akşamda arar mutlaka
Aranızda en az konuşabilen benim:KK43:
Duruma göre değişecek canım kimi gün seninki daha çok arıycak bizimkler aramayacak belki... belli olmaz o günki görevlerine bağlı

Selam kızlar :) Size destek olmaya geldim :) Erkek arkadaşım mayısta gitmişti, dün bitirdi askerliği. Artık evinde :)

Üzmeyin kendinizi bu kadar. Sonuçta yapması gereken bir şey, eninde sonunda yapacak herkes. Hatta gittiği için sevinin, zaman geçtikçe daha zor gelecekti beklemek.

Acemilikte zorlanacaksınız ama bir ayın sonunda rahatlarsınız merak etmeyin. ;)

Askerlik psikolojisi ayrı bir şey, ama abartıp size sürekli kötü davranırsa yollayın gitsin ;)

Ustalığa geçince telefonları alırlar zaten, o zaman rahat edersiniz. Sevgilinizin askere gitmesi dünyanın sonu değil, her gün ağlayıp da kendinizi sürekli mutsuz etmeyin.

İnşallah bir an önce geçer zaman, sevdiklerinize kavuşursunuz ;)

Selam kızlar :) Size destek olmaya geldim :) Erkek arkadaşım mayısta gitmişti, dün bitirdi askerliği. Artık evinde :)

Üzmeyin kendinizi bu kadar. Sonuçta yapması gereken bir şey, eninde sonunda yapacak herkes. Hatta gittiği için sevinin, zaman geçtikçe daha zor gelecekti beklemek.

Acemilikte zorlanacaksınız ama bir ayın sonunda rahatlarsınız merak etmeyin. :KK66:

Askerlik psikolojisi ayrı bir şey, ama abartıp size sürekli kötü davranırsa yollayın gitsin :KK66:

Ustalığa geçince telefonları alırlar zaten, o zaman rahat edersiniz. Sevgilinizin askere gitmesi dünyanın sonu değil, her gün ağlayıp da kendinizi sürekli mutsuz etmeyin.

İnşallah bir an önce geçer zaman, sevdiklerinize kavuşursunuz :KK66:
Selam canım hoşgeldinn..üzülüyoruz tabi ama dediklerinde haklısın ... eninde sonunda olması gerekiyordu biyandan seviniyorum aradan çıkacak diye:KK68:

Duruma göre değişecek canım kimi gün seninki daha çok arıycak bizimkler aramayacak belki... belli olmaz o günki görevlerine bağlı
Evet doğru diyosun canım bi de ilk günler daha tam düzeni anlamadık o yüzden telefon başında bekleyeceğiz

İnsallah duzene gırerlerse dha sık ararlar canım ınsallah :KK43:

İnşallahhhh canım

Acemilikte zorlanacaksınız ama bir ayın sonunda rahatlarsınız merak etmeyin. :KK66:

Askerlik psikolojisi ayrı bir şey, ama abartıp size sürekli kötü davranırsa yollayın gitsin :KK66:

Hoş geldin tatlım. Ne mutlu sana askerine kavuşmuşsun gözün aydın şimdi senden mutlusu yoktur:KK37:
Söylediklerin çok doğru ama daha 2 gün oldu dur azcık üzülelim adettendir:KK48:
Rabbim bize de kavuştuğumuz günleri göstersin inşallah

Selam canım hoşgeldinn..üzülüyoruz tabi ama dediklerinde haklısın ... eninde sonunda olması gerekiyordu biyandan seviniyorum aradan çıkacak diye:KK68:

Hoşbulduk :) Tabi ki, gitmesini beklemek daha zor oluyor. İnsan bi yerden sonra gitsin de bi an önce bitirsin demeye başlıyor :) Başlamak bitirmenin yarısıdır derler, ilk gittiği zaman bana da zor geliyordu ama bir şekilde geçiyor zaman, anlamayacaksınız bile, emin olun ;)

Hoşbulduk :) Tabi ki, gitmesini beklemek daha zor oluyor. İnsan bi yerden sonra gitsin de bi an önce bitirsin demeye başlıyor :) Başlamak bitirmenin yarısıdır derler, ilk gittiği zaman bana da zor geliyordu ama bir şekilde geçiyor zaman, anlamayacaksınız bile, emin olun :KK66:
İnşallah canım buna inandırmaya çalışıyorum kendimi.. önceden giderse ölürüm biterim diyordum ama şimdi iiyim sesini duyabiliyorum inşallah hep duyabilirim ... hergeçen gün güzel günler için bir aşama gibi geliyor... belki zamanla daha özledikçe zorlaştığı dönemler gelebilir ama Bizde nisanın bittiği günleri 4 gözle bekliyoruz:KK36::KK37:

canim hosgeldin icimize su serptinnn:):):)

kizlar benim sevgilim 2. kez aradı bugün hissediyormu ne az once arkadasima demistim arasin suan cok ihtiyacim var morale diye 10 dk sonra aradi :) :) simdi ictima varmis ondan sonrada yemek yiceklermis yemekten sonra tekrar aricak bakalim gözüm telefonda :) bide ogle yemeginde sonunda duzgun bisey vermişler kofte yemis en sevdigi yemek lezzetsiz olsada yemis ya ona sevindim boğazmdan bisey gecmiyo 2 gundur sadece kahvalti yapıyorum

kizlar benim sevgilim 2. kez aradı bugün hissediyormu ne az once arkadasima demistim arasin suan cok ihtiyacim var morale diye 10 dk sonra aradi :) :) simdi ictima varmis ondan sonrada yemek yiceklermis yemekten sonra tekrar aricak bakalim gözüm telefonda :) bide ogle yemeginde sonunda duzgun bisey vermişler kofte yemis en sevdigi yemek lezzetsiz olsada yemis ya ona sevindim boğazmdan bisey gecmiyo 2 gundur sadece kahvalti yapıyorum
Ohh Ohhh ne güzel haberler bunlar canımm :eek:Artık darısı başımızaa bekliyoruz :)) Şimdi işteyim diye aramaz gerçi... dün öyle demişti 5 gibi arayabilirdim ama iş çıkışında arayım dedim dedi... 6 bçuk gbi arayacağını söyledi bekliyorum:KK68:

Back