357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

İnşallah ya inşallah ama şöyle bi baktım herkesin yeri güzel bence çok rahat olacaklar. Ya bizimkinin şansı şu orası ikinci kez acemilik alıyormuş önceden kabul etmiyormuş ve eğitim yeri bile yokmuş ondan hiç bişi yapamıyorlar. Sadece sağa sola dön gibi şeyler varmış.Arkdaşları da çok kafa dengiymiş. Tabi daha 2.gün zaman ne gösterir bilinmez dimi

Benimkide daha aramadı. Sesini duyamadığım her dakika bir yılmış gibi geliyor. Bugün inşallah arayabilir.

Kizlar bu konuda deneyimli oldum artik gitcegi yeri ogrendigimden beri midemde agri bulanti yanma hersey vardi stres inanilmaz etkiliyo gecicek merak etmeyin ama bu surecte siz kendinizi yipratmayin yeterki :)
;( haklisin tatlim ama dun valizini hazir
Kizlar bu konuda deneyimli oldum artik gitcegi yeri ogrendigimden beri midemde agri bulanti yanma hersey vardi stres inanilmaz etkiliyo gecicek merak etmeyin ama bu surecte siz kendinizi yipratmayin yeterki :)
InsaAllah gecicek tatlim ama dun o valizi hazirlarken okadar kotu oldumki cok zormus gercekten

Kızlar ilk gün gerçekten çok zor oluyor ama o oraya varıp sizi arayacak ve siz sesini duyduktan sonra çok rahatlayacaksınız inşallah

Eklemedik kuzucum Manisa/alasehir acemilik tatlim uzun donem benim sevdigim usta birligi mechul
Tamam canım ekliyorum şimdi inşallah usta birliği güzel rahat sana yakın bi yere çıkar içini ferah tut

gozun aydin canimmm simdi bi sesini duydu ya dayanamaz surekli arar merak etme. seninki en azindan iyiyim diyo benimkisi acik acik bitmez bu askerlik seni cok ozledm diyo onun üzülmesi beni kahrediyo
Sağolasın güzelim aslına bakarsan benimkinin sesi de bozuk geliyodu daraldım fln dedi ama elbet alışacaklar canım benim daha sadece 1 gece geçirdiler

Benimkide daha aramadı. Sesini duyamadığım her dakika bir yılmış gibi geliyor. Bugün inşallah arayabilir.
Bu akşam mutlaka arayacaktır canım aramadığında bende çok üzgündüm ama sıra gelmediğini söyledi muhtemelen seninkinde de öyledir kendini üzmemeye çalış aradığında sesini iyi duysun

canım benı dun aradı ama bugun hıc aramadı senınkı aradı mı bugun*

canım benı dun aradı ama bugun hıc aramadı senınkı aradı mı bugun*

bugün hiç aramadı ama dun gece konsutuk
Tatlım seninkiyle aynı bölükte mi bilmiyorum ama beni teslim olduğundan beri ilk kez bugün saat 2 gibi aradı. Çok kalabalıkmış sıra beklerken komutanlar çağırıyolarmış arayamıyomuş zaten konuşurkende arkada bekleyenler var diye sadece 2 dk arayabildi

çok sevındım senın adına benımkı dun teslım oldu aradı ama 40 sn ye konsutuk cok soguk dedı ıyıym dedı o kadar ama bugun hıc aramadı ınsallah ıyıdırler 2. böluk 2 tabur galıba ole soylemıstı senınkı ?

Benim hangi bölük olduğunu sormak aklıma bile gelmedi ki yemin törenini sormak aklıma geldi sadece o da 28indeymiş
Bakalım bu akşam ararlarsa daha çok konuşuruz belki

Benim hangi bölük olduğunu sormak aklıma bile gelmedi ki yemin törenini sormak aklıma geldi sadece o da 28indeymiş
Bakalım bu akşam ararlarsa daha çok konuşuruz belki

inşallah ararlar ankaranın soğuğuda cok fena kıyamam yaa valla yedıgım ıctıgım bogazıma takılıyor ıns cabucak bıter hepimizinki..

Kızlarrrrr bakın 1 gün daha bitmek üzeree 6 gibi serbest bırakırlar herhalde ..yine seslerini duyabilicezzz

Kızlarrrrr bakın 1 gün daha bitmek üzeree 6 gibi serbest bırakırlar herhalde ..yine seslerini duyabilicezzz
Evet 5.30dan yemekten sonra bende ararlar diye dusunuyorum ama varya suan metroya binmem gerekiyo tel cekmiyo diye binmiyorum yolu uzatiyorum ya ararsaaaaaa

Evet 5.30dan yemekten sonra bende ararlar diye dusunuyorum ama varya suan metroya binmem gerekiyo tel cekmiyo diye binmiyorum yolu uzatiyorum ya ararsaaaaaa

bende tuvalete bıle telefonla gırıyorum ya ararsa ulaşamazsa dıye :)

Amiiin tatlimmm insaAllah insaAllah

inşallah ararlar ankaranın soğuğuda cok fena kıyamam yaa valla yedıgım ıctıgım bogazıma takılıyor ıns cabucak bıter hepimizinki..
Evet soğuk oluyo ama dün hava güzel demişti polar içlik almıştık inşallah sıcak tutar onlar

İnşallahhhh ararlar

Bende sabahtan beri ya müşteri gelirde açamazsam diye diken üstünde oturuyodum neyse boş olduğumda aradı

Ayyyyy kizlarrr iyiki binmemisim tam otobuse bindimm aradiiiii
Hadi gözün aydın tatlım

Belomda 2 gündür yok yarın askerini uğurlayacak ağlayarak gelir yarın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…