357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

şuan varya şoktayım .. O Kadar önceden giden deneyimli birisini aradık ..soralım nasıl biyermiş diye ..faceimde bir arkadaşm vardı hep askerdeyken facede takılırdı resim koyardı .. ben de derdim ki sevgilime keşke sende öyle olsan ... meğersemmm o arkadaş da sevgilimin gittiği yerde yapmış ve ben bunu şuan öğreniyorum

canım benimkisi 1.piyade 2.tabur 6 bölük. 1. takım 2. manga batı kışla dedi

ne guzel canimmmm insallah senin sevgilinde oyle rahat olurr :) benim sevgiliminde cocukluk arkadasi Muşta askerlik yapiyo suan ve hep facete benim sevgilimde usta birligine gidince hep telefonu olur diye umut ediyoruzz:) allahim hepimize yardimci olsun telefon kullansinlar ins

İnşallah tatllım ya umudumuz o ..ankesörlüden rahat arasa ben onada razıyım gerçi...

Aradııııı aradıııııı yaşasın azda olsa sesini duyabildim yemin töreni 28indeymiş. Dün gece hiç uyuyamamış ilk günden daraldım burda çok saçma kuralları var diyo. Tam aramak için sıraya giriyorum çağırıyolar diyo sabah 5buçukta uyandırmışlar sesi pek iyi gelmiyodu ama yinede iyiyim dedi arkada bekleyenler varmış o yüzden çok konuşamadık şükürler olsun ya sesini duydum sonunda

Kızlar benimmi daha gitmedi bu gce biniyo ama bendeki stres şuan onda yoktur heralde mide bulantısı mideme kramplar giriyo yemek falan yiyemiyorum inşallah hep böyle olmam bir de Mamak da yapanlar hiç arayamamış ona da çok canım sıkıldı

Oh hadi gözünaydın canımm .. öyleymiş benimkide tam sıradayken komutan tutmuş kafasından makara yapmış ne kuyruğu bu diye

Canım benim gittiği gibi gelecek inşallah bak bizim 2 gün oldu bile. Zor olsa da günler geçiyor mecburen sabredeceğiz dayanacağız. Bizde Mamaktayız teslim olduğundan beri ilk kez arayabildi 300 kişilermiş kalabalıkmış

Oh hadi gözünaydın canımm .. öyleymiş benimkide tam sıradayken komutan tutmuş kafasından makara yapmış ne kuyruğu bu diye
Sağolasın canım benim ah bu komutanlar mahvetti bizi

yemın torenı nasıl 28 ınde kızlar acemılık kac gun ozaman
Her yerin kendine göre değişiyor canım

Yalniz degilsin tatlim beninkide yarin sabah gidiyo ayni durumdayiz mideme tas koymuslar gibi sanki

Çok şükür bizde sabahtan beri 3 kez konuştuk. Çok rahat yaa böyle giderse askerden dönmek istemicek diye korkuyorum

Yalniz degilsin tatlim beninkide yarin sabah gidiyo ayni durumdayiz mideme tas koymuslar gibi sanki
Kizlar bu konuda deneyimli oldum artik gitcegi yeri ogrendigimden beri midemde agri bulanti yanma hersey vardi stres inanilmaz etkiliyo gecicek merak etmeyin ama bu surecte siz kendinizi yipratmayin yeterki :)

gozun aydin canimmm simdi bi sesini duydu ya dayanamaz surekli arar merak etme. seninki en azindan iyiyim diyo benimkisi acik acik bitmez bu askerlik seni cok ozledm diyo onun üzülmesi beni kahrediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…