Benimkine baştan 2 beden büyük kıyafet vermişler gitmiş zorla değiştirmiş
Arar tatlım bi de seninkinin yeri değiştiği için bugün prosedürleri fln hallediyodur akşama vakit bulduğu gibi arar inşallah
Hala birbirimizi karıştırıyoruz tam anlamıyla tanışamadık ama inşallah zmnla iyice tanışacağız sadece askerlikte değil bütün dertelerimizi sıkıntılarımızı paylaşıp ortak olacağız
Canım bugün bi sabah 9 da aradı bide 12 de öğle arasında bidaha 6 dan sonra arayabilirim dediZ
Sizinkılerde mi aramadı canım yoks ben tek mıyım
Ne guzel sanslısın bende derste oyle telefonla gozgozeydım hep :/Canım bugün bi sabah 9 da aradı bide 12 de öğle arasında bidaha 6 dan sonra arayabilirim dedi
Akşam yemeğinden sonra kesin arar canım merak etmeNe guzel sanslısın bende derste oyle telefonla gozgozeydım hep :/
Evet ben dun aramaz dıe beklemıstım ıkı kez aradı asıl bugun beklememelymısımBenimki de aynı şekilde 9 ve 10 gibi bi de 12 de aradı sonra işleri varmış arayamam dedi seninki de yemekten sonra arar bence. Bi de yer değişikliğinden dolayı ancak yerleşiyordur
İnsallah canım benımAkşam yemeğinden sonra kesin arar canım merak etme
bak ne güzel dün 2 kez aramız bebeğim bu akşamda arar mutlakaEvet ben dun aramaz dıe beklemıstım ıkı kez aradı asıl bugun beklememelymısım
Duruma göre değişecek canım kimi gün seninki daha çok arıycak bizimkler aramayacak belki... belli olmaz o günki görevlerine bağlıbak ne güzel dün 2 kez aramız bebeğim bu akşamda arar mutlaka
Aranızda en az konuşabilen benim
İnsallah duzene gırerlerse dha sık ararlar canım ınsallahbak ne güzel dün 2 kez aramız bebeğim bu akşamda arar mutlaka
Aranızda en az konuşabilen benim
Canım bak arayacak ve sen burada bunu paylaşacaksın kiiiiiİnsallah duzene gırerlerse dha sık ararlar canım ınsallah
Selam canım hoşgeldinn..üzülüyoruz tabi ama dediklerinde haklısın ... eninde sonunda olması gerekiyordu biyandan seviniyorum aradan çıkacak diyeSelam kızlar :) Size destek olmaya geldim :) Erkek arkadaşım mayısta gitmişti, dün bitirdi askerliği. Artık evinde :)
Üzmeyin kendinizi bu kadar. Sonuçta yapması gereken bir şey, eninde sonunda yapacak herkes. Hatta gittiği için sevinin, zaman geçtikçe daha zor gelecekti beklemek.
Acemilikte zorlanacaksınız ama bir ayın sonunda rahatlarsınız merak etmeyin.
Askerlik psikolojisi ayrı bir şey, ama abartıp size sürekli kötü davranırsa yollayın gitsin
Ustalığa geçince telefonları alırlar zaten, o zaman rahat edersiniz. Sevgilinizin askere gitmesi dünyanın sonu değil, her gün ağlayıp da kendinizi sürekli mutsuz etmeyin.
İnşallah bir an önce geçer zaman, sevdiklerinize kavuşursunuz
Evet doğru diyosun canım bi de ilk günler daha tam düzeni anlamadık o yüzden telefon başında bekleyeceğizDuruma göre değişecek canım kimi gün seninki daha çok arıycak bizimkler aramayacak belki... belli olmaz o günki görevlerine bağlı
İnsallah duzene gırerlerse dha sık ararlar canım ınsallah
Hoş geldin tatlım. Ne mutlu sana askerine kavuşmuşsun gözün aydın şimdi senden mutlusu yokturSelam kızlar :) Size destek olmaya geldim :) Erkek arkadaşım mayısta gitmişti, dün bitirdi askerliği. Artık evinde :)
Üzmeyin kendinizi bu kadar. Sonuçta yapması gereken bir şey, eninde sonunda yapacak herkes. Hatta gittiği için sevinin, zaman geçtikçe daha zor gelecekti beklemek.
Askerlik psikolojisi ayrı bir şey, ama abartıp size sürekli kötü davranırsa yollayın gitsin
Ustalığa geçince telefonları alırlar zaten, o zaman rahat edersiniz. Sevgilinizin askere gitmesi dünyanın sonu değil, her gün ağlayıp da kendinizi sürekli mutsuz etmeyin.
Selam canım hoşgeldinn..üzülüyoruz tabi ama dediklerinde haklısın ... eninde sonunda olması gerekiyordu biyandan seviniyorum aradan çıkacak diye
İnşallah canım buna inandırmaya çalışıyorum kendimi.. önceden giderse ölürüm biterim diyordum ama şimdi iiyim sesini duyabiliyorum inşallah hep duyabilirim ... hergeçen gün güzel günler için bir aşama gibi geliyor... belki zamanla daha özledikçe zorlaştığı dönemler gelebilir ama Bizde nisanın bittiği günleri 4 gözle bekliyoruzHoşbulduk :) Tabi ki, gitmesini beklemek daha zor oluyor. İnsan bi yerden sonra gitsin de bi an önce bitirsin demeye başlıyor :) Başlamak bitirmenin yarısıdır derler, ilk gittiği zaman bana da zor geliyordu ama bir şekilde geçiyor zaman, anlamayacaksınız bile, emin olun
Selam kızlar :) Size destek olmaya geldim :) Erkek arkadaşım mayısta gitmişti, dün bitirdi askerliği. Artık evinde :)
Ohh Ohhh ne güzel haberler bunlar canımmkizlar benim sevgilim 2. kez aradı bugün hissediyormu ne az once arkadasima demistim arasin suan cok ihtiyacim var morale diye 10 dk sonra aradi :) :) simdi ictima varmis ondan sonrada yemek yiceklermis yemekten sonra tekrar aricak bakalim gözüm telefonda :) bide ogle yemeginde sonunda duzgun bisey vermişler kofte yemis en sevdigi yemek lezzetsiz olsada yemis ya ona sevindim boğazmdan bisey gecmiyo 2 gundur sadece kahvalti yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?