357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Günaydın canlarr =) Şafak 67 ayyy bana asker künyesi yaptırmış ikimizin adınaa çok mutlu oldumm

Pek kimse yok lunnacim sen nasılsın
Evet kuzu kimsecikler yok artık bende pek giremiyorum işlerden fırsat olmuyor bu aralar ne güzel askerlerine kavuşanlar olmuş darısı başımıza inşallah
Ama Frances bize niye kızmış
Günaydın canlarr =) Şafak 67 ayyy bana asker künyesi yaptırmış ikimizin adınaa çok mutlu oldumm
Günaydın balım şafak 78
Plakalara düşünce daha bi zevkli gelmeye başladı saymak az kaldığını gördükçe acayip mutlu oluyorum
Aa ne güzel kargo mu yapacak nasıl göndericek sana sen sevgililer günü için bişeyler bulabildin mi kuzum

Amin canım benim .. kimseler ugramiyr diye olsa gerek
Günaydın canlarrrr

Günaydın canım Naber

Aynen canım yaa =) yok pazar günü yanına gittiğimde verdi =) Evet bende hazırlamıştım verdim o gün =) bu salıda izne gelecek =)) Eğer rapor alabilirse rapor alıcak uzamasın diye bakalım inşallah alırda 5 gün uzamaz=))olsun zaten ne kaldıki şurada bitti sayılır

Günaydın kızlarrrrr .. Nasıl keyiflerr =)) Şaka maka geçiyor günler =) Kaldı 63 =) 50 lere düşmeye az kaldı

Günaydın canım benim .. fena değilim ben işte :) hasret iki ay sonra bitiyor desene :)
İnşallah canm benimm yaa =)) Yarın da izne geliyor 11 gün burada 9+2 kullanmaya karar vermiş.. ama doktora gidick rapor alabilirse aldığı kadarı kardır uzamaması için bakalm=)

İnşallah canm benimm yaa =)) Yarın da izne geliyor 11 gün burada 9+2 kullanmaya karar vermiş.. ama doktora gidick rapor alabilirse aldığı kadarı kardır uzamaması için bakalm=)

gözün aydın canım benim :) bu arada eğer rapor alirsaniz asamaları nerden yani devlet mi falan hangi bölümden paylasirsan çok mutlu olurum bizim de öyle bi istegimiz var ama hiç bilmiyoruz o sebeple

Kızlar nişanlım da izni bittikten sonra 10 gün rapor aldı üniversite hastanesinden ortopediden . Ama önce komutanını aradı izin aldı çünkü eğer komutanı gel burda dinlen derse oraya gitmek zorunda diye. Komutanı da sağolsun izin verdi

Canim askeri hastane ye onaylattinz mi peki kimisi onaylatmak lazım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…