357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Günaydın kızlarrrr

Günaydın tatlımmmm bende anlaamadım herkez çok yoğun sanırımmm of ya şafağa bak

Of caniminiciii ya hiç sorma zaman geçiyor diyordum ama bu sabah askerimle konuştum hepten durdu zaman .. Burası çok kötü bıktık dedi bugün telefonlarinida almışlar zaten carsi yik dogudayz simdi telefonda yok diyo çok sikiyorlarmis .. bide komutan suçu olmadığı halde bi arkadaşını dovmus iyice canı sıkılmış. . Iki gun önce küçük bi çatışma olmuş bana daha yeni söyledi beş dk sürmüş onlar o kadar iyi ki diyo biz daha kaç aylık askeriz dedi .. hep taciz atışı oluyormuş zaten kendimi korkudan yere atmaktan kollarım yara oldu dedi .. ya o kadar kötüyüm ki biraz uzun oldu ama içim doldu artık ona mi moral vereyim kendime mi allahım ya sen bizlere yardım et

Ah kuzucum benim ya kıyamam sana Allahım askerini tüm askerlerimizi korusun kimsenin canı yanmasın Telefonları alması kötü olmuş ama ankesörlüden arar yine tatlım doğu da çarşıya çıkmaması daha güvenlidir emin ol
Askerlerin önüne çıkmaya cesaret eden vatanı bölmeye çalışan yok yere ailelerin sevdiklerinin yüreğine kor koyanların iki yakası bir araya gelmesin İNŞALLAHHHHHHHHHH

sen sıkma canını herşey geçecek bol bol dua et moral vermeye çalış sakın bırakma kendini tatlım benim inşallah bir daha da böyle birşey yaşamazsınız biz yanındayız her zaman kuzucum üzülme

canımınici çok saol nede güzel moral verdin allahım hepimize güç versin inşallah dediğin gibi kimsenin ocağına ateş dusurmesin Allah .. zaman su gibi Aksın artık .. ve iyi ki varsın iyi ki varsınız canım benim

Sende iyi ki varsın canımın içi aminnn aminnnnn 365 den düştük 270 e bu bile birşey valla
200 lerden sonra rahatlarız biraz daha

Sende iyi ki varsın canımın içi aminnn aminnnnn 365 den düştük 270 e bu bile birşey valla
200 lerden sonra rahatlarız biraz daha
Aynen canim benim nisan 15 şafak 199 olacak şu iki ay sıkıntı işte ama olsun zaman geçiyor .. senin askerin izne gelecek miya da ne zamanlar da kullanacak

Aynen canim benim nisan 15 şafak 199 olacak şu iki ay sıkıntı işte ama olsun zaman geçiyor .. senin askerin izne gelecek miya da ne zamanlar da kullanacak
Ah kuzucum mayıs diyorum bende mayıstan sonra rahatız diyorum aynen oyalandığın birşey varsa geçiyor zaman kuzucm Yok kuzucum ya benimki ben gelmicem deyip duruyor ama belli de olmaz ya

Ah kuzucum mayıs diyorum bende mayıstan sonra rahatız diyorum aynen oyalandığın birşey varsa geçiyor zaman kuzucm Yok kuzucum ya benimki ben gelmicem deyip duruyor ama belli de olmaz ya
Ay inşallah dayanabilir o da haklı 15 gun erken tezkere alacak gelmezse keyfide iyise sikinti yok sevdicegm Mayıs in besin de düğün var Komutanım demiş nisan sonu gibi gelecek heralde bakalım hatta gelince de rapor alicam diyo tabi güzel hayaller ama bakalım

İnşallah kuzucum ya Ohhh hadi inşallahhhhh gelir de yüzün güler rapor vermiyorlar bebeğim çok zor diye biliyorum ben

Prensesss günaydın tatlım iyiyiz sen nasılsın nelerdesin cidden yoktun bi süredir

EVET BEBEĞİM İŞLER YOĞUNDU EVFDE İNTERNET OLMADIĞI İÇİN AKLIM HEP BURDAYDI KIZLAR NAPTI diye merak ediyordum birde oğluşum hastaydı biraz onunla uğraştım çok şükür iyi şimdik :) Askerim iyi olduğunu söylüyor tel yasaklanmış 2 gün önce atışları vrdı dün bölük komutanı gelmiş 1 haftadır yoğunlarmış yerini değiştirmişler yamekhanedeydi şimdi gözcülük yapacakmış bilmiyorum inşallah tüm askerlerimiz iyi olurlar canım..sen ansılsın askerin ansıl canım varmı problem inşallh yokturdur..

Günaydınn kızlarrrrrr :) ŞAFAK 75 Bittt zamannn =)) Bu Pazar yine Ankara'ya yanına gidiyorum inşallah =)) Sizler Nasılsınız bakalımm??

Günaydın tatlımm bende olmayınca napıyo aceba dedim.geçmiş olsun iyi mi şimdi oğlun kuzucum Evet kuzucum denetime geliyorlar öyle inşallah daha iyi olur orda tatlım bende iyiyim çok şükür şimdilik bir problemimiz yok ilerleyen zamanlar için ne olur bilemem işte Rabbim tüm askerlerimizi korusun tez zamanda sevdiklerine teslim etsin

Günaydınn kızlarrrrrr :) ŞAFAK 75 Bittt zamannn =)) Bu Pazar yine Ankara'ya yanına gidiyorum inşallah =)) Sizler Nasılsınız bakalımm??
Bujummmmmmmmm Görüşemedik senle de Ohhh şafak bitmiş sizde de unutursunuz bizi tabi Hayırlı yolculuklar şimdiden tatlım

günaydın canımm....AMİN CANIM çok şükür şimdi gayet iyi ...aman iyi ol canım olmasın sıkıntı stres ...tez zamanda kavuşalım inşallah balım benim opüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…