357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Günaydınn kızlarrrrrr :) ŞAFAK 75 Bittt zamannn =)) Bu Pazar yine Ankara'ya yanına gidiyorum inşallah =)) Sizler Nasılsınız bakalımm??

oooo beraberiz balımmmmm:) az kaldı azzz ohhh ne gzüel ben hala göremdim gelmedi izine flana nisanda görüşcez artık başka bir sıkıntı yok işte bene denetim yapılmış komutanlar geliş yemekhaneden almışlar gözcülüğe vermişler iyiyim diyor msj atamıyoruz akşamları sıkıntı olmuş ama çok çok şükür canım ...sana ii yolculuklar birtanem :)

günaydın canımm....AMİN CANIM çok şükür şimdi gayet iyi ...aman iyi ol canım olmasın sıkıntı stres ...tez zamanda kavuşalım inşallah balım benim opüyorum...
Aminnnn inşallahhhh tatlım benim inşallah hepimiz iyi oluruz üzüntü bizden uzak dursun bende öpüyorum seni tatlım gitme kaybolma yine

Bujummmmmmmmm Görüşemedik senle de Ohhh şafak bitmiş sizde de unutursunuz bizi tabi Hayırlı yolculuklar şimdiden tatlım

Aşkolsunn kızzz unuturmuyummm hiççç hep aklımdasınız =) Ama ofiste işlerim yoğun artık eskisi gibi giremiyorum canım ondan yani =(Çook sağol canım benim

75 hee ah ah senin adına çok sevindim canım benim azıcık kalmiss iyi yolculukklar şimdiden

Çook sağol tatlım yarıdan az kaldı şükür bakalım inşallah çabucak biter :) Çoook teşekkür ederimm =))

=)) Aynen canım =) Çok teşekkür ederim :) bizimkinin de denetimi var bu sıra yoğun eskisi kadar konuşamıyoruz ama buna şükür ..bunalmış ama izne gelmek istiyor ..18 şubatta 5+2 kullanmayı düşünüyor bakalım =) Bu sıra 2 hafta da 1 görüşüyoruz o yüzden baya iyi böle sıkıntı çekmiyoruz =)

Günaydın kuzularr

Fırsatını buldukça gel canım burda muhabbetimiz iyi oluyor

Ahh ah bugun canim arkadasimi isparta ya yolladik dag komando duygulandim yahu vee Bugunde bitti sayılır .. Şafak atarsa 267 doğmayan güneş var mı ki atmayan şafak olsunn

Günaydın kuzularım! Her ne kadar size kırılmış olsam da hakkınızı ödeyemem, en zor zamanlarımızı birlikte geçirdik güldük ağlaştık dertleştik! İyi ki yanımda oldunuz, şimdi sadece 2 gün kaldı kavuşmaya. Hiç geçmiyor diyordum, bitti işte lanet günler, hatta aylar. Ağustostan beri çok yıprandık çok özledik. Umarım milat olur benim için. O hep anlayışlıydı hep olgundu. Bağıran çağıran soğuk davranan kriz başlatan taraf ben olmuştum hep(roller değişmişti bizde eheh). Askerlikte onun açısından hiçbir şey değişmedi askerlik psikolojisi diye bir şeyin yalan olduğunu öğretti. Hep en derininden sevdi, orada ne yaşarsa yaşasın belli etmedi beni üzmemek için. Umarım 2 gün sonra ben de onun kadar olgunlaşmış olurum, onsuzlukla sınandım, iyi bir ders oldu bu bana :) hepimiz için en iyisi olsun şu askerlik. Yeni şeyler katsın. Sizi çok seviyorum!

Günaydınnn kızlarrrrr

Gunaydinlar
canım benim öncelikle gözün aydın.. sabrin sonu selamet iste Rabbim size başka ayrılık vermesin. yasadiklarinizi nede güzel anlatmissin çokta haklısın çünkü asker yolu beklemek zor çok zor .. evet sevgiyi bağları guclendiriyor ama diğer yandan onsuz aldığın her nefesi sorgulatiyor. Ama olsun acisiyla tatlısıyla bitirdiniz .. ay nedense çok duygulandim inşallah bizde o günleri görürüz .. bundan sonrasinda daha da mutlu olun inşallah seni seviyoruz iyi ki aramızda oldun

Gözünaydın canım benimm sanki kendi duygularımı okudum yazdıklarında darısı bizim başımıza inşallah :)

ayyy kuzu hem de ne zor geçti.. Hele düşünüyorum kısıtlayan aksi bi adam olsaydı devam bile edemezdik belki çünkü ben de aksi ve uyuz kategorisindeyim üzülerek söylüyorum bir tarafın alttan alması şart şart şart. Göreceksiniz tabii, nacizane şunu tavsiye edebilirim ki olabildiğince saymamaya çalış günleri. Hep meşgul ol, düşünme. Ben şahsen unutucam diye gratis ve watsons'ları zengin ettim sizi bırakmıycam zaten arada yoklayacağım ne var ne yok

Gözünaydın canım benimm sanki kendi duygularımı okudum yazdıklarında darısı bizim başımıza inşallah :)
beni anlarsın o zaman bujumm cidden kötü bir şey, sonrasında pişman oluyosun üzülüyor diye, ama iş işten geçmiş oluyor:/ amiiiin hepimiz kavuşalım şu 6aylık dönemi silip atalım sonra gelsin sonsuzlukk

Ah canım benim ya saymiyayim diyorum da ay ay ezberlemisim 20 sinde şu ka da r kalıyor falan aklımdan çıkmıyor ki neyse ki pazartesi okul başlıyor kafa dagiticam .. ayrıca evet arada yokla bizi unutma öpüyorum çook

Aynen canım yaa iş işten geçmiş oluyor malesef :/ Ne güzel bak sizin bitti gitti darısı bizim başımıza inşallah bizim 70 var daha ama şükür sık görüşüyoruz o açıdan iyi mesela dün ben gittim yanına 17 şubatta da o gelecek izne bakalım bekliyoruz :) Sonrası çok güzel olur inşallah da tüm bunlara değer

canım hatırlıyormuusn urfada yarim deyince nasıl soru yağmuruna tutmuştum seni beni ne rahat ettirmiştin yazıların sözlerin nasıl teşekkür etsem azdır sana inan ..şimdi sen yrine kavuşup yeni hayatınıza merhaba diyeceksiniz bzi arkandan geliyoruz inşallah bizde o günleri göreceğiz senin şafak 70 iken benimki 150 falan dı sen geçecek ben yok geçmiyor demiştim şimdi ben 70 lerden düştüm sen bitirdin canım canım gözün aydın musmutlu eol emi öpüyorum canım...

GÜÜÜÜÜNNNAAAAYYDIIINNNN :) kızlar bu gğn aşkım bana süpriz yaptı. izne gelmiş ve bana söylemedi geldiğini. şuan ayakalarım yerde değil, aklım havalarda, kalbim pır pır :)) rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu

ayyy frances gelmiştir bile çoktan ama ben yeni girebildim psikoljik bazı sorunlarla savaş veriyorum canııım ne güzel sonunda kavuştun Allah ım bize de nasip etsin kavuşmayı.Benimki de perşembe izine geliyor İnşallah

Kuzulaaaar günaydın şafak atarsa 79
Nasılsınız bakalım görüşmeyeli kim var kim yok burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…