Aaa =( neden haber alamıyorsun ki canım ? Benmde monoton gün geçirme derdindeyim bizimde atarsa 56... o açıdan şükür az var bizim ama yinede geçmiyor gibi geliyor .. Allah uzun dönemlere sabır versinvallaha benim pek yerinde değil haber alamıyorum doğru dürüst o yüzden pek değişik birşey olmuyor. Ölü gibi işe git gel yapıyorum sadece Şafak desen atarsa 242öyle işte.. sende ne var ne yok canm
Telefon kullanmaları yasak, gemide olduğundan ankesörlü telefonda yok canmAaa =( neden haber alamıyorsun ki canım ? Benmde monoton gün geçirme derdindeyim bizimde atarsa 56... o açıdan şükür az var bizim ama yinede geçmiyor gibi geliyor .. Allah uzun dönemlere sabır versin
Ay çok zormuş canm yaa .. biz akşamları rahat rahat mesajlaşıp konuşmamıza rağmen bunalıor insan göremeyince ki bir de konuşma sıkıntısı çeksek düşünemiyorum .. Allah yardımcınız olsunTelefon kullanmaları yasak, gemide olduğundan ankesörlü telefonda yok canmAmin Rabbim tüm yarenlere sabır versin .
Günaydın canım nasılsınGünaydın Kızlarr ... Her zamanki gibi kimsecikler uğramamış buralara
İyiyim canım ofisteyim can sıkıntısı .. gün geçirmeye devam =) Sen nasılsınn??Günaydın canım nasılsın
Aynı canım ya kafa dağıtmaya çalışıyorum bi burasi vardı ama baksana kimse ler yokİyiyim canım ofisteyim can sıkıntısı .. gün geçirmeye devam =) Sen nasılsınn??
Aynen canım ya herkes gitti kimse uğramaz oldu :/ neden böyle olduysa ...Aynı canım ya kafa dağıtmaya çalışıyorum bi burasi vardı ama baksana kimse ler yok
Çooook geçmiş olsun canım benim inşallah hayırlısıyla atlatırsınız ... Aaa yakalatması kötü olmş ama olsun bak ne güzel ne kadar az kalmış .. biz izin kullandık o yüzden 48 bizim bakalım az kaldı geçiyor inşallah sıkıntılı günler artık ...kızlar selam nasılsınız bakalım ben hastalıkla uğraşıyorum annem zatüre oldu oğluşum hastaydı dünde ben ahstanedeudim ...bronşit ve astım başlangısı ilaç verdiler şimdi işteyim akşam olsun diyoruym artık..
askerim tel yakalatmış arayamıyor urfada tel boukmuş arayamıyor..komutandan iizn alıp tel alıp 1 kere öyle aradı 3 ay oldu görmeyeli izine gelemdi işte ..38 günümüz kaldı çok şükür bizde böyle canlarım...
ben burdayım lunnacım nasılsıııınGüzel yarenlerden buralarda olan var mıdır acaba
Çooook geçmiş olsun canım benim inşallah hayırlısıyla atlatırsınız ... Aaa yakalatması kötü olmş ama olsun bak ne güzel ne kadar az kalmış .. biz izin kullandık o yüzden 48 bizim bakalım az kaldı geçiyor inşallah sıkıntılı günler artık ...
Güzel yarenlerden buralarda olan var mıdır acaba
Biz buradayız da canım sen nerdesin aaa gelmiyorsun hiç=) ?Güzel yarenlerden buralarda olan var mıdır acaba
amin canım teşekkür ederim sağol ..sen nasılsın nasıl giidyor bakalım...evet iyiki izin kullanmadı yoksa bizimde aynı olacaktı valla zor geçiyor ama 10 gün kadar erken kavuşcaz inşallah ..
Sana da canım.. ben çok şükür iyi olmaya çalışıyorum kafa dağıtmak için Her şeye sarar oldum yüzme fitness falanselam hayırlı cumalar hepimize canlar...nasılsınız...
Herkese günaydınnnnnNasılsınızz ?? Bir haftayı daha geride bıraktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?