357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Bebisimmm hoşgeldin nasılsın kavuştunuzz nasıl gidiyor günler :21:
Kız ne güzel yazmışın siirt diye, ah aşk insana nilerrr yaptırıyor:21: urfa maceramız bitmiş bulunmakta şükürr. Ama bi garip hissettim sanki hiç gitmemiş gibi hiç bu acıyı özlemi yaşamamışım gibi:KK57::KK57: anam didim boşuna mı yırtındım ben o kadar insan bi alışma sürecine girer dimi, nerdeee, sanki 5 ağustos gecesi otobüste el sallamamışım da daha 2 hafta once oturup bişeyler içmişiz gibi. Ay ne biliyim artık tırlattım kız. Sen naapıyörsünnnn iyi misiniz bi yaramazlık yok dimi??:KK55:

Kız ne güzel yazmışın siirt diye, ah aşk insana nilerrr yaptırıyor:21: urfa maceramız bitmiş bulunmakta şükürr. Ama bi garip hissettim sanki hiç gitmemiş gibi hiç bu acıyı özlemi yaşamamışım gibi:KK57::KK57: anam didim boşuna mı yırtındım ben o kadar insan bi alışma sürecine girer dimi, nerdeee, sanki 5 ağustos gecesi otobüste el sallamamışım da daha 2 hafta once oturup bişeyler içmişiz gibi. Ay ne biliyim artık tırlattım kız. Sen naapıyörsünnnn iyi misiniz bi yaramazlık yok dimi??:KK55:

Hemencik adapte olmusun hiç yasanmamis gibi işte kız ne guzeel unut zaten o günleri :KK53: bizim bi yaramazlık yok bebisim telefonu kaptirmisti bi dumenle buraya yoollatti hattı şimdi bende geri yolladım ıslak mendil içine sakladım :KK53: mayısta da izne gelecek ..aman işte öyle kar kış kıyamet :KK50:

gözün aydın canım benim :) bu arada eğer rapor alirsaniz asamaları nerden yani devlet mi falan hangi bölümden paylasirsan çok mutlu olurum bizim de öyle bi istegimiz var ama hiç bilmiyoruz o sebeple :21:
Tamam canm benim alırsa söylerim .. bizimkinin komutan sıkıntı yapmaz ama doktor rapor verir mi bakalım ..

Bana bile izne gelince sanki hiç gitmemiş o günleri yaşamamışız gibi geliyor bence böle düşünmen normal canımcım ne güzel şimdi heeep birliktesiniz bizimde 2 ayımız kaldı bakalım inşallah bitecek=)

Merhaba yarenler,Atarsa 255 inşallah..
Uzun zamandır yazmıyordum buraya gelmişken bir uğrayayım dedim..
70 lerde olanlar var ne güzel :( darısı bize inşallah :KK61:

Kizlar ben askerimi ihanet etmeden sadece sevip sabirsizlikla bana kavusmasini bekledim ama o bu ulvi gorevi yerine getiremedi beni aldatti dusunebiliyomusunuz bu nasil bi aci yemek su uykunun zehir oldugu donem bu donem allah hepiniz yolunu acik etsin sonunuzu mutlu etsiin insallah:KK61::KK42:

Kizlar ben askerimi ihanet etmeden sadece sevip sabirsizlikla bana kavusmasini bekledim ama o bu ulvi gorevi yerine getiremedi beni aldatti dusunebiliyomusunuz bu nasil bi aci yemek su uykunun zehir oldugu donem bu donem allah hepiniz yolunu acik etsin sonunuzu mutlu etsiin insallah:KK61::KK42:
Ah canım benim yaaa. Nasıl öğrendin aldattığını? Bak belki de evlenmeniz hayırlı değildi geç olmadan öğrendin

Canim benim kiyamam gerçekten okurken çok ama çok üzüldüm .. sakın yıpratma kendini herkes kendine yakışanı yapar .. Allah her şeyin hayırlısı ni versin

Canim benim kiyamam gerçekten okurken çok ama çok üzüldüm .. sakın yıpratma kendini herkes kendine yakışanı yapar .. Allah her şeyin hayırlısı ni versin
Keske denildigi kadar kolay olsa yipratmamak haketmemistim ben ama olan oldu iste geriye kipkirmizi gozler kaldi

Ah canım benim yaaa. Nasıl öğrendin aldattığını? Bak belki de evlenmeniz hayırlı değildi geç olmadan öğrendin
Belkide canim. Baska kizlarla konustugunu yakaladim sonra aldattigi konusuyla ilgili bi mesaj yazdim o da sadece veda etti yani kabul etti aldattigini

Kızlarrrr nasılsınızzz nasıl gidiyorrr ... iki haftadır yanımdaydı izinde ama yarın gidicek off ne de güzel alışmıştım burada olmasına .... ama kaldı 60 buna şükür bitecek az kaldı:KK37:

Buranın sesi iyice kesildi nerelerdesiniz kızlarrrrrr ?? Keyifler yerinde herhalde artık pek burya takılmıyor kimse

Buranın sesi iyice kesildi nerelerdesiniz kızlarrrrrr ?? Keyifler yerinde herhalde artık pek burya takılmıyor kimse
vallaha benim pek yerinde değil haber alamıyorum doğru dürüst o yüzden pek değişik birşey olmuyor. Ölü gibi işe git gel yapıyorum sadece Şafak desen atarsa 242 :( öyle işte.. sende ne var ne yok canm

Back