- 3 Kasım 2014
- 1.080
- 214
- 93
Ayyy ne güzell canım yaaa =))) Mükemmel bir duygu olmalı =)))Tünaydın kuzular nabersinizz:)) 15 gün kaldı ayyyy azaldıkça geçmiyiirrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ne güzell canım yaaa =))) Mükemmel bir duygu olmalı =)))Tünaydın kuzular nabersinizz:)) 15 gün kaldı ayyyy azaldıkça geçmiyiirrrr
BujummmmmAyyy ne güzell canım yaaa =))) Mükemmel bir duygu olmalı =)))
Belommmmm nasılsınnnnnBujummmmm![]()
İyiyim kuzucum çok şükürrrrr sen nasılsın senle de görrüşemedik bayadır yoksunBelommmmm nasılsınnnnnNasıl gidiyor görüşebiliyormusunuzz
Tünaydın kuzular nabersinizz:)) 15 gün kaldı ayyyy azaldıkça geçmiyiirrrr
Iyiyim kuzum aynı sen nasılsın askerimiz nasılGünaydın tatlımmm nasılsınnn![]()
bende iyiyim askerimde iyi çok şükür tatlım keyfimiz yerindeIyiyim kuzum aynı sen nasılsın askerimiz nasıl![]()
Oh oh ne güzel canım =)) İşlerim yoğun da ofiste canım pek giremiyorum bu ara malesef ...Benimkide ulaşıyor çok şükür ya .. bu hafta yoğun biraz 9 şubatta denetim varmış o yüzden .. yemekhanede devam benimki nöbet falan yok hiç o iyi bakalım =) 8 şubatta da inşallah yine gidicem yanınaİyiyim kuzucum çok şükürrrrr sen nasılsın senle de görrüşemedik bayadır yoksun
Görüşüyoruz kuzucum her gün arıyor nöbetlerde arıyor aramasa mesaj atıyor bi şekilde her gün ulaşıyor banaseninki nasıl kuzum
Oh oh ne güzel canım =)) İşlerim yoğun da ofiste canım pek giremiyorum bu ara malesef ...Benimkide ulaşıyor çok şükür ya .. bu hafta yoğun biraz 9 şubatta denetim varmış o yüzden .. yemekhanede devam benimki nöbet falan yok hiç o iyi bakalım =) 8 şubatta da inşallah yine gidicem yanına![]()
:)) Ama bugün teskere alıyor bi üst dönemler o yüzden yemekhaneden 6 kişi teskere almış yerine 2 kişi vermişler sayıları azaldığı için işleri yoğunlaşmış bakalım inşallah yanlarına verirler bikaç kişi daha ...dün ayaklarımı hissetmiyorum diyorduyemekhane de mii süper yaa kuzu aç kalmaz işteEvet denetimleri oluyor bizimki geçti. Bende pek giremiyordum ama bu aralar işlerim azaldı
Git tatlım git moral olur sevgililer günü de geliyor ahh ahhh
![]()
Yanlarına verirler tatlım yine merak etme sen:)) Ama bugün teskere alıyor bi üst dönemler o yüzden yemekhaneden 6 kişi teskere almış yerine 2 kişi vermişler sayıları azaldığı için işleri yoğunlaşmış bakalım inşallah yanlarına verirler bikaç kişi daha ...dün ayaklarımı hissetmiyorum diyorduAynen canım bakalım gidicem yanına ama hala hediyeye karar veremedim napıcağıma ....=( Bu sefer maddi değeri olmayan birşey yapmaya anlaşmıştık farklılık olsun diye ama napabilirim bilmiyorum max. 5 tl sınırı koydu =D ve napabilirim bilmiyorum
![]()
Aynen yaa valla hep pahalı şeler alırdık bu sefer zorlaştıralım dedi ama napcam hiç bilmiyorum pahalı almaya razıyım şuan bu çok daha zormuşşYanlarına verirler tatlım yine merak etme senValla bende karar veremedim napsam bilmiyorum benden kitap felan istemişti okumaya tamam gönderirim dedim ama daha farklı birşeyler bulmaya çalışıyorm
valla para harcamadan da alınmıyor birşey ya
![]()
Öyle cidden tatlım ya ben bi de herşeyi de aldım hediye diye önüne sunacağım birşey kalmadı artıkAynen yaa valla hep pahalı şeler alırdık bu sefer zorlaştıralım dedi ama napcam hiç bilmiyorum pahalı almaya razıyım şuan bu çok daha zormuşş![]()
Offf aynen öle yani napabilirim hiç blmiyorumÖyle cidden tatlım ya ben bi de herşeyi de aldım hediye diye önüne sunacağım birşey kalmadı artık![]()
bizde iyiyiz çok şükür canım benim sizin şafak kaç uzun dönem miydiGünaydın kızlarr
bende iyiyim askerimde iyi çok şükür tatlım keyfimiz yerindesizin nasıl
Offf aynen öle yani napabilirim hiç blmiyorumZaman azaldıkça stres yaptım
Evet tatlım valla pek saymıyorum 280 civarıbizde iyiyiz çok şükür canım benim sizin şafak kaç uzun dönem miydi