• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Belommmmm nasılsınnnnn:KK68: Nasıl gidiyor görüşebiliyormusunuzz
İyiyim kuzucum çok şükürrrrr sen nasılsın senle de görrüşemedik bayadır yoksun :KK19::KK19::KK68:
Görüşüyoruz kuzucum her gün arıyor nöbetlerde arıyor aramasa mesaj atıyor bi şekilde her gün ulaşıyor bana :KK22::KK22: seninki nasıl kuzum

İyiyim kuzucum çok şükürrrrr sen nasılsın senle de görrüşemedik bayadır yoksun :KK19::KK19::KK68:
Görüşüyoruz kuzucum her gün arıyor nöbetlerde arıyor aramasa mesaj atıyor bi şekilde her gün ulaşıyor bana :KK22::KK22: seninki nasıl kuzum
Oh oh ne güzel canım =)) İşlerim yoğun da ofiste canım pek giremiyorum bu ara malesef ...Benimkide ulaşıyor çok şükür ya .. bu hafta yoğun biraz 9 şubatta denetim varmış o yüzden .. yemekhanede devam benimki nöbet falan yok hiç o iyi bakalım =) 8 şubatta da inşallah yine gidicem yanına :KK68::KK68:

Oh oh ne güzel canım =)) İşlerim yoğun da ofiste canım pek giremiyorum bu ara malesef ...Benimkide ulaşıyor çok şükür ya .. bu hafta yoğun biraz 9 şubatta denetim varmış o yüzden .. yemekhanede devam benimki nöbet falan yok hiç o iyi bakalım =) 8 şubatta da inşallah yine gidicem yanına :KK68::KK68:

yemekhane de mii süper yaa kuzu aç kalmaz işte :KK9::KK9: Evet denetimleri oluyor bizimki geçti. Bende pek giremiyordum ama bu aralar işlerim azaldı :KK8: Git tatlım git moral olur sevgililer günü de geliyor ahh ahhh :mad:

yemekhane de mii süper yaa kuzu aç kalmaz işte :KK9::KK9: Evet denetimleri oluyor bizimki geçti. Bende pek giremiyordum ama bu aralar işlerim azaldı :KK8: Git tatlım git moral olur sevgililer günü de geliyor ahh ahhh :mad:
:)) Ama bugün teskere alıyor bi üst dönemler o yüzden yemekhaneden 6 kişi teskere almış yerine 2 kişi vermişler sayıları azaldığı için işleri yoğunlaşmış bakalım inşallah yanlarına verirler bikaç kişi daha ...dün ayaklarımı hissetmiyorum diyordu :( Aynen canım bakalım gidicem yanına ama hala hediyeye karar veremedim napıcağıma ....=( Bu sefer maddi değeri olmayan birşey yapmaya anlaşmıştık farklılık olsun diye ama napabilirim bilmiyorum max. 5 tl sınırı koydu =D ve napabilirim bilmiyorum :(

:)) Ama bugün teskere alıyor bi üst dönemler o yüzden yemekhaneden 6 kişi teskere almış yerine 2 kişi vermişler sayıları azaldığı için işleri yoğunlaşmış bakalım inşallah yanlarına verirler bikaç kişi daha ...dün ayaklarımı hissetmiyorum diyordu :KK43: Aynen canım bakalım gidicem yanına ama hala hediyeye karar veremedim napıcağıma ....=( Bu sefer maddi değeri olmayan birşey yapmaya anlaşmıştık farklılık olsun diye ama napabilirim bilmiyorum max. 5 tl sınırı koydu =D ve napabilirim bilmiyorum :KK43:
Yanlarına verirler tatlım yine merak etme sen o_O Valla bende karar veremedim napsam bilmiyorum benden kitap felan istemişti okumaya tamam gönderirim dedim ama daha farklı birşeyler bulmaya çalışıyorm o_O valla para harcamadan da alınmıyor birşey ya :KK53::KK53:

Yanlarına verirler tatlım yine merak etme sen o_O Valla bende karar veremedim napsam bilmiyorum benden kitap felan istemişti okumaya tamam gönderirim dedim ama daha farklı birşeyler bulmaya çalışıyorm o_O valla para harcamadan da alınmıyor birşey ya :KK53::KK53:
Aynen yaa valla hep pahalı şeler alırdık bu sefer zorlaştıralım dedi ama napcam hiç bilmiyorum pahalı almaya razıyım şuan bu çok daha zormuşş o_Oo_O

Aynen yaa valla hep pahalı şeler alırdık bu sefer zorlaştıralım dedi ama napcam hiç bilmiyorum pahalı almaya razıyım şuan bu çok daha zormuşş o_Oo_O
Öyle cidden tatlım ya ben bi de herşeyi de aldım hediye diye önüne sunacağım birşey kalmadı artık o_O

Back