357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Sevgililer günü yaklaşırken ona bi kaç hediye göndereceğim.
Belki aranızda düşünen varsa fikir olabilir.
Geçen hafta açık mavi renginde yüz havlusu ve yastık kılıfı aldım.
1 haftadır kendim kullanıyorum. Parfümümden sıktım her ikisinede. Pazartesi günü Ptt kargo ile göndereceğim.
Tabi içine çikolatalar, hoş kokulu şekerler, kurabiyeler, kuruyemişler alıp koyacağım.
En önemlisi en klasiğinden bir MEKTUP olacak kutunun içinde.
Ve renkli küçük kağıtlara yazılmış ufak ufak notlar olacak.
Amaç sevgililer günü değil. Yastık kılıfını ve havluyu sevgilim düşündü. Kokunu özledim dedi

Yastık kılıfı gerçekten çok güzel bi fikirmiş kuzum bunu bende değerlendirebilirim aklımda olsun
Ama ben mektup çikolata not fikrine çok sıcak bakamıyorum elimde olmadan çünkü komutanlar açık bakıyolarmış hepsine

Batman'da canım senin?
Benim İzmir tatlım

Birlikte çalıştığı komutanının adına göndereceğim için sorun olmayacak.
Komutanı kutuyu alıp sevgilime verecek

Birlikte çalıştığı komutanının adına göndereceğim için sorun olmayacak.
Komutanı kutuyu alıp sevgilime verecek
Aaa öyleyse süper kuzum hasreti azcıkta gidermek yanında olduğunu hissettirmek için çoook güzel bi hediye olacak desene

Aaa öyleyse süper kuzum hasreti azcıkta gidermek yanında olduğunu hissettirmek için çoook güzel bi hediye olacak desene
Evet günlerdir mektubu toparlamaya çalışıyorum. Ama ortaya güzel bi şey çıkacağa benziyor

Evet günlerdir mektubu toparlamaya çalışıyorum. Ama ortaya güzel bi şey çıkacağa benziyor
Toparlayıp düzene koyamasan bile sadece özledim yazsan bile onun için yine mutluluk kaynağı olur kuzum kendini çok sıkma ben acemideyken günlük tutup sayfaların altlarına ufak ufak şarkı sözleri şiirler yazmıştım onlardan da yardım alabilirsin bence

Teşekkür ederim canım

Tünaydın kuzular nabersinizz:)) 15 gün kaldı ayyyy azaldıkça geçmiyiirrrr
Ay ne güzel canım benim .. şimdi askermle konuştum yok dedim geçmiyor günler o da adil azalınca gecmicek diyo .. az yada çok baksana hepimiz aynı dertteyiz neyse allah sabır versin az sık dişini

Ay ne güzel canım benim .. şimdi askermle konuştum yok dedim geçmiyor günler o da adil azalınca gecmicek diyo .. az yada çok baksana hepimiz aynı dertteyiz neyse allah sabır versin az sık dişini
İhihih valla çok acayip bi psikoloji şimdi düşünüyorum 100küsür günlerim ne çabuk geçmiş gibi geliyo halbuki içim tırmalanıyodu. İnsanoğlu nankör şekerim bak zamanında ahhh 34e bi gelelim kına yakcam diyodum, 34e gelince de "pefff 33 ne zaman gelcek yeaaa " dedim ama topiğe çok kırıldım kuzum nerden nereye be..

Valla ya neden böyle oldu

günayyydıınnn kızlarrrrr ..neden kimsecikler yazmıyor artık ..ne gzüeldi ilk günler

Ben 03.11.2015 kadar buradayim kimse kalmasa da kuzucum

O bile teselli olur insana tatlım ya haline şükret izne ne zaman çıkacak sevgililer günü için bi planın var mı
Canım kusura bakma acil çıkmam gerekti işlerim çok yoğun da bu ara ofiste ... izne 20 şubatta düşünüyor çıkmayı ama bakalım ... 8 şubatta da ben gidicem yanına muhtemelen ..14 şubat ctesiye geldiği için o gün görüşemiycez sen napmayı düşünüyorsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…