Benim 3 mayııııısBitecek inşallah 20 nisanda
Batman'da canım senin?Benim 3 mayıııııs20 nisanda gelse doğumgünümde de yanımda olacaktı ne güzel
Neredeydi sevdiceğin tatlım
bir hafta canım fazla değil ama özledik artık ne yapalım
Acil Müdahale Mangası canım. Be sevdicekte gece ayakta gündüz uyuyoda görevimiz o,ondan ilgimi çekti hemencik :)
Canlarımmmm günaydın kimse var mı hu huuu
Yastık kılıfı gerçekten çok güzel bi fikirmiş kuzum bunu bende değerlendirebilirim aklımda olsunSevgililer günü yaklaşırken ona bi kaç hediye göndereceğim.
Belki aranızda düşünen varsa fikir olabilir.
Geçen hafta açık mavi renginde yüz havlusu ve yastık kılıfı aldım.
1 haftadır kendim kullanıyorum. Parfümümden sıktım her ikisinede. Pazartesi günü Ptt kargo ile göndereceğim.
Tabi içine çikolatalar, hoş kokulu şekerler, kurabiyeler, kuruyemişler alıp koyacağım.
En önemlisi en klasiğinden bir MEKTUP olacak kutunun içinde.
Ve renkli küçük kağıtlara yazılmış ufak ufak notlar olacak.
Amaç sevgililer günü değil. Yastık kılıfını ve havluyu sevgilim düşündü. Kokunu özledim dedi
Benim İzmir tatlımBatman'da canım senin?
İyiyim kuzummm sen nasılsın nasıl gidiyor şafak saymacaCanim nasılsın
Yastık kılıfı gerçekten çok güzel bi fikirmiş kuzum bunu bende değerlendirebilirim aklımda olsun
Ama ben mektup çikolata not fikrine çok sıcak bakamıyorum elimde olmadan çünkü komutanlar açık bakıyolarmış hepsine
Aaa öyleyse süper kuzum hasreti azcıkta gidermek yanında olduğunu hissettirmek için çoook güzel bi hediye olacak deseneBirlikte çalıştığı komutanının adına göndereceğim için sorun olmayacak.
Komutanı kutuyu alıp sevgilime verecek
Evet günlerdir mektubu toparlamaya çalışıyorum. Ama ortaya güzel bi şey çıkacağa benziyorAaa öyleyse süper kuzum hasreti azcıkta gidermek yanında olduğunu hissettirmek için çoook güzel bi hediye olacak desene
Toparlayıp düzene koyamasan bile sadece özledim yazsan bile onun için yine mutluluk kaynağı olur kuzum kendini çok sıkma ben acemideyken günlük tutup sayfaların altlarına ufak ufak şarkı sözleri şiirler yazmıştım onlardan da yardım alabilirsin benceEvet günlerdir mektubu toparlamaya çalışıyorum. Ama ortaya güzel bi şey çıkacağa benziyor
Teşekkür ederim canımToparlayıp düzene koyamasan bile sadece özledim yazsan bile onun için yine mutluluk kaynağı olur kuzum kendini çok sıkma ben acemideyken günlük tutup sayfaların altlarına ufak ufak şarkı sözleri şiirler yazmıştım onlardan da yardım alabilirsin bence
İyiyim kuzummm sen nasılsın nasıl gidiyor şafak saymaca
Ay ne güzel canım benim .. şimdi askermle konuştum yok dedim geçmiyor günler o da adil azalınca gecmicek diyo .. az yada çok baksana hepimiz aynı dertteyizTünaydın kuzular nabersinizz:)) 15 gün kaldı ayyyy azaldıkça geçmiyiirrrr
İhihih valla çok acayip bi psikoloji şimdi düşünüyorum 100küsür günlerim ne çabuk geçmiş gibi geliyo halbuki içim tırmalanıyodu. İnsanoğlu nankör şekerim bak zamanında ahhh 34e bi gelelim kına yakcam diyodum, 34e gelince de "pefff 33 ne zaman gelcek yeaaaAy ne güzel canım benim .. şimdi askermle konuştum yok dedim geçmiyor günler o da adil azalınca gecmicek diyo .. az yada çok baksana hepimiz aynı dertteyizneyse allah sabır versin az sık dişini
Günaydın tatlım burdayız yine öyle demegünayyydıınnn kızlarrrrr ..neden kimsecikler yazmıyor artık ..ne gzüeldi ilk günler
İhihih valla çok acayip bi psikoloji şimdi düşünüyorum 100küsür günlerim ne çabuk geçmiş gibi geliyo halbuki içim tırmalanıyodu. İnsanoğlu nankör şekerim bak zamanında ahhh 34e bi gelelim kına yakcam diyodum, 34e gelince de "pefff 33 ne zaman gelcek yeaaa" dedim ama topiğe çok kırıldım kuzum nerden nereye be..
günayyydıınnn kızlarrrrr ..neden kimsecikler yazmıyor artık ..ne gzüeldi ilk günler
Canım kusura bakma acil çıkmam gerekti işlerim çok yoğun da bu ara ofiste ... izne 20 şubatta düşünüyor çıkmayı ama bakalım ... 8 şubatta da ben gidicem yanına muhtemelen ..14 şubat ctesiye geldiği için o gün görüşemiycez sen napmayı düşünüyorsun canmO bile teselli olur insana tatlım ya haline şükret izne ne zaman çıkacak sevgililer günü için bi planın var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?