357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ben izmirdeyim canim istanbuldan birlikte gidebiliriz aslinda otobusle tek basima tirsiyorum biraz ama yanimda biri olursa otobusle gidebilirim :)

ben hic biseyden korkmuyorum ya nolucak koskoca insanlariz saatleri ayarlayabilsek uzaya bile giderim onun icin

Genelde öğle yemeği arası 12.30-14.00 arası oluyormuş, öyle okudum. Bu saatler arasında telefon bekliyorum bakalım. Acaba ne yaptı, ilk izlenimleri neler bilmek öğrenmek istiyorum. Umarım arar yoksa kafayı yeme ihtimali korkutuyor beni. Bu sabah uyandığımda, her şey kötü bir kabus olsa dedim. Daha ilk gün olduğu için alışamadım. Sürekli zırıl zırıl ağlıyorum. O sanırım daha çetin bir ortama girdiğinden, benden daha iyi durumdadır diye düşünüyorum. Zaten keşke o iyi olsa da ben kötü olsam. O hasta olmasa da ben olsam. Tüm sorunlar beni bulsa da onu bulmasa. Askerlikten zevk alsın istiyorum. Ne kadar zevk alınabilir tartışılır ama olabildiğinin en iyisi olsun. Usta birliğine geçene kadar, bize rahat yok sanırım. Usta birliğinde duruma bakıp, sıkıntı olmazsa telefon sokacak. Günde 3 kez konuşabilsek 10 dk'dan yetecek ama şu an için o da zor.

Çok sıkıntı olmadıkça ben her gün bir iki kez ararlar diye düşünüyorum canım ama 10 dk olmayabilir.Çünkü arkasında bekleyenler olduğu için çok uzun konuşulamıyor .. tabi bazen tenha olduğu zamanlarda oluyormuş..

Çok gözümü korkutuyorlar benim. Yok ilk 1-2 hafta hiç arayamaz vs. diyenler var. Ben onun sesini 1 hafta duyamazsam, kesin ruhumu teslim ederim. :)

kizlar biz hep oyle yapiyoruz beni caldiriyor ben onu geri ariyorm. cok telefon varmis zaten telefonda pek sira olmuyor diyor hele bahcedeki telefonlari pek kullanan olmuyomus soguk diye oyuzden 10 dk fln konusuyoruz
Ah ne güzel canım ya bende hala ses yok niye aramadığını bile bilmiyorum

Bende en son otogara vardığında aramıştı, o zaman konuştuk 2 dk. Sonra bir daha aramadı. Arasa da haber alsam. İnşallah en kısa zamanda haberlerini alırız.

Canim cok sukur bende haber alabildiim nihayet,masallah sesi iyi geliyodu sevindiim bendee.. sadece gece hic uyuyamamis.. saka makaa askeeer oldular ya.. canim srn ogrendin mi hangi bolukteymis belki ayni kogustalardir bizimkiler soyleriz tanisirlar.. bidaha ararsa sor olur mu canim.. benimki 2. boluk 2. taburmus

Eveet lunnacim beni de eklermisin.. manisa- kars kisa donem
canım ben şimdi konuştum yarim ile 1.piyade 2.tabur 6 bölük. 1. takım 2. manga da oldugunu söyledi. 28 kasım saat 3 gibi bitcekmiş yemin töreni 2 gün yol izni varmış. 7 günde dağıtım izni varmış ama bu 7 günü kullanırsa askerliği 7 gün daha uzar neyapalım karar ver dedi bana off bilemedim

Benim şahsi düşüncem, biz izin kullanmayacağız. Gelirse gitmesi yine zor olacak, hem ona hem bana. Hazır bir tempo yakalamışken, izin kullanmadan gidip bitirsin diye düşünüyorum. Eğer izin kullanırsa 7 Mayıs kullanmazsa 23 Nisan'da bitecek tahminen. Ne kadar erken yanıma dönse iyi diye düşünüyorum ben.

Bende size katiliyorum kizlar ama bu birazda onlara bagli eger cok bunalirsa bi nefes almak isterse bikac gun tatil onlara da iyi gelebilir

canim benim ogrendigim kadariyla surekli hersey icin sira bekliyorlarmis zaman sirada geciyo diyor erkek arkadasim. bi siradan cikti beni aradi sonra yemek sirasina gitmek icin kapatti seninkide firsat bulamamis olabilir endiselenme canimmm

Bende size katiliyorum kizlar ama bu birazda onlara bagli eger cok bunalirsa bi nefes almak isterse bikac gun tatil onlara da iyi gelebilir
bencede canım çok uzun süreli kullanmasada bi kaç gün bence iyi gelebilir onlar içinde bizim içinde ...gelirler bi karınlarını doyururlar iice en azından :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…