inşallah canım allahtan tek istediğim o. değer veren ve hayırlı biri olur inşallah:))Canım ya yormuş seni demek ki.Kendini rahat hissediyorsan gerçekten çok mutlu oldum şu an.Seni düşünmeyen değer vermeyen bir insanla uzatmamakla iyi yaptın.İnşallah sana değer veren insanlar çıkar karşına.Ayy kardeşimle konuşuyor gibi hissettim.Onunda çok çalkantılı ilişkileri oldu hep aynı öğütleri verdim ona da...
Canım beniimm yarın gidicem ama arkadaşımda kalıcam pazar buluşucaz .. hediye alamdım çünkü içeri sokamaz diye ama yicek bişeler yapıp götürmeyi düşünüyorum :)bujum son günün yarın askerinlesin yaşaşsın canım ...ne mutlu sana hediye falan aldınmı yanına ne götürüyorsun ...
Evet valla öyle,ben de artık diğer topikteyim :) nasılsın canım ?burası ne kadar sessizleşti artık:)))
iyiyim canım sen nasılsın:) bende başka sayfaların yazılarını okuyarak vakit geçiriyorum:))Evet valla öyle,ben de artık diğer topikteyim :) nasılsın canım ?
İyiyim bn de nolsun aynı devam :) buarada okudum olanları hakkınızdan hayırlısı olsun inşallah,sıkma canını..iyiyim canım sen nasılsın:) bende başka sayfaların yazılarını okuyarak vakit geçiriyorum:))
Noldu canım hayırdır ?Kızlaaaarr acil önerileriniz lazımm
hayırlısı olsun..İyiyim bn de nolsun aynı devam :) buarada okudum olanları hakkınızdan hayırlısı olsun inşallah,sıkma canını..
Noldu canım hayırdır ?
sorun olmaz ben mardine gönderdim direk kendi eline geçmiş bakmıyorlar kargoyaHediyeeeeaskerime moral olacak hemde mutlu edecek bi hediye gondermeliyim canlarimm. sirnakta .s gondersem sorun olur mu onu bile bilmiyorum. ne yapabilirim bi akil verin be
Canim ben gondericem ama şubatta .. poğaça yapicam bide elmali turtaya bayılıyor onu yapıcam bide atkı bere yollucam belki biraz kuruyemiş çikolata .. başka da aklıma gelmiyor açıkçasıNe gonderdin? Degisik fikirlere ihtiyacm var
Canim ben gondericem ama şubatta .. poğaça yapicam bide elmali turtaya bayılıyor onu yapıcam bide atkı bere yollucam belki biraz kuruyemiş çikolata .. başka da aklıma gelmiyor açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?