357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

inşallah canım allahtan tek istediğim o. değer veren ve hayırlı biri olur inşallah:))

GÜNAYDINN canlar nasılsınız haftanın son iş günü valla 2 gün evdeyim şükür :) dün askerim aradı çok mutlu oldum iim dedi şükür Allhım sen dualarımı kabul ettin ....

bujum son günün yarın askerinlesin yaşaşsın canım ...ne mutlu sana hediye falan aldınmı yanına ne götürüyorsun ...
Canım beniimm yarın gidicem ama arkadaşımda kalıcam pazar buluşucaz .. hediye alamdım çünkü içeri sokamaz diye ama yicek bişeler yapıp götürmeyi düşünüyorum :)

gunaydın bayanlar :) suan kastamonudayım. dun kardesımın yemın torenı vardı. zor bır yolculuk gecırdık ama so anda yetstık çok sukur. gerçekten orda olmak tarıf edılemez bı duygu. bem sevdıcegımde asker oldugu ıcın fazlasıyla duygusal anlar yasadım keske onuda yemı toreıne gıdebılme ımkanım olsaydı.

Günaydınn kızlarrrrr Nasılsınız?bugün akşam Ankara'ya gidiyorummm yarınn görüşücezzz çok heycanlıyımm

Hediyeeee askerime moral olacak hemde mutlu edecek bi hediye gondermeliyim canlarimm. sirnakta .s gondersem sorun olur mu onu bile bilmiyorum. ne yapabilirim bi akil verin be
sorun olmaz ben mardine gönderdim direk kendi eline geçmiş bakmıyorlar kargoya

Canim ben gondericem ama şubatta .. poğaça yapicam bide elmali turtaya bayılıyor onu yapıcam bide atkı bere yollucam belki biraz kuruyemiş çikolata .. başka da aklıma gelmiyor açıkçası

Benimde aklima geldi de kurabiye sirnaga gondercem kutahyadan ee bi aksilik cikarsa gec giderse kemik gibi olur onlar kafayi yicem ya bi turlu bsy gelmiyo aklima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…