357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Çalar canım benim ben bu saatte beklemiyordum açıkçası aramasını...içtima falan oluyormuş öğlen ararlar merak etmeHer yerin düzeni farklı sonuçta

benim dersim oldugunu da biliyor bilerek aramamistir belkide. aksamlari ararsin diye anlasmistik ama arar bugun gunduz diye umuyorum:)

canim bende oyleyim derste bile telefonum son ses acik ondan baska hic bisey umrumda degil ders calismak zaten ne mumkun surekli suan napiyodur diye düşünüyorum ama elden bisey gelmiyor

benim dersim oldugunu da biliyor bilerek aramamistir belkide. aksamlari ararsin diye anlasmistik ama arar bugun gunduz diye umuyorum:)

Canım yaaa yine aradıı kıyamam beni düşünüyor o halde çalışıyorum ya müsait olmazsan meşgule at ben sonra ararım açamadım diye üzülme diyor Yarından itibaren tempo başlıyormuş... yemek haricinde sıkıntım yok diyor yine =) Bide kartlar çok çabuk bitiyormuş kantinde telefon kartı kalmamış kart istedi..

Valla benimki aradığında 28 kasımda yemin töreni varmış 12 Aralık'ta da dağıtım iznimiz varmış dedi kesinmi dedim şimdilik öyle dediler dedi..
İyi hadi en azından kafamıza göre hesap yapmayacağız

Evet belkide seni düşünüp aramamıştır inşallah en kısa zamanda arar canım

Çok sevindim canım orda bile hep seni düşünüyor maşallah
darısı başıma inşallahhhh
1 günde nasıl kart bitmiş ya şuraya bak kantinde en çok lazım olan şey çabucak bitiyor

canim 28 kasimda yemin toreni var ayni zamanda ogun dogum gunu gitmek istiyorum ama ucak yok otobuslerde 8.5 saat sürüyor yol gidemicem sanirim
Canim bende simdi konustum 7. Bolukteymis bizimki daha kamuflajlarini bile almamislar ya :) bnde yemin toreninden sonraki hafta gitcem insallah ama o da otobusle gitmemi istemiyo ucakta saatleri cok sikinti keske beraber gitme imkanimiz olsa ya

Çok sevindim canım orda bile hep seni düşünüyor maşallah
darısı başıma inşallahhhh
1 günde nasıl kart bitmiş ya şuraya bak kantinde en çok lazım olan şey çabucak bitiyor
Bi kartını orda bi arkadaşına vermiş onda yok diye canım ..orda olur ordan alırım demişti çok almamıştı o yüzden şifreli kart alıp şifresini yollıycam .. birde bazı şifreli kartları olanlar arıyamıyormuş benimkinin markasını söylicem sana ondan al dedi ben Global Kart diye hatırlıyorum ama

O şifreli kartlar uğraştırmalı olur diye almadık keşke onlardan alsaymışız neyse artık ben alırım söylerim ona şifresini

O şifreli kartlar uğraştırmalı olur diye almadık keşke onlardan alsaymışız neyse artık ben alırım söylerim ona şifresini
Aynen canım çok sıra varken normal kartlarını kullanırlar rahat zamanlarda şifreliden ararlar ..veya ben seni ararım sen beni aynı nodan ararsın dedi canım

Bende şimdi araştırdım bu global kart'ı ama çok zor olmaz mı? Önce numara çevir sonra şifre gir ardından aramak istediğin numarayı tuşla. Sıra olduğu zaman zor olmaz mı?

Canım, sizde de Türk telekom telefon kartı mı vardı ? Şimdi bende korktum biterse, orda bulamazsa diye. Bende acaba ne olur ne olmaz aradığında bu şifreli kartlardan alıp şifreyi mi versem bilemedim.

benim sevgilimde aradiiii canim. o ariyor ben mesgule atip geri ariyorum onu 10 dk konustuk sizde oyle yapmayi denesenize canim kantinde cok sira oluyormus sira gelmeden kantin kapanmis

Canim bende simdi konustum 7. Bolukteymis bizimki daha kamuflajlarini bile almamislar ya :) bnde yemin toreninden sonraki hafta gitcem insallah ama o da otobusle gitmemi istemiyo ucakta saatleri cok sikinti keske beraber gitme imkanimiz olsa ya

simdi sordum bende 8.boluk 14. kogus dedi canim. bende dedim ucak saati uygun degil diye gelmede demiyor nasil geleceksin diyor gitmemi istiyor. keske oyle bi sansimz olsa ancak 2 gece bi yerde kalicam diye izin alip otobusle gidebilirim bilmiyorm napicam

Aynı şeyleri düşünüp almadım işte bende. Zaten konuşma süreleri kısıtlı bi de orayı ara şifreyi tuşla fln zaman kaybı olmasın diye düşündüm telekom kartı aldık ama iyi düşündün biz alalım şifre olsun elimizde de ne olur ne olmaz

benim sevgilimde aradiiii canim. o ariyor ben mesgule atip geri ariyorum onu 10 dk konustuk sizde oyle yapmayi denesenize canim kantinde cok sira oluyormus sira gelmeden kantin kapanmis

Aynen canım en iyisi öyle yapmak valla.. Aksi gibi benimde bugün dakikam bitti sabahtan beri yapmaya çalışıyorum talebinizi aldık diyor ama bir türlü olmadı sinir oldum.

Evet onlar çaldırsa bile hemen geri ararız biz onları
kizlar biz hep oyle yapiyoruz beni caldiriyor ben onu geri ariyorm. cok telefon varmis zaten telefonda pek sira olmuyor diyor hele bahcedeki telefonlari pek kullanan olmuyomus soguk diye oyuzden 10 dk fln konusuyoruz

En azından sıra olamadığı müsait oldukları zamanlar onu kullanırlar canım ..

Ben izmirdeyim canim istanbuldan birlikte gidebiliriz aslinda otobusle tek basima tirsiyorum biraz ama yanimda biri olursa otobusle gidebilirim :)

Aynen canım en iyisi öyle yapmak valla.. Aksi gibi benimde bugün dakikam bitti sabahtan beri yapmaya çalışıyorum talebinizi aldık diyor ama bir türlü olmadı sinir oldum.

benim paketimde her ay 500 dk heryone var hic kullanmiyordum artik kullanma zamano simdiymis :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…