357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Bende geldim kızlar , cuma günü gönderdim askerimi hataya , üzülmem diyodum , ay çok zormuş ya , arayınca telefonda duygulanıyorum onu üzmemek için kendimi zor tutuyorum falan , ahh nasıl geçer günler ben özledim bile şimdiden.

Ah canım benim yaa ama olsun azcık da olsa hasret gidermişsiniizdir ..nisana kadar bidaha görmeyecekmisin ki? ben de napim canm 2-3 hafta sonra günübirlik yanına gidicem onu bekliyorum şimdiden ...bugün 119'a düştük yakında 100 den düşücez inşallah:)

Hoşgeldin tatlımmm Allah kavuştursunnnn şimdiden ..inşallah çabucak geçer zaman

Merhaba kızlar, ne zamandır yazamıyorum. Projelerden ötürü yoğun olduğum gibi bir de rahatsızlandım iyice kötüyüm. Sevgilime de belli etmemek için çabalıyorum, Allahtan henüz bir şey çakmadı. 2 gündür ciddi mide bulantıları yaşıyorum bir de üstüne halsizlik bindi kafamı kaldıramıyorum. Sizler iyisinizdir inşallah. Allah hepimize öncelikle sağlık versin. Ardından sabır,huzur ve mutluluk da bizim olsun. :)

Mardin’de bulunan Bagok Dağı’nda devriye görevi yürüten askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu 7 asker yaralandı. Allahım sen koru yarabbim ne olur ...

Arar merak etme ama inşallah telefonu kaptırmamıştır taburda arama sıkı oluyo demişti sarper ben de heyecanlandım şimdi bak yaa haber ver aradığında ben de söyliyim hemen benimkine bi fikri vardır belki gideceği yer hakkında :) iyiyiz canım biz de karakolda askerler azalmış baya, dün 12 saat nöbet tuttu o yüzden. Onun dışında iyi rahat tabi çok bunaldı artık , ben de bunaldım gerginleştim falan..

beraberiz şafakta kuzum inşallah canım benim ...nisana kadar gelmem dedi canım dişimi sıkayım bitsin hemen yoksa mayısı bulucakmış gelmesi ..ma hiç aramadı ne yaptı ne etti bilmiyorum ..ne gzüel canım keşke benimde öyle şansım olsaydı taaa urfada nasıl gideyim tek halime

peri_kızı geçmiş olsun aman dkkat et canım kendine ..bziler aynı hasret özlemle geç,iyor zamanımzı ama bugünlerimize çok şükür hamdolsun canım ..

tamm canım hemen haber verecğim sana ne yaptı ne etti diye inşallh canım kaptırmammıştır sıkı sıkı tembihlwedim senin söylediklerini anlattım...bakalım...

Teşekkür ederim canım. Valla sen iyiliği için dua et ve aradığında sesi iyi geliyorsa şükret. Zor zamanlar ama atlatacağız. Benimki hasta olmuş, hastaneye sevk etmişler. Henüz aramadı nasıl bilmiyorum ama tahminim faranjit olduğu yönünde. Geçenlerde ben faranjit oldum, şimdi de o oldu. Ama psikolojik olarak çok depresif bir halde olduğumdan, kendimi iyi hissetmiyorum yani. :) Zaten bir şeyi kafana çok takarsan hep rahatsızlanıyorsun. Onlar orada yoruluyor hırpalanıyor ama beklerken biz daha çok yıpranıyoruz. 23 Ocak 2015'de gece otobüse binip inşallah 24 Ocak'ta da yanında olacağım.. Aslında o gelecekti ama sanırım izin alamayacakmış. Komutanı biraz gıcık izin mizin vermiyor. Çarşı izni bile 4 saat. O da her hafta değil yani. Bunları kafaya taka taka kendimi bitirdim. O yüzden sizlere tavsiyem kafanıza takmamaya çalışın. :)

perim bu kadar yıpratma kendini ..takmamak değil aslına çok düşünüp kuruntu yapmamak gerek ama bazen duygular tes köşe olunca olmuyor. ahh canım benim Allhım acil şifalar versin tez zamanda iyileşsin canım .bak ne gzüel 24 ocakta yanında olacaksın onun gzüelliğini yaşa ve çok fazla yıpratma lütfen içini bzie dök yaz insan yazınca daha çabuk atlatıyor içindeki sıkıntıları ..benimkide aramadı taburda tel kaptırdı ne oldu bilmiyorum canım ..

Sağol teselli ve tavsiyelerin için. Nasıl kaptırmış telefonunu öğrenebildin mi? Nazar değmesin ama benimki ilk basit bir telefon sokmuştu. Sonra babasına dedi ki benim kendi telefonumu getirebilirsin burda herkesin elinde iphone var sorun olmuyor dedi. Babasıda çarşı iznine gitti telefonunu götürdü artık whatsapptan ya da tangodan görüntülü görüşüyoruz. İnşallah bir problem çıkmaz, telefonuna yeniden kavuşur.

rica edeim canım ..yok bilmiyorum kaptırdımı hiç aramadı sormadı taburda sıkı denetim yapılıyormuş acaba mı? diye düşündüm ..inşalllah olmaz öyle birşey naparım yoksa nisana kadar ben

Haklısın canm :/ ... benimki kullanacak inşallah .. mayıs olyor evet ama napiimm en azından biraz daha kolaylaşır beklemek .. alt üstü 11 gün uzayacak yani

Arar arar hatta ilerde 'niye aramıyosuoon 2 dk vakit bulamadın mıaa' diye çemkireceğin günler de gelecek 48 gün sonra temelli yanımda kuzum

Bugun aradı ay askm bende nıye aramadın dıe dusunuodum dedım bana frsatını bulunca arıyrm askerız burda dıye guluyo :))

ıns tatlım ıns

kızlaar sız sevgılınızın yemın torenıne gttnz mıı.. ben de gtmek ıstıyorum ama o gun bı sınava grmem gerek gıdemcm galıba ( tam da o gune denk gelecek sanrm (

kızlaar sız sevgılınızın yemın torenıne gttnz mıı.. ben de gtmek ıstıyorum ama o gun bı sınava grmem gerek gıdemcm galıba ( tam da o gune denk gelecek sanrm (
Hayatımda yaşadığım en muhteşem ve gurur verici anlardan biriydi..
Şahsen imkanın varsa sakın kaçırmaa derim ..

bugün mesajlara bakıyordum gördüm bunu ve deliye döndüm çünkü canım kocam bugün hiç aramadı korktum sonra aradı da su serpildi içime...duyarlılığın için teşekkürler PRENSES...sadece kendi askerin değil herkesi önemsediğin için sağol...Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…