günaydın güzeller güzel haftalar olsun ..nasılsınız ..ben c.tesi gönderdim canımı çok zordu ..dün akşam teslim oldu urfaya bugün belli olcak içerde kalabilse inşallah ....
Günaydıınnnnnnnn canlarr :)
Nasıl geçti tatlım ...zor olmazmı ? gelmesini beklemek çok güzel ama gittikten sonra çok zor .. inşallah umduğun gibi güzel vakit geçirmişsinizdir...
Günaydın kuzum inşallah iyi geçer bu haftamız.. Hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah rahat eder orda da sıkma canını cidden her geldiklerinde daha zor olucak sanırımgünaydın güzeller güzel haftalar olsun ..nasılsınız ..ben c.tesi gönderdim canımı çok zordu ..dün akşam teslim oldu urfaya bugün belli olcak içerde kalabilse inşallah ....
Günaydın kuzum inşallah iyi geçer bu haftamız.. Hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah rahat eder orda da sıkma canını cidden her geldiklerinde daha zor olucak sanırım
Başınız sağolsun canım ya Allah sabır versin size.. Dayım da askerdeyken anneannemi kaybettik. Dediğin gibi yaşayabilecekleri en zor şey bu.. İnşallahh inşallahh çabucak geçer bu zamanlar da destek ol sen yine.. Uzun dönem mi kısa dönem migeçen hafta pazar kayınpederimi kaybettik.. gittim eşimi askeriyeden çıkardım. 10 gün mazeret izni verdiler 2 günde yol izni.. hala ailesinin yanında ben işim olduğu için dönmek zorunda kaldım.
bi insanın askerde yaşayabileceği en acı şeyide yaşadı.. çok zor artık iyice dayanılmaz bi hal aldı bizim için Allahım biran önce bititrmeyi nasip etsin hepsine..
Başınız sağolsun canım ya Allah sabır versin size.. Dayım da askerdeyken anneannemi kaybettik. Dediğin gibi yaşayabilecekleri en zor şey bu.. İnşallahh inşallahh çabucak geçer bu zamanlar da destek ol sen yine.. Uzun dönem mi kısa dönem mi
İyi canım en azından kısa. Umarım çabuk geçer bu zamanlarınız..kısa dönem canım
geçen hafta pazar kayınpederimi kaybettik.. gittim eşimi askeriyeden çıkardım. 10 gün mazeret izni verdiler 2 günde yol izni.. hala ailesinin yanında ben işim olduğu için dönmek zorunda kaldım.
bi insanın askerde yaşayabileceği en acı şeyide yaşadı.. çok zor artık iyice dayanılmaz bi hal aldı bizim için Allahım biran önce bititrmeyi nasip etsin hepsine..
sağol canım destek oluyorum tabiki..Canım başınız sağolsun Allah sabır versin ..kısa dönem olması iyi sen destek ol emi canım ...
geçen hafta pazar kayınpederimi kaybettik.. gittim eşimi askeriyeden çıkardım. 10 gün mazeret izni verdiler 2 günde yol izni.. hala ailesinin yanında ben işim olduğu için dönmek zorunda kaldım.
başınız sağolsun canım çok üzüldüm ya allah eşine sabır versingeçen hafta pazar kayınpederimi kaybettik.. gittim eşimi askeriyeden çıkardım. 10 gün mazeret izni verdiler 2 günde yol izni.. hala ailesinin yanında ben işim olduğu için dönmek zorunda kaldım.
selam kızlar nasılsınız.. bugun benim sevdiceğimide topkapıya göndermişler telefonunu almışlar ankesörlüden aradı yine ankesörlüye geri dönüş yaptık( gittiği yer çok kötüymüş yemekler koğuşlar filan burda patlamazsam iyidir dedi. bakalım nasıl geçiçek günler..
Ayy hadi allah kavuştursun prensesim:) hemşeri olduk oh ohselam canım ..Allahım kolaylık versin inşallah sabır versin ..of bizde c.tesi günü gönderdik urfaya dün akşam teslim oldu ama aramadı hala ne yaptı durumu nasıl merak içindeyim canım ...
Yeri şartları güzel olanlar çok çok şanslı zaten simgeciğim yurdun geneli sıkıntılı zatenselam kızlar nasılsınız.. bugun benim sevdiceğimide topkapıya göndermişler telefonunu almışlar ankesörlüden aradı yine ankesörlüye geri dönüş yaptık( gittiği yer çok kötüymüş yemekler koğuşlar filan burda patlamazsam iyidir dedi. bakalım nasıl geçiçek günler..
Merhaba arkadaşlar bu topiği uzun zamandır takip ediyorum artık ben de aranıza katılabilirim erkek arkadaşım 18 aralıkta katıldı birliğine. İlk defa bu kadar zaman ayrı kalacağız. Zaman hepimiz için su gibi akıp geçsin hemen kavuşalım
Sevgili @lunna beni de 1. sayfadaki listeye eklersen sevinirim kısa dönem acemi birliği de usta da Kastamonu
Canım başınız sağolsun gerçekten çok zor bi durum. Rabbim hepinize sabır versin mekanı cennet olsun inşallahgeçen hafta pazar kayınpederimi kaybettik.. gittim eşimi askeriyeden çıkardım. 10 gün mazeret izni verdiler 2 günde yol izni.. hala ailesinin yanında ben işim olduğu için dönmek zorunda kaldım.
Ayy hadi allah kavuştursun prensesim:) hemşeri olduk oh oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?