• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Günaydıınnnnnnnn canlarr :)

günaydın güzeller güzel haftalar olsun ..nasılsınız ..ben c.tesi gönderdim canımı çok zordu ..dün akşam teslim oldu urfaya bugün belli olcak içerde kalabilse inşallah ....

Nasıl geçti tatlım ...zor olmazmı ? gelmesini beklemek çok güzel ama gittikten sonra çok zor .. inşallah umduğun gibi güzel vakit geçirmişsinizdir...

Günaydıınnnnnnnn canlarr :)

Nasıl geçti tatlım ...zor olmazmı ? gelmesini beklemek çok güzel ama gittikten sonra çok zor .. inşallah umduğun gibi güzel vakit geçirmişsinizdir...

kalabalıktı eş dost komşular :( kimseye birşey diyemiyorsun benim gibi onlarda görmek için kapımızı çalmışlar ..ama gitmesi çok kötüydü bujum ağlamaktan helak oldum havaalanın kapısında çaresiz beklemk el sallamak bekle gelsin nisan şimdi ..sen nasılsın canım naptın..

günaydın güzeller güzel haftalar olsun ..nasılsınız ..ben c.tesi gönderdim canımı çok zordu ..dün akşam teslim oldu urfaya bugün belli olcak içerde kalabilse inşallah ....
Günaydın kuzum inşallah iyi geçer bu haftamız.. Hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah rahat eder orda da sıkma canını cidden her geldiklerinde daha zor olucak sanırım o_O

geçen hafta pazar kayınpederimi kaybettik.. gittim eşimi askeriyeden çıkardım. 10 gün mazeret izni verdiler 2 günde yol izni.. hala ailesinin yanında ben işim olduğu için dönmek zorunda kaldım.
bi insanın askerde yaşayabileceği en acı şeyide yaşadı.. çok zor artık iyice dayanılmaz bi hal aldı bizim için Allahım biran önce bititrmeyi nasip etsin hepsine..

geçen hafta pazar kayınpederimi kaybettik.. gittim eşimi askeriyeden çıkardım. 10 gün mazeret izni verdiler 2 günde yol izni.. hala ailesinin yanında ben işim olduğu için dönmek zorunda kaldım.
bi insanın askerde yaşayabileceği en acı şeyide yaşadı.. çok zor artık iyice dayanılmaz bi hal aldı bizim için Allahım biran önce bititrmeyi nasip etsin hepsine..
Başınız sağolsun canım ya Allah sabır versin size.. Dayım da askerdeyken anneannemi kaybettik. Dediğin gibi yaşayabilecekleri en zor şey bu.. İnşallahh inşallahh çabucak geçer bu zamanlar da destek ol sen yine.. Uzun dönem mi kısa dönem mi

Başınız sağolsun canım ya Allah sabır versin size.. Dayım da askerdeyken anneannemi kaybettik. Dediğin gibi yaşayabilecekleri en zor şey bu.. İnşallahh inşallahh çabucak geçer bu zamanlar da destek ol sen yine.. Uzun dönem mi kısa dönem mi

kısa dönem canım

Canım başınız sağolsun Allah sabır versin ..kısa dönem olması iyi sen destek ol emi canım ...

Başınız sağolsun Allah geride kalanlara güç kuvvet versin. gerçekten çok zor bir durum. :(

selam kızlar nasılsınız.. bugun benim sevdiceğimide topkapıya göndermişler telefonunu almışlar ankesörlüden aradı yine ankesörlüye geri dönüş yaptık:(( gittiği yer çok kötüymüş yemekler koğuşlar filan burda patlamazsam iyidir dedi. bakalım nasıl geçiçek günler..

başınız sağolsun canım çok üzüldüm ya allah eşine sabır versin:(

selam kızlar nasılsınız.. bugun benim sevdiceğimide topkapıya göndermişler telefonunu almışlar ankesörlüden aradı yine ankesörlüye geri dönüş yaptık:KK43:( gittiği yer çok kötüymüş yemekler koğuşlar filan burda patlamazsam iyidir dedi. bakalım nasıl geçiçek günler..

selam canım ..Allahım kolaylık versin inşallah sabır versin ..of bizde c.tesi günü gönderdik urfaya dün akşam teslim oldu ama aramadı hala ne yaptı durumu nasıl merak içindeyim canım ...

selam canım ..Allahım kolaylık versin inşallah sabır versin ..of bizde c.tesi günü gönderdik urfaya dün akşam teslim oldu ama aramadı hala ne yaptı durumu nasıl merak içindeyim canım ...
Ayy hadi allah kavuştursun prensesim:) hemşeri olduk oh oh

selam kızlar nasılsınız.. bugun benim sevdiceğimide topkapıya göndermişler telefonunu almışlar ankesörlüden aradı yine ankesörlüye geri dönüş yaptık:KK43:( gittiği yer çok kötüymüş yemekler koğuşlar filan burda patlamazsam iyidir dedi. bakalım nasıl geçiçek günler..
Yeri şartları güzel olanlar çok çok şanslı zaten simgeciğim yurdun geneli sıkıntılı zateno_O İte kaka geçecek bunlar da..

Merhaba arkadaşlar bu topiği uzun zamandır takip ediyorum artık ben de aranıza katılabilirim erkek arkadaşım 18 aralıkta katıldı birliğine. İlk defa bu kadar zaman ayrı kalacağız. Zaman hepimiz için su gibi akıp geçsin hemen kavuşalım En Büyük TÜRKİYE
Sevgili @lunna beni de 1. sayfadaki listeye eklersen sevinirim kısa dönem acemi birliği de usta da Kastamonu

Ekliyorum tatlım hoşgeldin aramıza:KK25:

Canım başınız sağolsun gerçekten çok zor bi durum. Rabbim hepinize sabır versin mekanı cennet olsun inşallah :(

Ayy hadi allah kavuştursun prensesim:) hemşeri olduk oh oh

Amin birtanem ..evet hemşeri olduk ama hiç aramadı naptı ne etti ne za an ararki senin dediğini söylemiştim ilk birkaç gün etrafa bak insanalrı gzöetle sonra tel çıkar sıkıntı olmasın die ... sen ansılsın canım inşalalh rahat atlatır kuzum ..Antalya ile urfa dağlar kadar fark var arasında ..

Back