- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
iki günddür full yogunum dun aksam kzuenımın nısanı vardı bu aksamda arkdsmn vardı bide calsıyorum biliyosun bacacıklarıım mahvolduNerdesin sen ayrıcağğğğ

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki günddür full yogunum dun aksam kzuenımın nısanı vardı bu aksamda arkdsmn vardı bide calsıyorum biliyosun bacacıklarıım mahvolduNerdesin sen ayrıcağğğğ
Yavrum günün ilk mesajını şimdi attım zaten çalıştım ben deiki günddür full yogunum dun aksam kzuenımın nısanı vardı bu aksamda arkdsmn vardı bide calsıyorum biliyosun bacacıklarıım mahvoldubende beni özlemişsindir diye düşünmüştüm de hiiiiiiiiiiiiç
Ayyy o daha yeni mi gitti kızzzEheheh alışır bence daha uzun arıycaktır ileriki günlerdee. Urfa'da 48 günümüz kaldı bizim dee:)
takılıyorum bee gülümm saçmalamaYavrum günün ilk mesajını şimdi attım zaten çalıştım ben de( sen özlenmez misin kuzitooom benimmm
Duygu'ya cevap verene kadar sen yazmışsın zaten görmedim onu ayy bu yanlış anlaşılmalardan nefret ediyorum
![]()
Hoşgeldin canım,en başta hayırlı teskereler diyim. Biz de uzun dönemiz kasım da gitti sevdiceğim 2ayı bitirdik nerdeyse ilk hafta böyle üzücü geçiyo ama alışıyosun ve burdur cidden acemide rahat genelde hep acemiler oluyomş bnm arkdşmn nişanlısı ordaydı şmdi ankara çankaya köşküne gitti. Hakkınızda hayırlıaı olsun inşalllah.Canımın içi canımın parçası dün gece çıktı yola bugün de teslim oldu.. Allahım ne kadar zormuş ne kadar acıymış.. içim paramparça bir başıma kaldım sanki buralarda![]()
Ayyy dimi yapmazsın öylee şeyler yirimtakılıyorum bee gülümm saçmalamaay acayip yorgnum ya ne hamlık varmıs uzerimde
![]()
Arar arar hatta ilerde 'niye aramıyosuoon 2 dk vakit bulamadın mıaa' diye çemkireceğin günler de gelecekSorma canm yenı gıttı daha .. smdılık aradıgına sukredıyorum :)) nasıl yanı 48 gun sora nerde :))
Sizler boyle burdur rahat diyince benim icime nasil sular serpiliyo bi bilsenizHoşgeldin canım,en başta hayırlı teskereler diyim. Biz de uzun dönemiz kasım da gitti sevdiceğim 2ayı bitirdik nerdeyse ilk hafta böyle üzücü geçiyo ama alışıyosun ve burdur cidden acemide rahat genelde hep acemiler oluyomş bnm arkdşmn nişanlısı ordaydı şmdi ankara çankaya köşküne gitti. Hakkınızda hayırlıaı olsun inşalllah.
Ayyy biliyoruz biz de o duyguyu:) îçini ferah tut canım ve ne olursa olsn üzgn oldğnu askerime belli etme en önemlisi bu :)Sizler boyle burdur rahat diyince benim icime nasil sular serpiliyo bi bilsenizcok tesekkur ederim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun hepimiz sevdigimize kavusalim insallah
![]()
Arar arar hatta ilerde 'niye aramıyosuoon 2 dk vakit bulamadın mıaa' diye çemkireceğin günler de gelecek48 gün sonra temelli yanımda kuzum
![]()
ben cocuk sesine alıskın oldugum için o konuda sıkıntı yok bebüüm eglenceli ya zaman gecıo hemen ama ayaklarm kıoptuu orası ayrıAyyy dimi yapmazsın öylee şeyler yirimAma ben yaparım kıskancım
Off bi de çocuk sesi fışkırıyodur her yerden, sevdin mi bakalım ilk izlenimlerin nasıl??
allaallaa niye öyle sandın ki acep başkasıyla karıştırdın heralde, ben tee ağustosta yolladım kuzucumu:) zaman su gibi aksın inş duygucum hepimiz en kısa zamanda görelim 01'leriiiAaaa sızın bıtıyor mu canm ben nıye daha yenı ustaya gectı dıye hatrlıyorum kıı kafamda delı sorular :)) neyse canm bıtmıs sayılır ohhh ne guzel :)
izin olayı böyle rahatsa süpermiş kuzu yaa ama ilk haftadan hemen izin kullanmayıp alışmaya mı çalışsaydın hıı?ben cocuk sesine alıskın oldugum için o konuda sıkıntı yok bebüüm eglenceli ya zaman gecıo hemen ama ayaklarm kıoptuu orası ayrıcarsamba cumaya izin yazzdrdm
Günaydınnnnnn Yarenlerrrrrrrrr :)Günaydın herkeseeeeee![]()
naber canımmGünaydınnnnnn Yarenlerrrrrrrrr :)
İyi vallahi iş başı yaptım gerginim bugün biraz sen nasılsın kuzucummnaber canımm![]()