aradi ya meğersem bugun bos değilmiş calisiyomus sonrada yemek yemis dus almis. ama insan 7demi arar ya hafta ici bile oglen bilemedin 4 5 gibi arar muhakkak pazar pazar aramayinca cok korktum ama fircayida kaydim bi güzelkız panik yapma inşallah arar. olmadı tekrar ararsın askeriyeyi
bu saat oldu 1 kere bile aramadi yuregim hop hop cok korkuyorum merak ediyorum. Ben aradim cagirttim bulamamislar belki duş aliyodur dediler. 1 saat içinde aramazsa meraktan ölcem sanırım
Helööö fıstıklarrrr
ilk günler zor geliyor ama sonra alışıyorsun canım
canim valla internete yazdim giresun il jandarma diye ordacikan numarayi aradim. bizi aradigi numaralar ankesorlu telefonun numarasi acarlar mi kim bilir acsalarda orda acan herhangi bi askere soylemem ben bi kere oyle oldu neyse ddm kapattim.Canm nasıl arayabılıyoruz ? bızı aradıgı nmaradan mı arıyoruxz ? bıde saat kacta aramak gerek acaba
canim valla internete yazdim giresun il jandarma diye ordacikan numarayi aradim. bizi aradigi numaralar ankesorlu telefonun numarasi acarlar mi kim bilir acsalarda orda acan herhangi bi askere soylemem ben bi kere oyle oldu neyse ddm kapattim.
canim valla internete yazdim giresun il jandarma diye ordacikan numarayi aradim. bizi aradigi numaralar ankesorlu telefonun numarasi acarlar mi kim bilir acsalarda orda acan herhangi bi askere soylemem ben bi kere oyle oldu neyse ddm kapattim.
Giitttii tabii of düşünmemeye çalışıyorum.. Sen nasılsınn istanbula geldi mi sevdiceğiinselam canm nasılsın erkek arkadasın gttımı senın konuyu okuyamadm ıcın blmıyrm tam :)
Giitttii tabii of düşünmemeye çalışıyorum.. Sen nasılsınn istanbula geldi mi sevdiceğiin
Bende sevindim vallahi :) benimki jandarma olarak gidiyo şimdilik merkez dedi ama hani sonradan dağıtım oluyormus sanırım koylere, değişebilir dedi. Açıkcası pek bi fikrim de yok. Senin sevdiğin nereye gidiyo tam olarak belli mi?
benimkide bugun işi olduğu için anca akşam görüşebildk:)) sevindim canımm sonunda konuşabilmenizearadi ya meğersem bugun bos değilmiş calisiyomus sonrada yemek yemis dus almis. ama insan 7demi arar ya hafta ici bile oglen bilemedin 4 5 gibi arar muhakkak pazar pazar aramayinca cok korktum ama fircayida kaydim bi güzel
evet istanbulda canım telefonu soktuğu için rahatız ama topkapı sarayına geçince telefon kesinlikle yasakmış bizde orda zorlancazCanm aslında haftasonu cok yogundum farkedemedm bıde aradı ama ben sesınden kotu oldugunu anladım askerlık sonucta ıste( senın erkek arkadasn ıstanbuldaydı dımı canm nasıl arayabılıyormu rahat
benimkide bugun işi olduğu için anca akşam görüşebildk:)) sevindim canımm sonunda konuşabilmenize
evet istanbulda canım telefonu soktuğu için rahatız ama topkapı sarayına geçince telefon kesinlikle yasakmış bizde orda zorlancaz
bende şubat tatilinde gidicem inşallah:)Benımkıde ıns sokabılır telefonu bakalım ıstanbul nasl gececek :) ıstanbula yanına gtmeyı duusnuyorum ama ıns
bende şubat tatilinde gidicem inşallah:)
Ayyy o daha yeni mi gitti kızzzyok tatlım su an antalyada persmbe gunu gttı ıste .. gttgnden berı kendımı alısverıse adadım :)) Gunde 2 kez arıyor canm ama cok kısa konusuyrz 2 3 dak anca.. Alısmaya calısıyor ıste . 9 ocakta yemın torenı olacakmıs 1 gun gelecek o ara gorecem bı oradan ıstanbula .. senın erkek arkadasın nasıl rahat mı yerı
Ayyy o daha yeni mi gitti kızzzEheheh alışır bence daha uzun arıycaktır ileriki günlerdee. Urfa'da 48 günümüz kaldı bizim dee:)
Ne dövüyon len
Nerdesin sen ayrıcağğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?