• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Rüya gibi geçen 10 günün sonunda onsuz geçen ikinci gecem. Geçeceeek geçeceeek! Zaman, hadi gel barışalım, dönme sırtını bana, al sırtına hatta, uçalım rüzgar gibi:KK51: iyi geceler kınalı kuzucuklarım dikkat edin kendinizee:KK68:

Rüya gibi geçen 10 günün sonunda onsuz geçen ikinci gecem. Geçeceeek geçeceeek! Zaman, hadi gel barışalım, dönme sırtını bana, al sırtına hatta, uçalım rüzgar gibi:KK51: iyi geceler kınalı kuzucuklarım dikkat edin kendinizee:KK68:
geçer geçer canım üzülmek yok artık bak şafak atıyor :) ben şaka maka alıştım içine düştüğüm o berbat psikolojim düzelmeye başladı biraz kendime geldiğimi hissettim bugün eşim de iyiyim rahatım dedikçe ben daha rahat oluyorum şükürler olsun...illa ki kavuşcaz 4 ay nedir ki her gün Allah a emanet ediyorum onu sağ salim dönecek İnşallah yine yatakta ona yer bırakmıyorum yayılıp yatıyorum diye didişcez :KK53:

hoşgeldin canım aramıza hayırlı tezkereler diliyorum şimdiden. benim askerim de acemiliğini kastamonuda yaptı çok şükür rahat bir acemilik oldu onun için inşallah sizinde öyle olur :)
Çok teşekkür ederim canım her gün arıyor rahat şimdilik bir sıkıntısı yok çok şükür:) Birbirimize destek ola ola günleri geçireceğiz:) Sana da şimdiden hayırlı teskereler dilerim :KK36:

Kızlar kızlar Günaydın :) askerim dünden beri bir sürü fotoğraf attı Allahım cıva gibi olmuş kurban olurum ben ona ya :D sizler de iyi misiniz bebislerr :D

Canımın içi canımın parçası dün gece çıktı yola bugün de teslim oldu.. Allahım ne kadar zormuş ne kadar acıymış.. içim paramparça bir başıma kaldım sanki buralarda :KK61:

Merhaba canım benim de nişanlım 19'unda Burdur'a teslim oldu.Sıkma canını nispeten daha rahatlar.Zaman su gibi akacak biz de onlara kavuşacağız inşallah
Uzun dönem mi sizinde ? Nasıl bi yermiş konuştunuz mu rahat mıymış ? İnşallah Allahım bütün sevenler sağ salim kavuşsun..

Selam kızlar haftasonu annemlete gttm telefondan yazmaya calıstım mesaj ama olmadı .. smdı eve geldm yazıyorum nasılsınız nasl gectı haftasonunuz? erkek arkadasm yenı gttı bende aklıma getrmemek ıcın bol bol alısverıs yaptım.. dun 2 kez aradı bugun de sabah aradı bı kez ama pek alısmıs gbı degıl :((

Ay ne güzel tesadüf canım benim inşallah rahat olurlar sevdicegimin arkadaşı da Siirt te Şirvan da komando rahatım gayet diyo ama bakalim merkez mi neresi sizin? ..

Bende sevindim vallahi :) benimki jandarma olarak gidiyo şimdilik merkez dedi ama hani sonradan dağıtım oluyormus sanırım koylere, değişebilir dedi. Açıkcası pek bi fikrim de yok. Senin sevdiğin nereye gidiyo tam olarak belli mi?

Selam kızlar haftasonu annemlete gttm telefondan yazmaya calıstım mesaj ama olmadı .. smdı eve geldm yazıyorum nasılsınız nasl gectı haftasonunuz? erkek arkadasm yenı gttı bende aklıma getrmemek ıcın bol bol alısverıs yaptım.. dun 2 kez aradı bugun de sabah aradı bı kez ama pek alısmıs gbı degıl :KK43:(
ilk günler zor geliyor ama sonra alışıyorsun canım

bu saat oldu 1 kere bile aramadi yuregim hop hop cok korkuyorum merak ediyorum. Ben aradim cagirttim bulamamislar belki duş aliyodur dediler. 1 saat içinde aramazsa meraktan ölcem sanırım :KK42::KK42::KK42:

Evet uzun dönem Burdur'a gitti dün uğurladım bugün teslim oldu. amin teşekkür ederim :cry:
Canım merhabalar.. Allah kavuştursun öncelikle.. İçin rahat etsin.. burdur acemilik konusunda çoook rahat bi yer.. Bi arkadaşımız acemiliğini orda yapmıştı ordan biliyorum.. Benim nişanlımda burdurda:KK50:Bizim usta birliğimiz tabi alayda değiliz askeri gazinodayız biz.. Rahatız çok şükür.. İnşallah usta birliğinizde hayırlısıyla rahat edebiliceği bi yer olur:KK51:

Canım merhabalar.. Allah kavuştursun öncelikle.. İçin rahat etsin.. burdur acemilik konusunda çoook rahat bi yer.. Bi arkadaşımız acemiliğini orda yapmıştı ordan biliyorum.. Benim nişanlımda burdurda:KK50:Bizim usta birliğimiz tabi alayda değiliz askeri gazinodayız biz.. Rahatız çok şükür.. İnşallah usta birliğinizde hayırlısıyla rahat edebiliceği bi yer olur:KK51:
Cok tesekkur ederim allah razi olsun icim rahatladi biraz oglen 2 bucukta aradi teslim olmadan once daha aramadi cok merak ediyorum nasil acaba su an napiyo diye.. cok zormus cok.. insallah usta birliginde istanbul yakinlarinda olur yakinimda olmasini bilmek bile rahatlatir.. sizi de allah kavustursun insallah..

Cok tesekkur ederim allah razi olsun icim rahatladi biraz oglen 2 bucukta aradi teslim olmadan once daha aramadi cok merak ediyorum nasil acaba su an napiyo diye.. cok zormus cok.. insallah usta birliginde istanbul yakinlarinda olur yakinimda olmasini bilmek bile rahatlatir.. sizi de allah kavustursun insallah..
Kayıt işlemleri falan vardır tatlım anca arar.. İlk başlar gerçekten çok çok zor ama zamanla alışıyosunuz ikinizdeEn Büyük TÜRKİYE Bol bol dua et fıstık..

bu saat oldu 1 kere bile aramadi yuregim hop hop cok korkuyorum merak ediyorum. Ben aradim cagirttim bulamamislar belki duş aliyodur dediler. 1 saat içinde aramazsa meraktan ölcem sanırım :KK42::KK42::KK42:
kız panik yapma inşallah arar. olmadı tekrar ararsın askeriyeyi

Back