eşim gelsin de canım şu kayıt vs işleriyle muhattap olmayı sevmiyorum tam da karar vermedim zaten bakalım işte hayırlısıAyy bana bu noktadan sonra coğrafyasıdır tarihidir öyle külfet geliyo ki, ben girmem sanırım.. Ama sende o enerji varsa neden olmasın yaaa kendi paranı kazanmak bambaşkaa :)) sen nerde oturuyosun bilmiyorum ama erkek arkadaşım dgs'ue tasarı dersanesiyle hazırlanmış, beni o sokmuştur diyo .. Kpss konusunda da iddialı olduklarını duydum, bi araştır istersen belki erken kayıt indirimi falan da kaparsın
bende uyuyorum canım haydin iyi geceler bende öptüüüüümmBebekler ben daha fazla dayanamiciiim gözler uçtuuuuİyi geceler bebeklerrr dikkatli bakın kendinize öptüöömmmm
bujummmm napıyosunnn nasılsınGünaydın kızlarrrrrr
iiyim tatlım nolsunnn ofisteyimmm rahat bigün .. sen napıorsun ?bujummmm napıyosunnn nasılsın
bende öyleyim kuzum çalışmaya devam evet bugün burası da sakiniiyim tatlım nolsunnn ofisteyimmm rahat bigün .. sen napıorsun ?
Iyi geceler kızlar.. Sık sık okuyarak takip ediyorum yazmaya yetişemiyorumamaaa gerçekten supersiniz. Çok faydalı oldu bu topigin olması.. Bende uzun dönem yareni olarak panzehir yazdığını okuyunca hemen katilasim geldi. Benim ki de az önce Siirt'e çıktığını söyledi insallah daha fazla bilgi aldığımızda paylaşalım iyi olur sanırım :) umarım çok çok rahat eder askerlerimiiiiz
Aaaa nie unutsun canım benim .. arayamıyordur yani...Benimki bugün ve yarın çarşı izninde 2 gün boş :)bende öyleyim kuzum çalışmaya devam evet bugün burası da sakin
Benim asker aramaz oldu iyice unuttu beni
Selam canım valla bizde çarşı iznindeyken daha az konuşuyoruz :)) Normalde bütün gün mesajlaşırız şimdi gezerken daha seyrek .. ama bende bişe demiyorum pek ya gezsin napıo nedio haber verio sonuçta :)Arkadaşlarıyla vakit geçirsin kafa dağıtsınselam kızlar napıyorsunuz benimki de çarşı izinlerinde istanbulu gezmekten beni hiç umursamıyor valla
bende aradıkca sordukca ogrenıyorum işte..Selam canım valla bizde çarşı iznindeyken daha az konuşuyoruz :)) Normalde bütün gün mesajlaşırız şimdi gezerken daha seyrek .. ama bende bişe demiyorum pek ya gezsin napıo nedio haber verio sonuçta :)Arkadaşlarıyla vakit geçirsin kafa dağıtsın
ee süpermişşşşşş çoookk sevindim tatlımmm:)hatuunlarr napıyosunuzzz ben işe başladım işte bildiğiniz gibi dünde görmcem cagırdı onlarda kaldım annesi babasının yanında kaldı dun hastanede. Allha sukur bugun cıkarıtyorlarmış.. bizimde aksama nişanımız varr kuafore gittim süslendim püslendimm
selam kızlar napıyorsunuz benimki de çarşı izinlerinde istanbulu gezmekten beni hiç umursamıyor valla
357. Dönemde eşini, nişanlısını, sevgilisini askere gönderecek yarenler gelin burada toplanalım birbirimize destek olalım. Su gibi muhabbetimizle günler akıp geçsin.
lunna -Kısa dönem-Ankara/İzmirArkadaşlar liste için bana mesaj atın güncelleyeyim. İlk yer acemi birliği 2. yer usta birliği
ayiciiik-Kısa dönem-Kastamonu/Gaziantep
Beloved3441-Uzun dönem-Ankara/Ağrı
ssc2310-Kısa dönem-İzmir/İstanbul
mickey_mouse11-Uzun dönem-Ankara/Kayseri
Mahinev88-Kısa dönem-Tokat/Diyarbakır
cnacun-Kısa dönem-Manisa/Kars
simge1606-Kısa dönem-İstanbul/İstanbul
elaceyda-Kısa dönem-İzmir/İzmir
sari06-Uzun dönem-Hatay
cnscan2277-Kısa dönem-Kastamonu/Diyarbakır
hekza-Kısa dönem-Ankara/Ankara
bujum-Kısa dönem-Ankara/Ankara
olvido88-kardeşi-Kısa dönem-Kastamonu/Diyarbakır
olvido88-sözlüsü-Kısa dönem-İzmir/Tunceli
numnum-Kısa dönem-Kastamonu/Giresun
Peri__Kizi-Kısa dönem-Manisa/Manisa
spinach-Kısa dönem-Manisa/Kars
denizlililili-Uzun dönem-Manisa/Burdur
sexy lady-Kısa dönem-Kastamonu/Van
uzakmawi-Uzun dönem-Hatay
ugurbocegm24-Kısa dönem-Kastamonu/Kars
hsalt-Kısa dönem-Kütahya/Kütahya
panzehir121-Uzun dönem-Bilecik
PRENSES-Kısa dönem-Antalya/Şanlıurfa
hoşgeldin canım aramıza hayırlı tezkereler diliyorum şimdiden. benim askerim de acemiliğini kastamonuda yaptı çok şükür rahat bir acemilik oldu onun için inşallah sizinde öyle olur :)Merhaba arkadaşlar bu topiği uzun zamandır takip ediyorum artık ben de aranıza katılabilirim erkek arkadaşım 18 aralıkta katıldı birliğine. İlk defa bu kadar zaman ayrı kalacağız. Zaman hepimiz için su gibi akıp geçsin hemen kavuşalım
Sevgili @lunna beni de 1. sayfadaki listeye eklersen sevinirim kısa dönem acemi birliği de usta da Kastamonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?