357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

eşim gelsin de canım şu kayıt vs işleriyle muhattap olmayı sevmiyorum tam da karar vermedim zaten bakalım işte hayırlısı

Ay ne güzel tesadüf canım benim inşallah rahat olurlar sevdicegimin arkadaşı da Siirt te Şirvan da komando rahatım gayet diyo ama bakalim merkez mi neresi sizin? ..

selam kızlar napıyorsunuz benimki de çarşı izinlerinde istanbulu gezmekten beni hiç umursamıyor valla

selam kızlar napıyorsunuz benimki de çarşı izinlerinde istanbulu gezmekten beni hiç umursamıyor valla
Selam canım valla bizde çarşı iznindeyken daha az konuşuyoruz :)) Normalde bütün gün mesajlaşırız şimdi gezerken daha seyrek .. ama bende bişe demiyorum pek ya gezsin napıo nedio haber verio sonuçta :)Arkadaşlarıyla vakit geçirsin kafa dağıtsın

bende aradıkca sordukca ogrenıyorum işte..

hatuunlarr napıyosunuzzz ben işe başladım işte bildiğiniz gibi dünde görmcem cagırdı onlarda kaldım annesi babasının yanında kaldı dun hastanede. Allha sukur bugun cıkarıtyorlarmış.. bizimde aksama nişanımız varr kuafore gittim süslendim püslendimm

ee süpermişşşşşş çoookk sevindim tatlımmm:)

Kızlar ben de canımı dün teslim ettim,canımın yarısı Burdur'da kaldı.Ah şu askerlik ne sinir bozucu ne zor şey bitse de kurtulsak

Merhaba arkadaşlar bu topiği uzun zamandır takip ediyorum artık ben de aranıza katılabilirim erkek arkadaşım 18 aralıkta katıldı birliğine. İlk defa bu kadar zaman ayrı kalacağız. Zaman hepimiz için su gibi akıp geçsin hemen kavuşalım
Sevgili @lunna beni de 1. sayfadaki listeye eklersen sevinirim kısa dönem acemi birliği de usta da Kastamonu

hoşgeldin canım aramıza hayırlı tezkereler diliyorum şimdiden. benim askerim de acemiliğini kastamonuda yaptı çok şükür rahat bir acemilik oldu onun için inşallah sizinde öyle olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…